Forum avocaţi > Divort

Divortul si custodia fiicei mele de 4 luni

21-05-2015
Vizitator
am bagat actiune de divort de sotul meu acum o luna noi nu ne mai intelegeam.. am bagat divortul de el pentru ca : nu i pasa de mine (dupa ce amm nascut in urma cu 4 luni mi a spus acest lucru clar si raspicat in fata) consuma alcool destul de des , am aflat de la fratele lui ca si s a drogat impreuna cu un prieten de al lui care consuma stupefiante , ma injurat ( plus cuvinte jiignitoare cum ar fi zdreamta si asa mai departe desi el a fost si inca singurul barbat din viata mea cu care am avut relatii sexuale ) astea toate raportate la mine si el . ce ma deranjat mai mult decat atat a fost faptul ca la luna dupa ce am nascut mi-a spus ca ii constient ca ii tatal fiicei noastre dar nu are inca sentimente fata de ea . , ma tot ameninta ca o sa imi para mie rau si ca o sa imi fure fiica sau mai nou caa mi o ia prin lege si apoi o sa vada el la cine o sa o dea in grija dar la mine nu o lasa numai sa imi faca in ciuda , in romania pt el ii ,,ca si in iad ,, fiind vorbele lui si ca doreste ca fetita sa iubeasca franta si nu romania el stand si lucrand in franta cu acte in regula plus ca mai lucreaza si la negru , in franta stand pe chirie neavand o casa a lui , mi a marturisit ca el a avut 3 tentative de sinucidere plus cand i am spus ca am bagat divortul la fel deabia convingandul tot eu sa renunte la aceea idee , pe langa toate astea nintelegeri intre noi au mai aparut si din cauza socrilor care au foarte mare influenta asupra lui , socrii nesuportandu ma de ce sunt pocaita baptista , socrii la randul facandu mi viata amara si dorind sa avortez iar sotului ii spunea cu totul altceva ei sunt din oas , sotul a avut si meningita cand a fost copil acum dintr o data sa trezit interesul de fetita la toti sa mi o ia desi eu o iubesc la infinit nu am comoara mai pretioasa decat pe ea , cu fetita am avut ceva probleme pt ca recurgita foarte des si se ineca am fost de foarte multe ori cu ea la urgenta dar lui nu ia pasat si vrea sa o duca din 15aug pana in 18aug in satu mare din arad unde sunt eu stabilita la parinti la nunta la sora lui bineinteles fara mine dar tin sa va anunt ca desi este mica fetita plange dupa mine iar in bratele mele tot timpul se linisteste orice ar fi este atata de fericita cand ma vede iar eu si si ea deseori cand eu is plecata cu ceva treaba cand revin acasa primul lucru cand ma vede rade de cu gals si lacrimi de fericire ma prinde cu manutele si ma strange eu iar plang de fericire cand o vad este viata mea iar el vrea sa o ia desi nu stie nici macar o reactie de a ei nu stie o metoda de prim ajutor la bebelusi nu stie , spund ca la nunta o so lase in grija unei vecine ma doare tare lucrurile acestea si nu as vrea sa mi o poata lua ce ii de facut ? am uitat sa specific ca nu vrea sa plateasca pensie alimentara suma de 500 de euro el castigand peste 2000 in franta si cum spuneam mai si lucra la negru
Răspunde
 22-05-2015
Vizitator
Pe scurt, daca puteti demonstra cu probe care nu pot fi puse la îndoială că soțul se droghează așa cum ați scris, aveți șanse să obțineți custodie exclusivă. În caz contrar, cel mai probabil instanța vă va acorda custodia comună- ceea ce ați fi putut obține mai repede divorțând la notariat cu bani mai puțini și fără să vă expuneți într-un proces public situația din familie. Dacă doriți divorțul în instanță, este bine să solicitați expres în cererea de chmare în judecată să nu vi se publice numele și mai ales cel al minorei pe portal - acest lucru v-ar putea afecta pe viitor. Succes
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.