|
22-07-2015 |
 | Diana D Vizitator |
| Buna ziua nu vreau sa dau prea multe detalii aici dar daca se poate sa vorbesc cu un avocat telefonic ca sa explic toata situatia si care sa ma indrume spre a face demersurile necesare ptr.rezolvarea situatiei. Vreau doar sa mentionez ca numele minorului din hotararea de divort este gresit . | |
|
|
|
23-07-2015 |
| Buna ziua, in principiu, pentru o asemenea greseala se formuleaza o cerere de indreptare eroare materiala. Pentru mai multe detalii, puteti sa contactati un avocat si sa va programati la o consultatie juridica, in cadrul careia se vor discuta toate problemele dvs. cu actele in fata. Prin telefon nu se dau consultatii juridice si nici "detalii". Cu stima, | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
23-07-2015 |
 | Avocat Natalia Anton Vizitator |
| Daca doriti "detalii" gratuite, publicati intrebarile in forum - asa si avocatii au un motiv sa va raspunda deoarece raspunsurile lor pot fi aflate si de alte zeci sau mii de persoane care s-ar putea afla in aceeasi situatie, nu doar de d-vs ca in cazul unei convorbiri telefonice - de multe ori aceste persoane, daca sunt convinse de raspunsul si detaliile oferite de avocat, chiar si apeleaza la acesta pentru o consultatie mai amanuntita in privat, la cabinetul de avocat, "cu actele in fata". Intelegem sa oferim consultatii gratuite, insa intr-un mod care totusi sa aduca niste beneficii reciproce (atat celui caruia i se raspunde gratuit, cat si avocatului) La telefon, discutia este privata - doar intre dvs. si avocat -si, cu exceptia cazului in care chiar sunteti clienta avocatului si l-ati platit, aceste convorbiri nu i-ar aduce avocatului niciun beneficiu. | |
|
|
|
23-07-2015 |
 | Diana D Vizitator |
| Ma scuzati nu m-am exprimat corect exact ceea ce spune-ti dumneavoastra doream daca se poate ca unu dintre stimatii avocati din bucuresti ptr. ca de aici este emisa hotararea de divort care posteaza indrumari si sfaturi aici pe forum sa imi fie chiar avocat in situatia precizata mai sus ,de prezentat cu actele in fata nu ma pot prezenta pentru ca nu sunt pe teritoriul romaniei de aceea am scris daca pot vorbi telefonic cu unu dintre stimati avocati de aici ca sa explic mai bine situatia si sa ne intelegem si la onorariu ,inca odata imi cer scuze pentru exprimarea incorecta.Cu respect, va multumesc ptr. raspunsuri. | |
|
|
|
24-07-2015 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Puteti sa ma sunati sa stam de vorba | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
27-07-2015 |
| Stimata doamna, Suntem mai multi avocati activi pe acest forum (inclusiv din Bucuresti), astfel ca puteti consulta datele de contact publice ale fiecaruia si coresponda cu cel/cea care indeplineste criteriile dvs. Se poate incheia un contract la distanta si se poate rezolva problema dvs, dar tb sa dati telefonic amanunte pentru a putea fi sfatuita ce cale legala sa urmati. Mult succes | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
30-07-2015 |
| Buna ziua! Pt. a stabili o consultatie la un cabinet de avocat puteti consulta lista avocatilor activi de pe acest forum. Cu stima, | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
16-09-2015 |
| Din pacate oamenii nu inteleg ca a vorbi la telefon se pierde timp de avocat si fara a se plati consultanta avocatul nu are timp. In astfel de situatii sunt cel putin 100 de oameni pe zi care vor sa sune un avocat urgent dar sa nu plateasca. Unii avocati am inteles ca nici nu mai raspund la telefon din acest motiv. Pentru a se rezolva telefonic o astfel de problema trebuie achitata anticipat consultanta juridica. Multi zic ca achita banii dupa consultanta. In acest caz discutia ramane fara continut... In cazul dvs. poate fi vorba de ceva simplu si avocata dvs. va putea ajuta in mod normal. Daca e vorba de o cerere de indreptare a hotararii e ceva atat de simplu ca si un student de anul 2 la drept o poate face daca este sarguincios.Cel putin asa era pe vremea mea... Revenind la bani, avocata e foarte posibil sa nu va ceara bani pentru asa ceva, daca i-ati platit intreg procesul si nu aveti vreo datorie la ea. Si daca spun eu asa, care percep bani pe orice serviciu avocatial in parte, cred ca avocatii care iau procesul la gramada nu au cum sa faca altfel... Adica v-ati panicat degeaba... | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |