Forum avocaţi > Divort

Divort de cetatean roman cu 2 minori in italia fara rezidenta

05-03-2015
Vizitator
Buna ziua.in 2013 am plecat cu familia (sotul si 2 copii minori) in italia cu intentia de a ne stabili definitiv.toate cheltuielile au fost suportate de fratele meu(stabilit in Anglia) si care a continuat sa ne intretina mai bine de un an.de partea practica (locuinta, mobila,....) s-a ocupat sora mea (stabilita in italia).copii (de 10 si 5 ani) merg la scoala si s-au integrat foarte bine.sotul meu continua sa bea si sa ne faca viata amara; datorita faptului ca nu vrea sa ramana in italia nu a invatat limba si nu are intentia sa caute servici.din acest motiv nu avem inca rezidenta si continuam sa fim intretinuti de fratii mei.el ma ameninta ca ma va fota sa ma intorc in tara si ca imi va lua copiii! Eu vreau sa divortez! Cum pot sa fac?
Răspunde
 05-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Daca sunteti hotarata...puteti oricand sa introduceti actiunea de divort. Dvs trebuie sa fiti reprezentata printr-un mandatar. Cu ocazia divortului instanta de judecata va decide si in privinta minorilor --- locuinta lor, autoritatea parinteasca, pensia lunara de intretinere. Actiunea de divort se va solutiona si in lipsa dvs, cu conditia sa intocmiti o procura speciala prin care inputerniciti pe cineva care sa va reprezinte interesele in fata instantelor de judecata. cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.