Forum avocaţi > Divort

Divort sau nu

05-10-2015
Vizitator
Am urmatorul caz:casatorit de 20 ani,copil de 16 ani.-sotia a plecat de acasa fara nici un motiv ,acum 1 an de zile.Plecata impreuna cu amantul ei,stabilindu-se cu chirie la garsoniera.Copilul se afla impreuna cu mine si mama mea in apartamentul propietate al mamei.in tot acest timp de un an ,sotia spune sa mai astept ca nu stie in momentul de fata ce sa zica vis avis de divort.Nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai cred.V-a rog acordati-mi un sfat!
Răspunde
 06-10-2015

Ca sa nu mai pierdeti timpul deschideti procesul de divort.
Daca ramane gravida copilul va fi pe numele dvs. si va costa 2700 lei un test Adn ca sa dovediti ca acel copil nu e al dvs.

Eu nu cred ca va mai impacati si ati putea sa o faceti si la instanta.
Răspunde
 06-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
In situatia in care sotia a parasit domiciliul conjugal de un an de zile, si a lasat copilul la dvs, cu siguranta este motiv de divort. Daca considerati ca nu mai exista cale de impacare puteti introduce actiunea de divort.
Oricum si daca o introduceti si doriti apoi sa va impacati puteti comunica instantei ca v-ati impacat, iar instanta va lua act de manifestarea dvs. de dorinta.
Poate daca introduceti aceasta actiune ii veti da de gandit si sotiei.....
In situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne pueti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-10-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu va pot sfatui nici sa introduceti, nici sa nu introduceti actiune de divort.

Doar dvs personal stiti care va sunt sentimentele, sperantele, ce anume ati intreprins pt a va aduce sotia acasa pt a va fi alaturi dvs si copilului dvs. Nu stiu discutiile dintre dvs si cat pot fi ele sau nu remediate.

Oricum un ds de divort introdus de dvs va avea ca si motiv parasirea domiciliului conjugal, deci desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a sotiei. Veti exercita in comun custodia minorului, locuinta lui urmand a fi pastrata la actualul domiciliu, cu obligatia mamei de a plati pensie de intretinere.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-10-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Odată cu divorțul se va stabili și o pensie de întreținere ce trebuie plătită de mamă în favoarea copilului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 06-10-2015

Avand in vedere ca minorul e mare nu veti pierde custodia lui daca vrea sa stea cu dvs.
Au existat insa si cazuri in care instanta a dat copilul la mama in aceste circumstante in care va aflati si dvs.
Singurul impediment pentru divort ar fi cel legat de riscul custodiei daca nu veti fi reprezentat de avocat la proces.
Nimic altceva nu cred ca ar avea logica sa va opreasca de la divort mai ales ca veti recupera si banii cu avocatul.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.