Forum avocaţi > Divort

Custodie tata

23-03-2015

As dori sa divortez de sotia mea si sa obtin custodia la copii. Sa mi intelegeti situatia as dori sa va spun o mica poveste din care sa puteti trage concluziile daca am vreo sansa. Totul a inceput in 2008 cand s a nascut fiul meu . Tot atunci am cumparat o casa eu fiind copropietar cu soacra mea (ea avand 85 % eu 15%).pana acum toate frumoase. Pana in 2010 sotia a stat acasa fiind intretinuta de mine si lunar socrul meu ii mai dadea o suma de bani,cand socrul nu mai a putut sa ne ajute am luat hotararea sa infintam o firma pe numele ei eu fiind angajat in armata romana nu puteam. Sa facem rost de bani am bagat la amanet tot aurul care il detineam eu dinaintea casatoriei si asa am inceput o mica afacere in comert. Mentionez ca din momentul ala am fost tot ce se putea in casa mamica,doctor,menajera ea nu s a mai ocupat de nimic in casa plecand dimineata si venind seara. Mai facea mancarea seara daca era cazul. In 2011 dupa ce s a nascut cel de al doilea copil am ramas tot eu cu copii numai dupa o saptamana dupa nastere(va inchipuiti un tip cam la 85 kg zi de zi cu un copil de 7 zile nascut) aflandu-se intr -un impas financiar cu magazinul sotia mi a cerut sa o ajut . M am dus la banca si am facut o refinantare pe numele meu si am bagat toti banii in magazin. Asta nefiind prima data cand am ajutato cu bani pt magazin. Acum trecand anii magazinul se autofinanteaza singur si tipa a inceput sa se ridice cu pretentii precum ca toti banii sunt ai ei si face ce vrea cu ei.eu in tot acest timp fiind in ture am stat cu copii si i am crescut. Ce vreau de la dumneavostra e sa mi spuneti daca pot sa am eu copii si daca mai pot obtine niste bani din casa care am cumparato eu platind acea suma din salariul dintr o misiune in afghanistan si un inprumut facut de mama mea . Trebuie gasita o varianta neaparat . Va multumesc anticipat
Răspunde
 24-03-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
Toate elementele pe care le furnizati prin aceasta postare, pot ajuta la stabilirea cotelor unui partaj.

Problema divortului si a stabilirii autoritatii parintesti exclusive se bazeaza pe cu totul alte elemente decat cele aratate de dvs.

Va recomand sa contactati un avocat, eventual din localitatea dvs. pentru a stabili existenta conditiilor propice obtinerii autoritatii paritntesti exclusive asupra minorilor.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-03-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Varianta cea mai avantajoasa pt dvs o veti afla doar discutand cu actele in fata cu un avocat. Stabilirea masei partajabila, valoarea banilor bagati de dvs, a obligatiilor comune etc.

Lichidarea regimului matrimonial al sotilor in urma divortului nu are nicio legatura cu exercitarea autoritatii parintesti.

La stabiilirea acesteia instanta nu va avea in vedere decat interesul superior al copilului si cel mai probabil veti exercita aceasta autoritate in comun cu mama copiilor. Daca aveti o locuinta corespunzatoare pt copii ati putea obtine stabilirea domiciliului acestora la dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.