Forum avocaţi > Divort

Sotia vrea divortul amiabil ,avand un copil infiat dar eu nu sunt de acord

18-05-2015
Vizitator
va salut inainte de toate
am 48 ani,
sunt casatorit de 19 ani cu sotia mea,avem o fetita infiata de 12 ani,si acum s-a gasit sa se indragosteasca de un alt barbat.
niciodata nu am neglijat-o,si de vreo 2 ani era saracuta fff obosita,evita mai mereu orice contact, etc.
prima data nu a recunoscut,invocand ca a primit o bataie acum 15 ani.era f geloasa ca veneam de la serviciu cu cite o ora mai tarziu.
eu fiind cadru m,stiti cum este cu serviciul
nu am vicii ,nu beau nu fumez, eram, si sunt f fidel sotiei
mi-am ajutat sotia sa-si faca liceul,o facultate ca parintii nu au scolit-o si acum nu mai poate de mandra pt toate astea,masina,credite ..
nu i-a lipsit nimic toata viata a avut ce si-a dorit.
atat de mare i-a fost nesimtirea incat am fost nevoit sa vorbesc chiar cu viitorul ei presupus barbat care are o mentalitate deplorabila.
se poate considera proba de agravare a familiei,inainte de pronuntarea divortului
in sentinta irevocabila de adoptie scrie negru pe alb,ce obligatii avem amandoi pariintii,respectiv moralitate,crestere,educare pana la majorat
am avut o garsoniera inainte de casatorie,
adoptand fetita am fost nevoit sa maresc spatiul si am cumparat un ap cu 3 camere, cu banii din vanzarea garsonierei.EA nu a contribuit cu nimic
am facut doar 2 credite impreuna iar pe-al ei l-am achitat mai bine de jumatate,pt cumpararea unui teren

intrebare ?
tinand cont de cele relatate rog un sfat

multumesc pt timpul si sprijinul acordat,
o seara buna
fetita doreste sa ramana la ea,sunt de acord.
as vrea sa o iau eu dar mai greu cui serv
ma jicneste din orice,am nenumarate inregistrari cum ma denigreaza in fel si chip.
inteleg este provocare sa o bat sa aiba ceva documente la mana.sunt cu capul pe umeri
am muncit la teren unde am ridicat singur fundatia la cota 0 plus alte utilitati.
doreste sa raman eu cu ap de 3 camere si sa-i cedez ei terenul.n-as vrea acest lucru NU merita nimic
dar de ,avem fetita

o ultima intrebare in baza inregistrarilor facute as putea sa-i fac totusi o plangere penala
Răspunde
 19-05-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,

... dvs. cam amestecati lucrurile: divortul este divortul este divort : adica desfacerea casatoriei; iar partajul este partaj: adica impartirea bunurilor comune dobandite in timpul casatoriei.

nu le faceti pe amandoua deodata ca veti iesi in pierdere... mai intai divortul (cu incredintarea minorei) apoi dupa divort, deschideti actiunea de partaj de bunuri comune.

Contactati un avocat in mod direct pentru mai multe detalii...

In ceea ce priveste plangerea penala, trebuie sa analizati bine, cu avocatul pe care il aveti, daca ceea ce doriti dvs. se incadreaza in vreo fapta penala. In caz contrar, riscati sa formulati o plangere penala, care va fi respinsa, iar persoana respectiva sa va solicite si daune pentru acest lucru.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 20-05-2015
Vizitator
va salut,
va multumesc pt amabilitate si timpul acordat
toata stima,leon
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.