|
14-09-2015 |
 | Mihaela Buruian Vizitator |
| Bună ziua. Numele meu e Mihaela,sunt căsătorită de 28 de ani și am doi copii majori. De vreo 8 ani soțul meu a început să bea.La început nu a fost o problemă dar de vreo trei ani bea și face scandal. Am început să imi fie frică când vin acasă de la Servici,mie frică să umblu prin casă mă urmărește și mă hărțuiește verbal spunandu- mi cum îi vine la gură. Nu mai simț nimic față de el,doar repulsie și ură. Dar nici nu vreau să divorțez. În casa în care locuiesc mi-am irosit toată tinerețea. Va rog să imi dați o soluție dacă este. Nu doresc decât liniște să pot să vin acasă și să trăiesc liniștită. | |
|
|
|
14-09-2015 |
 | Avocat Ciorobea Aurora ✓ Campina
aurora.ciorobea@opticnet.ro
|
| Nu cred ca in conditiile pe care le-ati descris veti putea vreodata sa veniti acasa si sa traiti linistita. Este o "boala" care evolueaza...Aveti si dvs. dreptul la o viata normala. Chiar daca acum considerati ca v-ar fi greu sa divortati, ganditi-va ca poate va veni o vreme cand veti considera ca este singura solutie. Referitor la casa, conteaza pe numele cui este achizitionata. Nu stiu ce de considerati ca o puteti pierde, dar nu am datele necesare pentru a va putea spune ce s-ar putea intampla.Daca doriti, puteti reveni cu amanunte, pentru a sti cum ati putea rezolva si problema locuintei. | |
|
|
|
|
14-09-2015 |
| Casa e moștenire de la familia lui. Dar am făcut multe schimbări pe ea. Și cum e normal e pe numele lui. Nu știu cum aș putea să o iau de la început,nu știu unde aș putea merge.Divorțul îl consider dacă se poate ultima soluție. Dar mă termina psihic cu vorbele și cu atacurile lui. Nu știu ce să fac,nu știu cum să pot să am liniște. Sunt la pământ,nu găsesc nici o soluție viabilă. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Puteti incerca sa deschideti un divort ca sa il speriati si sa va impacati ulterior daca credeti ca el nu va reactiona negativ si nu veti face mai rau asa. La instanta va puteti impaca chiar in fata instantei. Puteti incerca si sa mergeti la consiliere de cuplu daca el ar fi receptiv. Dvs. trebuie sa il cunoasteti cel mai bine si ati sti cum ar fi mai bine sa procedati. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Va mulțumesc pt.sfaturi.Cred ca voi încerca ceva,dar e un om care nu îl interesează nimic,nu se sperie de nimic,își da foarte multă importanță dar de fapt nu vede cine și ce a devenit. Aș putea răbda să bea cât vrea,doar să tacă și să nu mă mai atace. Asta e ceea ce aș vrea. L-am amenințat cu poliția ca îi fac reclamație pt.hârțuire și atac dar îmi râde în față. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Incercati cu divortul. Nu cred ca este o idee buna o plangere penala. La divort poate sa se gandeasca ca nu vrea sa divorteze. Sau credeti ca ar vrea sa divorteze? | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Nu cred ca îl interesează din moment ce îmi spune mereu să plec la mama.Nu știu,uneori am impresia ca își pierde mințile. Plânge ca un copil. Creștină ca au fost momente când am spus gata,plec,nu mai pot. După care am renunțat. Viață mea e de la o zii la altă tot mai complicată den cauza asta. Am noroc ca lucrez,acolo mai uit dar vin acasă și mă lovesc din nou de atacurile lui. Știu poate veți crede ca sunt o lăsa ca nu pot să mă descurc singură dar nu e așa. Mie rușine de mine,mie rușine de copiii mei,acum după atâția ani să ajung la așa ceva. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Îmi cer scuze pt.greșelile din scris. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Buna-ziua, In cazul dvs solutia cea mai indicata este sa puneti capat mariajului. Un mariaj abuziv, chiar si din punct de vedere emotional, reprezinta un motiv intemeiat de divort. Totodata, impreuna cu divortul puteti sa introduceti si o cerere de partaj in cadrul careia puteti sa solicitati obligarea sotului la plata catre dvs a o parte din investitiile facute in apartament. In cazul in care simtiti ca integritatea dvs fizica si emotionala este in pericol puteti introduce o cerere pentru emiterea unui ordin de protectie. Indiferent de calea pe care o alegeti este indicat sa beneficiati de asistenta juridica. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Eu cred ca deschiderea procesului de divort ar putea sa va ajute sa va gasiti drumul de urmat. Este insa bine sa se actioneze in asa fel incat sa vina la judecata. De regula barbatii fug de judecati ca sunt vinovati si nu prea au cu ce sa se apere. Poate ca daca ati merge la avocat sa faceti o cerere de chemare in judecata bine elaborata si sub aspect psihologic ati afla exact ce ar fi mai bine sa faceti. Vedeti insa ca poate fi riscant daca nu vreti sa divortati. Daca isi angajeaza si el avocat poate sa ceara continuarea divortului chiar daca dvs. nu ati vrea. Poate insa sa si blufeze si daca vede deschis divortul sa isi schimbe atitudinea deoarece barbatii nu prea au chef sa divorteze. Exista anumite sabloane comportamentale care analizate psihologic pot determina un rezultat pozitiv. Daca nu incercati cum v-am spus nu cred ca veti schimba nimic. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Va mulțumesc,sper să am puterea să va urmez sfaturile. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| Nu aveti cum sa evitati sa aveti puterea deoarece aveti copii... In loc sa deznadajduiti mai bine incercati sa va concentrati putin ca sa va hotarati daca ramaneti asa sau incercati sa schimbati ceva. | |
|
|
|
14-09-2015 |
| |
|
|
15-09-2015 |
 | TIFOI ANDREIA Vizitator |
| Buna ziua.Numele meu e Tifoi Andreia vreau sa divortez pe cale amiabila dar fostul sot nu vrea pe cale amiabila adica la notar tinand cont de faptul ca nu avem nici bunuri comune nici copii.Am plecat de la domiciliul conjugal in urma cu o luna si jumatate iar acesta nu inceteaza cu telefoanele si cu urmaririle (adica a pus pe cineva sa ma urmareasca) suna la locul meu de munca si imi deranjeaza colegele mentionez ca sunt angajata la firma de taxi deci are acces oricand la numarul de la dispecerat.Nu vrea alt divort decat cel la tibunal.Cum ma sfatuiti sa procedez.Multumesc anticipat. | |
|
|
|
16-09-2015 |
| Buna-ziua, In cazul dvs singura solutie ramane sa va adresati instantei de judecata cu o cerere de divort. Irelevant de atitudinea sotului (i.e. faptul ca nu vrea sa divorteze) , acesta nu va poate impiedica sa puneti capat casatoriei odata ce dvs nu mai doriti continuarea acesteia. Totodata, atitudinea sotului (amenintari, deranjare la munca etc) constituie un motiv in plus de divort si o proba in favoarea solicitarii dvs de desfacere a casatoriei. Cererea de divort pt motive ce tin de culpa unuia dintre soti/ a amandurora se timbreaza cu 100 Lei. In plus este bine sa va ganditi la unul sau doi martori care sa fie ascultati in fata instantei si care sa ateste racirea relatiilor dintre soti si atitudinea necorespunzatoare a sotului. In cazul in care doriti asistenta si reprezentare juridica in fata instanteti in demersul dvs privind desfacerea casatoriei ne puteti contacta la datele de mai jos. In acest sens va putem ajuta cu redactarea cererii , cu depunerae dosarului etc. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
16-09-2015 |
| Daca nu vrea amiabil nu puteti divorta decat prin judecata. Trebuie redactata o actiune de divort si sa fie definite motivele de divort. Ca sa nu aveti surprize neplacute la proces ar fi bine sa aveti avocat macar ca sa va redacteze actiunea de divort. Daca va tot hartuie v-ar trebui avocat si ca sa faceti alte demersuri judiciare si nu doar pentru divort. Va trebuie avocat foarte experimentat pentru a va ajuta sa scapati de el. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |