Forum avocaţi > Divort

Cum recuperez prenatalul si alocatia copilului de sotul meu

08-08-2015
Vizitator
Buna ziua.Am si eu o problema si vreau sa stiu daca se poate rezolva.Eu nu am avut un an de zile lucrat ca sa pot beneficia de prenatal asa ca a intrat sotul meu in crestere copil,problema este ca nu ne mai intelegem si de 5 zile a plecat de acasa(mentionez ca noi locuiam la parintii mei)alocatia si prenatalul vine pe adresa socriilor mei(unde sta el la momentul actual)bani refuza categoric sa mi aduca pentru copil cu toate ca am insistat de atatea ori ca sunt bani copilului si vreau sa i aduca pentru ai cumpara ce i trebuie.Vreau un sfat va rog ce pot sa fac mai departe(mentionez ca vreau sa divortez)Multumesc anticipat!
Răspunde
 08-08-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
In situatia in care doriti sa divortati trebuie redactata actiunea de divort cu motivele pe care le prezentati dvs. si depusa la judecatoria competenta. Unde anume locuiti?
Trebuie sa solicitati exercitarea autoritatii exclusiv de catre mama si pensie de de intretinere. Cel mai indicat este sa luati legatura cu un avocat pt a va sfatui cu privire la absolut toate capetele de cerere si pt a va reprezenta interesele in instanta.
Cu stima,

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-08-2015
Vizitator
Noi nu mai locuim impreuna,momentam stam fiecare la parintii lui,sa inteleg ca nu am cum sa recuperez prenatalul si nici alocatia?mentionez ca bani vin pe adresa parintiilor lui.Dar ma gandeam ca ar fi o solutie sa recuperez acesti bani si pe viitor sa fac un card bancar ca sa vireze bani acolo.Pana la urma sunt bani celui mic chiar daca sotul beneficiaza de crestere copil.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.