Forum avocaţi > Divort

DIVORT

10-04-2015
Vizitator
Buna ziua , in august 2014 sotul meu a hotarit sa deschida procesul de divort . Nici unul dintre noi nu este in tara dar suntem casatoriti in Romania . prima infatisare a avut loc in Martie 2015 si sa amanat pina pe 30 aprilie ( depunere de probe la dosar ) sotul meu a invocat niste motive care nu sunt adevarate , iar cumnatul meu va merge sa depuna marturie pt. el confirmand ca ceea ce este la dosar este adevarat ( este totalul opus la ce a scris el la dosar , el este cel care a parasit domiciliul conjungal si a inselat ) eu nu am un avocat care sa imi reprezinte drepturile , ce este de facut ?
Răspunde
 10-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Evident ca in primul rand ar trebui sa aveti un avocat.

In caz ca nu va permiteti, ar fi bine sa fiti prezenta la termen pentru a demonta probele in defavoarea dvs. pe care le-ar putea produce sotul.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-04-2015
Vizitator
Buna Seara ,nu ma pot prezenta pt. ca nu sunt in tara si imi este ff greu sa ajung acasa , am un service bun aici si daca plec acasa exista posibilitatea sa nu ma mai intorc la servici . o sa incerc sa caut un avocat care sa ma reprezinte .

Procesul se desfasoara la Covasna acum , dar am inteles ca din cauza ca nici una din parti nu este in tara se poate muta la Bucuresti la tribunalul international , este adevarat ?
Răspunde
 11-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,

Da, este adevarat. Daca ultimul domiciliu comun al sotilor a fost in afara granitelor Romaniei, atunci competenta este instanta de la Bucuresti.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-04-2015
Vizitator
Buna ziua vreau sa bag divort de sot nuavem bunuri impreuna si baiatul este major ce pot sa fFAC sa se termine cat mai urgent pt ca EU sunt cu altcineva multumesc
Răspunde
 14-04-2015
Brasov
0726108064
blnttunde@yahoo.com
Buna seara D-na Elena. Daca sunteti hotarata, primul pas spre divort este introducerea actiunii la judecatoria competenta. In situatia in care nu sunteti in masura sa redactati actiunea de divort, luati legatura cu un avocat care sa v-a reprezinte in conditiile legii. Tinand cont ca nu sunt minori, procedura divortului ar trebui sa dureze relativ putin. Daca ambele parti sunt de acord exista posibilitatea desfacerii casatoriei in fata starii civile sau la un notar public. Bafta

Avocat Balint Tunde - Baroul Braşov
Tel. 0726-108064
E-mail: blnttunde@yahoo.com
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.