Forum avocaţi > Divort

Buna ziua

10-03-2015
Vizitator
Buna ziua,sunt casatorita de 3 ani si avem 2 copii de 2 si 1 ,,as dori sa stiu daca la un eventual. Divort sotul imi poate lua unul dintre copii? Multumesc
Răspunde
 10-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna ziua. Tinand cont de varsta foarte mica al minorilor, cat si interesul superior al acestora, nu se recomanda ca cei doi sa fie despartiti. Inainte de toate minorii sunt foarte mici, au nevoie in permanenta de mama lor, de sprijinul acesteia. In schimb, la stabilirea locuintei minorilor instanta de judecata v-a analiza situatia financiara al ambilor parinti, prin intocmirea anchetei sociale, si in functie de tot probatoriul administrat in cauza se va pronunta hotararea care trebuie sa ocroteasca interesul minorilor.
Cu stima

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 11-03-2015
Vizitator
De la nasterea baietelului cel mare aproximativ 2ani am stat la sot impreuna cu socri (dar in tot acest timp copii au avut. O relatie stransa si cu parinti mei)pt k ulterior ne-au dat afara din casa si acum stam la mine in apartamentul parintilor mei,aici va urma sa mearga si la gradinita am omis sotul este din alt oras,el sta cu noi acum dar din cauza parintilor lui nu mai suport situatia. Multumesc
Răspunde
 11-03-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna dimineata. Daca considerati ca nu mai poate fi continuata aceasta relatie in parametrii normali, introduceti actiunea de divort. Decizia va apartine...nimeni nu v-a poate influenta decizia, doar Dvs stiti adevarul, cum au decurs lucrurile in casnicie, se mai poate sau continua. Insa trebuie sa stiti, ca dupa sesizarea instantei de judecata oricand v-a puteti impaca. Bafta.

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
 11-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Poate ca ar trebui sa discutati cu sotul, eventual sa va mutati cu chirie daca nu sunt alte probleme decat relatia vis a vis de socrii dvs.

Se stie ca aparitia unui copil (in cazul dvs e vorba despre 2) perturba foarte mult viata de familie, dar daca sotii gasesc resurse sa mearga mai departe in relatia lor este foarte bine.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.