Forum avocaţi > Divort

PARTAJ

16-04-2015

BUNA SEARA.SUNT CASATORIT DE 22 ANI.CAND M-AM CASATORIT,M-AM MUTAT IN CASA SOTIEI CARE CUPRINDEA O CAMERA SI O BUCATARIE (CONDITII GREU DE LOCUIT) EU IMPREUNA CU SOTIA AM RENOVAT CASA FARA SA AVEM VREUN ACT PE NUMELE NOSTRU.DUPA MOARTEA SOACREI MELE,AU RAMAS MOSTENITORI SOTIA MEA SI CELE DOUA SURORI ALE EI.EU NEAVAND NICIUN ACT PE NUMELE MEU DAR CU TOATE ASTEA AM COSNSTRUIT FFF MULTE PE LANGA CASA SI AM MARIT CASA PT CA SOTIA MI-A SPUS CA SURORILE EI NU AU PRETENTII LA NIMIC.ACUM SOTIA A DIVORTAT SI STAU IN CASA IN CARE RU AM MUNCIT 20 ANI,MEREU AMENTINTAT CA MA DA AFARA.VA INTREB:::EU VREUN DREPT SA FAC PARTAJ TINAND CONT CA 20 ANI SM INVESTIT DOAR IN ACEA CASA????AM VREA-O SA SANSA SA IMI CASTIG O CAMERA DIN CELE 5 PE CARE LE-AM FACUT?CHIAR DACA NU AM NIMIC PE NUMELE MEU???FOSTA SOTIE SI SURORILE EI AU DREPTUL SA MA DEA AFARA DIN CASA DUPA 20 ANI DE MUNCA???VA MULTUMESC CU RESPECT
Răspunde
 16-04-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Din pacate nu puteti face partaj avand ca obiect casa in care ati locuit si ati investit pentru ca aceasta nu va apartine. Puteti solicita doar contravaloarea imbunatatirilor si amenajarilor facute, c-val care sa vi se achite fie in bani, fie prin cedarea unei camere din acel imobil.

Sfatul meu este sa incercati o solutionare amiabila a disputei si pana la rezolvarea ei nu parasiti acest imobil (decat daca se obtine o hotarare definitiva de evacuare).

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.