Forum avocaţi > Divort

Evacuare in 5 zile

25-05-2013

Buna ziua ,am o situatie care pe mine m-a lasat perplex.In urma cu 6 zile am avut discutii in familie in urma carora sotia a intentat divort si evacuarea mea din apartament.Pana aici toate bune ,numai ca apartamentul este pe numele copilului din prima casatorie a sotiei iar acum ca sotia a intentat divort imi cere mie ca si tata vitreg sa parasesc imobilul,cerere care a facut-o prin intermediul unui avocat la un executor judecatoresc .La aceasa cerere a atasat un act de proprietar al apatamentului care l-a dobandit prin donatie de la bunicii lui respectiv parintii sotiei.totodata in acea notificare scrie ca a achitat toate datoriile apartamentului in care locuim acum.Acest lucru nu este adevarat deoarece toate chitantele sunt pe numele sotiei.Numele baiatului nu este acelasi ca si numele nostru el purtand numele primului sot al sotiei.Intrebarea mea este urmatoarea cum pot ataca aceasta notificare a executorului judecatoresc ,daca sa dau curs notificarii sau sa astept procesul de evacuare,mentionand ca in momentul de fata nu am o alta locatie unde sa imi duc hainele si celalte bunuri pe care le detin ?
Va multumesc BIA
Răspunde
 25-05-2013

BIA a scris pe 25-05-2013:
Buna ziua ,am o situatie care pe mine m-a lasat perplex.In urma cu 6 zile am avut discutii in familie in urma carora sotia a intentat divort si evacuarea mea din apartament.Pana aici toate bune ,numai ca apartamentul este pe numele copilului din prima casatorie a sotiei iar acum ca sotia a intentat divort imi cere mie ca si tata vitreg sa parasesc imobilul,cerere care a facut-o prin intermediul unui avocat la un executor judecatoresc .La aceasa cerere a atasat un act de proprietar al apatamentului care l-a dobandit prin donatie de la bunicii lui respectiv parintii sotiei.totodata in acea notificare scrie ca a achitat toate datoriile apartamentului in care locuim acum.Acest lucru nu este adevarat deoarece toate chitantele sunt pe numele sotiei.Numele baiatului nu este acelasi ca si numele nostru el purtand numele primului sot al sotiei.Intrebarea mea este urmatoarea cum pot ataca aceasta notificare a executorului judecatoresc ,daca sa dau curs notificarii sau sa astept procesul de evacuare,mentionand ca in momentul de fata nu am o alta locatie unde sa imi duc hainele si celalte bunuri pe care le detin ?
Va multumesc BIA
mentionez ca baiatul nu are venituri el nefiind angajat nicaieri deoarece este student si nu avea cum sa plateasca datoriile apartamentului. Cu respect BIA
Răspunde
 31-05-2013

buna ziua ,
daca nu detineti un titlu locativ aveti toate sansele sa fiti evacuat .
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.