Forum avocaţi > Divort

Divort

15-09-2015
Vizitator
salut am si eu o grava problema sotia imi cere sa divortam avem o fetifa de 3 ani si 7 luni impreuna ea are un venit lunar in medie de 1100 RON eu mult mai mare ea nevavand bunuri pe numele ei ,casa parinteasca a ei fiind prinsa intrun proces in curs cu terenul de sub casa apartinand altui proprietar eu un venit lunar de aprox 2000 RON si o singura masina pe numele meu ce sanse as avea sa obtin eu fetita ea nefiind interesata de cresterea ei doar acum cand suntem in prag de divort. va multumesc
Răspunde
 15-09-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Există șanse dar ele pot fi analizate în funcție de circumstanțele cauzei. De obicei, copilului în vârstă atât de fragedă îi este stabilită locuința la mamă. Depinde și de atașamentul copilului și de felul în care s-au desfășurat relațiile până în prezent. Oricum, luați în considerare că va fi vorba despre custodie comună, iar dacă locuința copilului nu va fi stabilită la dvs programul de vizitare poate fi foarte generos ca timp și condiții de desfășurare.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-09-2015

Sansele sunt reduse dar aveti sanse daca mama nu s-a interesat de copil si nu a avut grija de el.
Va trebui insa sa dovediti.
O sa aveti un proces foarte greu...
Răspunde
 16-09-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

Dupa cum v-au comunicat si colegii mei, ca regula, instantele romane stabilesc locuinta copilului la mama, stabilind in favoarea tatalui un program de vizita.
Cu toate ca sansele sunt mai mici pentru ca fetita sa ramana la dvs, totusi pt a avea mai multe sanse este important ca prin martori, inscrisuri, interogatorii sa se faca dovada faptului ca mama nu s-a interesat de minora pana acum, ca aceasta din urma a fost in grija dvs si ca interesul recent al mamei se datoreaza in principal divortului si dorintei de a va face un rau.

Intr-un asemenea litigiu este indicat sa beneficiati de ajutorul unui avocat, chiar daca nu veti obtine fetita, totusi este foarte important sa vi se recunoasca de catre instanta un program de vizita cat mai larg pt a va bucura de timpul petrecut cu minora.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 16-09-2015

Da, daca nu veti obtine program de vizita veti avea surpriza neplacuta de a nu putea sa vedeti minorul.
Si daca nu veti obtine cand trebuie va dura mult timp dupa aceea.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.