Forum avocaţi > Divort

Program vizite pe perioada delegatiei

18-04-2015

Buna ziua,

Sunt divortat de 10 ani si m-am recasatorit acum 3 ani. Din prima casatorie am un copil de 13 ani si, care conform deciziei de la divort, sta 3 zile /saptamana la mine (Luni-Miercuri).
In curand mi-am schimbat locul de munca si acuma e nevoie sa merg si prin delegatii, iar copilul, in aceste perioade, ar sta cu actuala sotie (se inteleg foarte bine si cam asta ar fi si dorinta lui).
Mama lui insa nu este de acord si doreste ca in perioadele cat eu sunt plecat, copilul sa stea la ea . In directi asta doreste sa inceapa un proces.

Puteti sa-mi spuneti daca pot fi obligat prin lege la o astfel de implementare a programului de vizita ?

Va multumesc
Răspunde
 19-04-2015

Bucuresti
0723537992
av.mcimpean@gmail.com
www.avocat-mc.ro
Facebook
dvs personal vi s-a acordat acest favor prin hotarare, nu actualei sotii. puteti de comun acord cu mama, sa schimbati aceste zile, astfel incat sa va mentineti dreptul la cele 3 zile dar acestea sa fie in perioada cand nu sunteti in delegatie.

CABINET DE AVOCATURĂ MYRA CÎMPEAN (Baroul Bucuresti)
SITE: www.avocat-mc.ro, TEL: 0723-537992
MAIL: av.mcimpean@gmail.com
Sfaturi juridice telefonice gratuite, consultatii juridice la cabinet numai contra cost!
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-04-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Pompey69 a scris pe 18-04-2015:
Buna ziua,

Sunt divortat de 10 ani si m-am recasatorit acum 3 ani. Din prima casatorie am un copil de 13 ani si, care conform deciziei de la divort, sta 3 zile /saptamana la mine (Luni-Miercuri).
In curand mi-am schimbat locul de munca si acuma e nevoie sa merg si prin delegatii, iar copilul, in aceste perioade, ar sta cu actuala sotie (se inteleg foarte bine si cam asta ar fi si dorinta lui).
Mama lui insa nu este de acord si doreste ca in perioadele cat eu sunt plecat, copilul sa stea la ea . In directi asta doreste sa inceapa un proces.

Puteti sa-mi spuneti daca pot fi obligat prin lege la o astfel de implementare a programului de vizita ?

Va multumesc

Da, din pacate, puteti fi obligat.

dreptul de vizita vi s-a acordat dvs, si nu actualei sotii,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.