|
02-06-2015 |
 | CATALIN Vizitator |
| Buna seara....ma numesc Catalin,in urma cu 6 luni am avut nunta,o nunta superba!!!acum o luna am gresit fata de sotia mea,mai exact am pierdut suma de 700 ron la pacanele:))) (da,imi vine sa rad pt k stiu k am gresit)......acum ce sa vezi,vrea divortul,in situatia in care ne-am luat apartament prin prima casa,ne-am luat masina cu banii din nunta si colac peste pupaza,i-am imprumutat pe parintii ei 200 de milioane!!! Sunt socat,vor toti divortul pentru ca am jucat la aparate!!! chestia e ca nunta noastra a fost astfel,500 persoane din partea mea si 40 din partea ei.......in caz de partaj impartim in mod egal??? Ea a plecat din tara,as putea sa merg sa bag divortul si sa o acuz de parasirea domiciliului conjugal?? | |
|
|
|
02-06-2015 |
| Puteti sa depuneti dvs cererea de divort si sa dovediti culpa ei in desfacerea casatoriei, inclusiv prin parasirea domiciliului conjugal. Acum va fi foarte greu cu partajul ca sunt bunuri importante achizitionate, in plus banii de la nunta au fost dati dvs ca si cuplu si nu unuia sau altuia, indiferent care cati invitati a avut asa ca eu apreciez ca acei bani se vor imparti in mod egal. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-06-2015 |
 | Stancu Ștefania Vizitator |
| Buna ziua,sunt căsătoria de 18 ani,in timpul căsătoriei am avut nenumărate certuri,care au dus si la violenta! Cu timpul mi-am dat seama ca sentimentele pt el nu mai sunt. Pot sa intenteze actele de divorț, chiar dacă nu suntem despărțiți in fapt? Se poate pronunța divorțul daca el susține ca nu este de acord? Va mulțumesc anticipat ! | |
|
|
|
05-06-2015 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Stancu Ștefania a scris pe 03-06-2015: Buna ziua,sunt căsătoria de 18 ani,in timpul căsătoriei am avut nenumărate certuri,care au dus si la violenta! Cu timpul mi-am dat seama ca sentimentele pt el nu mai sunt. Pot sa intenteze actele de divorț, chiar dacă nu suntem despărțiți in fapt? Se poate pronunța divorțul daca el susține ca nu este de acord? Va mulțumesc anticipat ! Puteti inainta divort , chiar daca nu sunteti despartiti in fapt. Cu siguranta, se poate pronunta divortul si fara acordul dumnealui | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
07-06-2015 |
| PUTETI INTRODUCE ACTIUNE DE DIVORT DIN CULPA EXCLUSIVA A SOTULUI PARAT URMAND SA PROBATI IN INSTANTA CU MARTORI SI EVENTUAL INSCRISURI VIOLENTA SI IMPOSIBILITATEA CONTINUARII CASATORIEI. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-06-2015 |
 | Silvia daniela Vizitator |
| buna ziua,sunt maritata cu un cetatean brazilian,cununia civila am facut-o in japonia,si inregistrata la ambasada romaniei de acolo...impreuna avem o fetita de 7 ani,doresc sa divortez,dar nu stiu cum sa procedez sau cum sa fac...am vb cu cineva de la tribunalul din Buftea si m-ia spus ca,cu o declaratie de la el ca este de acord s-ar rezolva ,ideea e ca el tot amana sa faca lucrul asta sa imi trimita declaratia,se poate face in alt fel obtinerea divortului...am uitat sa va spun,acum 3ani jumatate am venit in romania impreuna,iar dupa cca 1 an el a plecat in tara lui ,si nu mai a dat nici un semn.acum vreau sa imi refac viata dar nu am cum,va multumesc daca m-ati ajuta | |
|
|
|
15-06-2015 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Silvia Daniela a scris pe 15-06-2015: buna ziua,sunt maritata cu un cetatean brazilian,cununia civila am facut-o in japonia,si inregistrata la ambasada romaniei de acolo...impreuna avem o fetita de 7 ani,doresc sa divortez,dar nu stiu cum sa procedez sau cum sa fac...am vb cu cineva de la tribunalul din Buftea si m-ia spus ca,cu o declaratie de la el ca este de acord s-ar rezolva ,ideea e ca el tot amana sa faca lucrul asta sa imi trimita declaratia,se poate face in alt fel obtinerea divortului...am uitat sa va spun,acum 3ani jumatate am venit in romania impreuna,iar dupa cca 1 an el a plecat in tara lui ,si nu mai a dat nici un semn.acum vreau sa imi refac viata dar nu am cum,va multumesc daca m-ati ajuta daca nu mai dati de dumnealui, degeaba mai asteptati declaratie. Intrfoduceti actiunea de divort. Va fi mai dificil cu citarea, dar pana la urma se va pronunta divortul.Faceti, de asemeneas si cerere de custodie si stabilire domiciliu minor | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |