Forum avocaţi > Divort

Divorț - cum pot obține tutela asupra copilului

30-10-2015

Salutare, am si eu o întrebare, dar înainte de asta voi relata pe scurt despre ce este vorba. Sunt căsătorit, am un băiețel de 4 ani, si tocmai am găsit niște mail-uri in care soția își arată " disponibilitatea" fata de un anumit bărbat ( care este si persoana publica). Evident ca vreau sa divortez, si acum urmează întrebarea: Ce șanse am sa câștig custodia copilului? Asta e ce contează, restul este pur detaliu. Aștept răspunsul dumneavoastră. Mulțumesc!
Răspunde
 30-10-2015

Regula de baza este ca mama ia copilul in cazuri ca acesta.
Incercati sa va orientati pe un program de vizita cat mai extins.
Este de preferat sa rezolvati amiabil si nu prin judecata.
Răspunde
 30-10-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Autoritatea părintească se va exercita în comun. Problema se pune doar în ce privește locuința copilului. Având în vedere vârsta copilului șansele sunt de partea mamei. Desigur, dacă există motive întemeiate (ex: neglijență, supraveghere necorespunzătoare etc) și aveți probe, se poate solicita ca locuința copilului să fie stabilită la dvs. Aveți în vedere că instanța va dispune în funcție de interesul superior al copilului, astfel că se vor analiza condițiile pe care le poate asigura fiecare părinte.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.