Forum avocaţi > Divort

Divort

02-05-2015
Vizitator
Buna ziua, sunt casatorita de 7 luni dupa o relatie de 5 ani , am plecat de acasa de la sotul meu de aproape o luna din cauza jignirilor repetate pe motiv ca eu nu am de munca, mentionez ca de mai bine de un an nu muncesc asta dandu- i dreptul de a ma umili si jigni si in fata prietenilor. AM locuit in apartamentul sotului pe care l a cumparat in rate inainte de nunta , cu banii de la nunta in afara de voiajul de nunta si a platit ratele la apartament de restul. Nu am pretentii la nimic dar nu ma asteptam la comportamentul asta ptr ca il iubesc si sunt terminata, el vrea divortul la notar desi i- am sugerat o impacare la care el mi a raspuns ca nu m a iubit si ca i este foarte bine singur si vrea divortul.Nu stiu daca o face din razbunare sau de ce s a schimbat asa de mult dupa nunta si dupa ce m am mutat la el. Ce ma sfatuiti sa fac ii acord divortul la notar? Nu stiu in momentele astea cum sa reactionez
Răspunde
 03-05-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
O vorba spune ca dragoste cu sila nu se poate. Si daca nu divortati la notar tot va putea introduce actiune in instanta si obtine divortul. Neavand copii puteti divorta cel mai ieftin la starea civila.

Ceea ce trebuie dvs sa faceti insa este sa va asigurarti ca aceasta este calea de urmat si ca nu mai exista vreo sansa pentru relatia dvs.

Ori motivul divortului nu este lipsa unui loc de munca (ca nu-l aveati nici cand v-ati casatorit si asta nu l-a impiedicat sa va ia de nevasta, plus casatoria se incheie la bine si la rau) ori - daca asta il impiedica sa va mai iubeasca - nu aveti de ce sta langa un asemenenea om.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.