Forum avocaţi > Divort

Divort mai complicat

12-10-2015
Vizitator
Sunt casatorita de 10 ani,de mai mult de an jumate ne-am despartit chiar daca locuim in aceasi casa,avem un baietel de 4 ani jumate,nu ne-am inteles niciodata, el fiind total dezinteresat de persoana mea,lipsa relatiilor afective si fizice plus in 2009 a avut si o relatie extraconjugala,am continuat in ideea k se schimba si nu s-a schimbat,am facut dosarul de divort ,avocata mi-a prezentat niste lucruri care acuma mi le spune altfel si din iunie si pana acuma ea nu a inaintat dosarul..ca spune k cazul meu e mai complicat ca stam in aceasi casa si ca nu am dovezi ale neintelegerilor dintre noi...am si platit bani..acuma nu mai raspunde la telefon..ce pot sa fac? Chiar asa complicat e cazul meu? Stam in aceasi casa..platim jumate fiecare..suntem simplii chiriasi in aceasi casa dar stam pt copil sa nu-i schimbam mediul deocamdata,eu muncesc am totul independent,eu vreau domiciliul principal sa fie la mine ca mama..pentru ca eu l-am crescut el fiind plecat mai mereu fiind sofer de tir ,el e de acord cu divortul dar nu e de acord k domicilul principal sa fie la mine ci la el..asta e problema intre noi,cum pot obtine un divort cat mai rapid si sa am copilul k domiciliul principal la mine? Chiar asa complicat e cazul? Precizez ca stam in strainatate,tare mult as avea nevoie de niste raspunsuri ,va multumesc
Răspunde
 12-10-2015

Campina

aurora.ciorobea@opticnet.ro
Nu este nimic atat de complicat incat dosarul sa nu fie depus. Poate ar trebui sa schimbati avocatul.Divortul nu se va judeca rapid, dar mai mult ca sigur ca veti obtine ce doriti.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Ce este atat de complicat??? Din cate am inteles atat dvs. cat si sotul sunteti de acord cu desfacerea casatoriei (probabil din culpa comuna) si va trebui ca prin probe administrate in cauza sa se stabileasca exercitarea autoritatii parintesti de catre ambii parinti dar cu stabilirea domiciliului minorului la mama.
Luati legatura cu avocatul si spunetii sa va introduca actiunea daca chiar doriti sa divortati.
Daca nu contactati un alt avocat.

In situatia in care aveti nevoie de infomatii suplimentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2015
Vizitator
Va multumesc pt raspunsuri,avocata nu mi-a bagat dosarul desi din iunie e facut,prima data a zis ca asteapta pana sa am un loc de munca eu pana in acel moment fiind acasa cu copilul de 5 anisori,si mi-a zis ca nu am sanse sa am copilul daca nu am un job,acuma lucrez,am job de 8 ore pe zi..tatal lui lucreaza de noapte eu lucrez de zi,deci facem cu schimbul,avocata zice k e complicat ca suntem in strainatate si ca cazul poate fi mutat la bucuresti noi fiind din provincie si ca am nevoie de martori a neintelegerilor dintre noi altfel nu mi se acorda divortul,noi suntem amandoi de acord..el semneaza doar asupra copilului nu cadem de acord..ambii vrand domiciliul copilului
Răspunde
 14-10-2015

Divortul il puteti obtine destul de rapid daca e prin acordul sotilor.

In privinta copiilor puteti obtine exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti
Răspunde
 19-10-2015
Vizitator
Ultimele noutati in cazul meu in care imi da tot peste cap...eu nu am martori..nimeni dintre cine ar putea da marturie nu vor sa mearga..fiind de o anumita religie si nu le permite credinta,prieteni,cunostinte nu am fiind plecata de mult timp..deci nu pot sa am un divort prin tribunal in care sa am sansa sa lupt pt domiciliul la copilul meu:( sunt ft naucita si nu stiu incotro sa o apuc...nu pot divorta in nici un caz in lipsa de martori nu? Doar prin comun acord si el trebuie sa faca o procura pt cineva din tara sa-l reprezinte nu? Marea mea framantare e daca o sa aibe el domiciliul la copil ce implica asta? Mi-e frica sa nu ia copilul si sa mearga cu el in Romania eu sa nu mai pot avea comtact cu copilul..poate sa faca asta fara acordu meu?:( sa se mute in alta tara asa?:( ce pot sa fac?ce ma sfatuiti?care ar fi cea mai buna varianta in cazul meu?
Răspunde
 19-10-2015

Fara martori nu veti divorta deoarece judecatorii vor martori de fel.
De putut s-ar putea incerca si fara martori dar atunci chiar e foarte complicat.
Nici eu nu am incercat asa ceva pana acum...

Pe acordul sotilor divortati usor.

Faptul ca divortati nu inseamna ca nu veti mai locui impreuna in mod obligatoriu.
Am multe divorturi finalizate in care sotii au locuit impreuna pana unul dintre ei a decedat sau pur si simplu a plecat dupa cativa ani.
Deci, instantele nu iau in seama acest aspect la modul serios.

Poate sa fuga cu copilul in Romania daca va aflati in strainatate.
Dar...daca copilul nu vrea sa mearga cu el nu poate face acest lucru.
Daca copilul tipa in aeroport nu cred ca il va putea urca in avion.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.