Forum avocaţi > Divort

Custodia minorului dupa divort

12-08-2015
Vizitator
Buna ziua, intentionez sa depun dosarul de divort ai as vrea sa stiu daca in urma procesului as putea beneficia de dreptul de a-mi vedea copilul si chiar a-l putea lua la mine in vacante. Mentionez ca am cu actuala sotie o fetita de doar 6 luni, suntem casatoriti de 7 ani timp in care am cumparat doua imobile, o masina si alte bunuri care pe mine nu ma intereseaza. De altfel sunt d3 acord sa platesc pensie alimentara singurul lucru care ma intereseaza e sa am acces la educatia copilului meu si la deciziile luate in scopul acesteia. Eu muncesc in USA si stau in tara doar 3 luni pe an si ma tem ca asta se va intoarce impotriva mea in instanta
Răspunde
 13-08-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, aveti acest drept. Solicitati program de vizita pentru minor, in actiunea de divort pe care o veti depune.
Trebuie sa stiti, ca in cazul dvs. , pentru ca nu locuiti in Romania, va trebuie in mod obligatoriu un avocat care sa va reprezinte la instanta din tara in actiunea de divort. In caz contrar, va trebui sa fiti prezent fizic in sala de judecata. Nu se poate solicita judecarea in lipsa.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-09-2015

Drept la vacante in SUA puteti primi dar este destul de complicat.
Daca vreti vacante in Romania aveti sanse destul de mari dupa parerea mea.

Incercati pentru simplificarea procesului sa va intelegeti amiabil.
Pentru vacante in SUA puteti rezolva amiabil foarte bine.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.