Forum avocaţi > Divort

Divort cu domiciliul in Italia

13-10-2015
Vizitator
Buna ziua as dori sa stiu cum pot proceda sa dau divort ..eu si sotul meu suntem casatoriti din 2009 in Romania dar suntem stabiliti in Italia de 11 ani se poate face o procura unui avocat sa deschida el divortul in locul meu unde se poate face??precizez ca avem doi copii minori (unul de 17 care este al lui din alta casatorie incredintat lui si unul de 2 ani al nostru) din cauza locului de munca nu ma pot duce in Romania cum trebuie sa procedez?as vrea ca copilul cel mic sa ramana cu mine el vrea sa se intoarca in romania
Răspunde
 13-10-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna-ziua,

Ca regula in procedura divortului sotul reclamant (cel care care introduce cererea) trebuie sa fie prezent personal in fata instantei de judecata, la fiecare termen de judecata.

Ca exceptie, in cazul in care isi are resedinta in afara Romaniei (eventual atestata de vreun document-permis de sedere, carte de rezidenta etc), acesta poate fi reprezentat si de avocat in cadrul procesului de divort.

Cu privire la copii, pe baza probelor si solicitarilor dvs instanta va decide unde va fi stabilita locuinta lor. Instanta va hotari tinand cont de interesul superior al copiilor, indiferent de ce vor ei.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 14-10-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Fiind vorba despre o actiune strict personala, actiunea de divort este singura ce trebuie depusa personal de reclamant, si de asemenea, acesta are oblligatia sa se prezinte la fiecare termen de judecata, chiar daca se prezinta cu avocat.

Se poate depune si prin mandatar cu procura autentica, insotita de inscrisuri doveditoare ale situatiei de exceptie ce justifica depunerea cererii prin mandatar.
Personal am avut dosare in care am reprezentat clientul prin procura in actiuni ce au avut ca obiect desfacerea casatoriei.
pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-10-2015
Vizitator
Va multumesc pentru raspuns ..procura se poate face la un notar in Italia ?dupa care tradusa si legalizata in Romania?Noi domiciuliul in Romania il avem in Iasi ...cererea de divort trebuie depusa la tribunalul din Iasi?Va multumesc.
Răspunde
 14-10-2015
Vizitator
Imi puteti spune in mare costurile unui divort inclusiv onorariile.va las adressa de email mihahli@yahoo.it
Răspunde
 19-10-2015

Mihaela a scris pe 14-10-2015:
Va multumesc pentru raspuns ..procura se poate face la un notar in Italia ?dupa care tradusa si legalizata in Romania?Noi domiciuliul in Romania il avem in Iasi ...cererea de divort trebuie depusa la tribunalul din Iasi?Va multumesc.

La notar in Romania sau in Italia se face procura.
Nu faceti procura fara sa vorbiti cu avocatul mai inainte deoarece notarul nu cred ca stie sa va faca bine procura.Este o situatie atipica.

La Bucuresti va veti judeca dar este destul de complicat daca sotii nu se inteleg in cazul dvs.
Sa nu depuneti divortul la Iasi ca va incurcati teribil cu procesul.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.