# KATY Buna ziua...stimata Doamna avocat ,vin la dumneavoastra in speranta ca voi gasi un ajutor care sa imi ofere linistea sufleteasca...Cu doi ani si jumatate in urma,sotul meu a parasit domiciliul ,abandonand familia formata din 4 membri.El are un imprumut facut pe numele lui din 2008 la CEC BANK,imprumut care bineinteles nu l'a mai platit dupa plecarea lui.Am fost lasata cu o groaza de datorii,la vremea cand el a plecat eu nu aveam un loc de munca,un an de zile am supravietuit eu si copii din mila parintilor mei.Am incercat pe cat posibil sa platesc si acel imprumut facut de el,atat cat am putut,300 lei pe luna,dupa ce am inceput sa lucrez,insa banca mi'a trimis instiintare cu executare silita...este posibil sa ma execute silit daca eu nu sunt in acel contract de imprumut,nici macar ca girant,nu exista nici o semnatura ,sau scris pe undeva numele meu in acel contract...imprumutul a fost facut de el,pe numele lui..... acest imprumut sunt obligata sa il platesc eu acum???.Apartamentul in care locuiesc este pe numele amandorura;intr ebarea e ,as putea sa vand apartamentul fara semnatura lui, daca divortez de el?E ultimul lucru pe care l-as putea face pentru a mai da din datorii si sa imi cumpar o garsoniera unde sa stau cu copii. sau ce demersuri ar trebui sa fac in situatia actuala....multumesc din suflet |
|