Forum avocaţi > Divort

Divort cu minor

06-10-2015

Buna ziua
Sotia mea nu vrea sa faca curatenie,aduna tot felul de lucruri in casa si nu se injrijeste si copii mei nu mai suporta
un copil este major iar celalalt este minor dar amandoi vor sa divortez de ea din aceasta cauza
martorii sunt dar nu stiu la proces daca pot sa ii conving sa vina,fiul meu si mama mea au spus ca vin in cazul unui divort
se poate divorta din acest motiv?
multumesc anticipat
Răspunde
 06-10-2015

Doar ca nu face curatenie in casa este cam putintel...
Descendentii nu pot fi martori in proces.
Va trebuie alti martori.

Fara avocat angajat nu cred ca veti putea divorta si e prea putin doar chestia legata de curatenie...
Daca nu aveti martori nu deschideti proces.

Curat in casa ati putea sa faceti si dvs...ar putea considera instanta...
Răspunde
 07-10-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

In cazul dvs puteti solicita divortul din culpa comuna a sotilor , motivat de neintelegerile ce au intervenit intre parteneri de-a lungul timpului. Odata cu cererea de divort , cu titlu accesoriu, puteti si este indicat sa solicitati ca locuinta copilului minor sa fie stabilita la dvs, iar in favoarea sotiei sa se recunoasca un program de legaturi personale cu minorul.

In cadrul procedurii de divort va fi ascultat si copilul minor, in mod obligatoriu, daca are peste 10 ani si facultativ (la cererea instantei sau a partilor) daca are sub 10 ani. Totodata , ca martori puteti sa aduceti si rude , in speta este bine sa fie persoane care cunosc cat de cat situatia dintre parti.

In cazul in care doriti asistenta juridica in cadrul demersului de divort: sfaturi, redactare cerere de divort, reprezentare in fata instantei etc ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 07-10-2015

am inteles ce vreti sa spune-ti dar nu se mai poate cu ea
pe langa faptul ca nu face curatenie nu lasa nici pe altii sa faca,nu demult a chemat politia cand fiul meu a incercat sa intre in camera ei sa faca curatenie
martori sunt problema e ca nu vor sa vina la tribunal
dar mama mea sau fratii mei pot veni ca martori?
Răspunde
 07-10-2015

Mama si fratele dvs. pot fi audiati ca martori.
Trebuie insa sa aveti o actiune bine facuta daca chiar vreti sa divortati.

Daca vreti doar sa o speriati si sa faca curat puteti deschide procesul si fara avocat.
Mie imi vine greu sa cred ca veti divorta daca ea se va opune la divort, conform judecatii gandite de dvs.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.