va salut inainte de toate am 48 ani, sunt casatorit de 19 ani cu sotia mea,avem o fetita infiata de 12 ani,si acum s-a gasit sa se indragosteasca de un alt barbat. niciodata nu am neglijat-o,si de vreo 2 ani era saracuta fff obosita,evita mai mereu orice contact, etc. prima data nu a recunoscut,invocand ca a primit o bataie acum 15 ani.era f geloasa ca veneam de la serviciu cu cite o ora mai tarziu. eu fiind cadru m,stiti cum este cu serviciul nu am vicii ,nu beau nu fumez, eram, si sunt f fidel sotiei mi-am ajutat sotia sa-si faca liceul,o facultate ca parintii nu au scolit-o si acum nu mai poate de mandra pt toate astea,masina,credite .. nu i-a lipsit nimic toata viata a avut ce si-a dorit. atat de mare i-a fost nesimtirea incat am fost nevoit sa vorbesc chiar cu viitorul ei presupus barbat care are o mentalitate deplorabila. se poate considera proba de agravare a familiei,inainte de pronuntarea divortului in sentinta irevocabila de adoptie scrie negru pe alb,ce obligatii avem amandoi pariintii,respectiv moralitate,crestere,educare pana la majorat am avut o garsoniera inainte de casatorie, adoptand fetita am fost nevoit sa maresc spatiul si am cumparat un ap cu 3 camere, cu banii din vanzarea garsonierei.EA nu a contribuit cu nimic am facut doar 2 credite impreuna iar pe-al ei l-am achitat mai bine de jumatate,pt cumpararea unui teren intrebare ? tinand cont de cele relatate rog un sfat multumesc pt timpul si sprijinul acordat, o seara buna fetita doreste sa ramana la ea,sunt de acord. as vrea sa o iau eu dar mai greu cui serv ma jicneste din orice,am nenumarate inregistrari cum ma denigreaza in fel si chip. inteleg este provocare sa o bat sa aiba ceva documente la mana.sunt cu capul pe umeri am muncit la teren unde am ridicat singur fundatia la cota 0 plus alte utilitati. doreste sa raman eu cu ap de 3 camere si sa-i cedez ei terenul.n-as vrea acest lucru NU merita nimic dar de ,avem fetita o ultima intrebare in baza inregistrarilor facute as putea sa-i fac totusi o plangere penala |
|