Forum avocaţi > Divort

Divort fara minori

29-04-2015

buna am avut ultima sedinta de divort in data de 18/03/2015 si sa pronuntat divortul ,acum in data de 29/04/2015 sotul a primit acasa unde a stat cu mine o copie a hotarirei de divort,//amindoi nu suntem in tara.../////Eu am sunat pe doamna avocata care sa ocupat de divortul meu ,eu am deschis divort si mia zis ca nu este acea hotarare cea originala care trebuie ,ci trebuie sa mai astept inca o luna de zile sa vina cea originala,Eu nu stiu ce sa mai cred ,ASdori sa ma ajute cineva cu un raspuns daca se poate,va rog frumos ,multumesc
Răspunde
 29-04-2015
Vizitator
Avocata va spus probabil doar ca hotararea aia care vi s-a comunicat nu este semnata de judecatori, nu ca nu este originala. Fara semnatura, nu va ajuta cu nimic, va trebui sa asteptati cel putin o luna cum va zis avocata ca sa luati hotararea cu semnaturi (trebuie sa treaca termenul de apel, sa va ceara legalizarea hotararii etc. etc.) Divortul in instanta dureaza, aveti rabdare cum ati avut pana acum
Răspunde
 29-04-2015

va multumesc tare mult doamna avocata multumesc
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.