Forum avocaţi > Divort

Abandon familie

02-04-2015

# KATY
Buna ziua...stimata Doamna avocat ,vin la dumneavoastra in speranta ca voi gasi un ajutor care sa imi ofere linistea sufleteasca...Cu doi ani si jumatate in urma,sotul meu a parasit domiciliul ,abandonand familia formata din 4 membri.El are un imprumut facut pe numele lui din 2008 la CEC BANK,imprumut care bineinteles nu l'a mai platit dupa plecarea lui.Am fost lasata cu o groaza de datorii,la vremea cand el a plecat eu nu aveam un loc de munca,un an de zile am supravietuit eu si copii din mila parintilor mei.Am incercat pe cat posibil sa platesc si acel imprumut facut de el,atat cat am putut,300 lei pe luna,dupa ce am inceput sa lucrez,insa banca mi'a trimis instiintare cu executare silita...este posibil sa ma execute silit daca eu nu sunt in acel contract de imprumut,nici macar ca girant,nu exista nici o semnatura ,sau scris pe undeva numele meu in acel contract...imprumutul a fost facut de el,pe numele lui..... acest imprumut sunt obligata sa il platesc eu acum???.Apartamentul in care locuiesc este pe numele amandorura;intr ebarea e ,as putea sa vand apartamentul fara semnatura lui, daca divortez de el?E ultimul lucru pe care l-as putea face pentru a mai da din datorii si sa imi cumpar o garsoniera unde sa stau cu copii. sau ce demersuri ar trebui sa fac in situatia actuala....multumesc din suflet
Răspunde
 04-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Apartamentul pe care il aveti, fiind un bun comun, nu il puteti vinde fara acordul sotului. Dar, puteti introduce actiune de divort, apoi actiunea de partaj de bunuri comune prin care sa solicitati fie sa se imparta apartamentul in cote egale (astfel incat executorul sa poata executa numai partea sotului) fie sa solicitati atribuirea catre dvs. in totalitate a apartamentului , iar ulterior sa il vindeti si sa achitati datoria sotului. Va trebuie un avocat.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 05-04-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Care a fost destinatia creditului ?

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.