| Sunt casatorita de 10 ani,de mai mult de an jumate ne-am despartit chiar daca locuim in aceasi casa,avem un baietel de 4 ani jumate,nu ne-am inteles niciodata, el fiind total dezinteresat de persoana mea,lipsa relatiilor afective si fizice plus in 2009 a avut si o relatie extraconjugala,am continuat in ideea k se schimba si nu s-a schimbat,am facut dosarul de divort ,avocata mi-a prezentat niste lucruri care acuma mi le spune altfel si din iunie si pana acuma ea nu a inaintat dosarul..ca spune k cazul meu e mai complicat ca stam in aceasi casa si ca nu am dovezi ale neintelegerilor dintre noi...am si platit bani..acuma nu mai raspunde la telefon..ce pot sa fac? Chiar asa complicat e cazul meu? Stam in aceasi casa..platim jumate fiecare..suntem simplii chiriasi in aceasi casa dar stam pt copil sa nu-i schimbam mediul deocamdata,eu muncesc am totul independent,eu vreau domiciliul principal sa fie la mine ca mama..pentru ca eu l-am crescut el fiind plecat mai mereu fiind sofer de tir ,el e de acord cu divortul dar nu e de acord k domicilul principal sa fie la mine ci la el..asta e problema intre noi,cum pot obtine un divort cat mai rapid si sa am copilul k domiciliul principal la mine? Chiar asa complicat e cazul? Precizez ca stam in strainatate,tare mult as avea nevoie de niste raspunsuri ,va multumesc |
|