Delia a scris pe 04-08-2015: Buna ziua! Sotul meu vrea sa divorteze,avem un copil minor,are 10 ani.El vrea divort la notar eu in instanta. Este un caz foarte complicat. El are o amanta de ani de zile,despre care eu n-am stiut.Nu avem bunuri comune,ca am stat in chirie ani de zile, totusi cu o situatie financiara foarte buna.N-am inteles de ce nu vrea sa luam o casa.Deja inteleg.Avem o firma serioasa, magazine,distributii...ce-i trecuta deja pe numele lui si a amantei. Pe mine si pe copil vrea sa ne lasa fara nimic. Am nevoie de mare ajutor. Exista vreo lege care apara pe sotiile intr-o astfel de situatie? sau chiar raman fara nimic? Nu ramaneti pe dinafara si fara nimic decat daca este el foarte dibaci. Cu cumpararea casei deja v-a fentat... Mergeti sa consultati avocat inainte de orice demers pe care vreti sa il faceti ca sa intelegeti cu privire la partaj cum se prezinta situatia si sa puteti discuta cu el in concret. Trebui sa stiti sa va jucati cartile bine pentru ca el pare ca are carti mai bune ca dvs. Dar...in astfel de situatii se pot face cacialmale...si sa piarda chiar daca are carti mai bune. Trebuie sa adoptati o strategie si sa stiti ce strategie va adopta el. Doar avocatul va poate consilia confidential in astfel de cazuri, dar feriti-va de avocatii care va dau consultatii gratis deoarece va va pandi un mare prapad juridic... |