Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Stimati domni/doamne avocat!In 3 zile am prima infatisare la divort cu sotia mea,avem un copil minor

27-09-2015
Vizitator
Am cerut divortul si avem un baietel in varsta de 4 ani.Ea vrea ca copilul sa locuiasca cu ea.Ea a fost plecata in strainatate si nu si-a mai vazut copilul de 8 luni.In prezent copilul locuieste cu mine si cu parintii mei.Eu am servici pt a-mi intretine copilul.Ea a parasit domiciliul.In urma cu aprox un an si-a facut o noua relatie acolo in strainatate.Vreau sa stiu cui ii va fi copilul incrediintat tinand cont ca copilul locuieste la mine.CE MA SFATUITI.?
Răspunde
 28-09-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Instanta va incredinta copilul aceluia dintre parinti care va face dovada celor mai bune conditii de crestere si educare, tinand cont de interesul major al copilului.Se vor aduce dovezi privind veniturile ,se va efectua cate o cercetare a conditiilor de locuit de catre autoritatea tutelara, la fiecare parinte ,si in functie de acestea instanta va hotara unde este cel mai bine sa locuiasca copilul. Este necesar sa solicitati custodia copilului si sa ii fie stabilita locuinta la dvs.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-10-2015

va multumesc! As ma avea o intrebare! Am avut prima infatisare la divort si ea a spus ca nu vrea sa divorteze si eu vreau sa divortez de ea.Daca ea va continua sa spuna ca nu divorteaza unde va ajunge?Nu vom putea divorta sau cum se procedeaza.Eu nu vreau sub nici o forma sa ma impac cu ea.Este imposibil de locuit cu ea in casa in noiembrie 2014 mi-a bagat cutitul in mana,dar nu am spus nimanui nimic pt ca nu am vrut sa fac "tam tam" crezand ca si ea este de acord cu divortul si stiind ca are o relatie extraconjugala.I-am prezentat avocatei si convorbirile ei cu actualul(am obtinut aceste convorbiri de la fosta iubita a lui).Se i-au in considerare aceste convorbiri daca sunt luate dupa facebook?
Răspunde
 12-10-2015

Va multumesc ca ati dat atentie acestui mesaj!Am si avocat angajat de mine!
Răspunde
 12-10-2015
Vizitator
Da, este posibil sa folositi acele convorbiri, insa proba respectiva ar avea alta forta probanta daca site-ul si provenienta convorbirilor ar fi certificate de notarul public. De curand s-a dat in competenta notarilor certificarerea de site-uri si pot sa elibereze o incheiere in acest sens conform art. 307 din regulamentul lor:

"Art. 307

(1) Certificarea site-urilor se face de notarul public, prin încheiere, la cererea celui interesat. Încheierea cuprinde identificarea solicitantului, adresa paginii de internet, numărul de pagini tipărite şi data, respectiv anul, luna, ziua, ora şi minutul publicării. La încheiere se ataşează captura de ecran tipărită pe suport hârtie.
(2) În îndeplinirea procedurii notarul public poate solicita prezenţa unui expert în domeniu."
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.