Forum avocaţi > Divort

Am un sot care ma bate

01-11-2015
Vizitator
Buna,stam in casa cu socri eu m-am mutat din octombrie 2012 si neam casatorit in 2013,25 mai,imediat dupa nunta am fost in saptamana de miere si am ramas gravida avem o fetita de 1an si 8 luni si mai ales dupa ce am nascut la o luna a aparut problemele,la doua luni jumate am botezat fata si sambata inaite de botez neam certat si ma lovit,iar duminica dupa botez seara amintrat sa vad ce poze a facut vara lui si ma luat de par ma facut vanata pe maini pe sani si specific alaptez si alaptam.
Soacra zicea sa iau bluza sa nu umblu asa sa ma vada lumea,mami nu a aflat numai pe la 3 sau 4 bataie,iam aratat si la sora lui vanataile de dupa botez...
Si au tot continuat pana acuma,vineri seara mia spart telefonul,a inceput ca dc merg las mami specific de doua ori pe saptamana pt cumparaturi cateodata pt ca stam la periferie de oras si el zice ca merg la alti barbatii.si am un ochii vanat si piciorul,eu nu am putut chema politia am mers la varu lui am crezut ca k-a calma dar nimic,socrii la lucru a venit numai el pe cand a ajuns a venit si politia chemata de mami,el era in stare de ebrietate ,a comentat a zis ca il duce la nebuni daca nu se potoleste.dupa ce au plecat a facut ironii si ieri a zis ca arat bine de heloween si ca ma face si la celalalt ochii.socrii nu mia zis absolut nimic de intamplare iar eu nu mai stiu ce sa fac,
Eu sunt in maternitate in 22 ian treb sa incep lucru.
Specific este un oras mic si sar afla orice aici,este foarte gelos si posesiv.
Ajutati-ma!
Răspunde
 01-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În mod normal, ar trebui să luați fetița și să părăsiți domiciliul conjugal. Imediat, ar trebui să introduceți o acțiune de divorț și de stabilire a locuinței copilului la dvs precum și stabilirea unei pensii de întreținere.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Situatia dvs. nu este una usoara. Trebuie sa va hotarati ce doriti sa faceti. Ori ramaneti cu sotul si sunteti constienta ca aceste episoade se pot repeta oricand, ori parasiti domiciliul impreuna cu fetita si introduceti actiunea de divort. Actiunea de divort va avea pe langa motivele bine explicate si alte capete accesorii, respectiv, incredintarea mnorei, stabilirea unei pensii de intretinere, numele pe care doriti sa-l aveti apoi, (cel dobandit prin casatorie sau cel dinaintea casatoriei).
Inainte sa introduceti actiunea de divort, mergeti la IML pt a obtine certificat medico legal datorate loviturilor.

Cu stima,

In situatia in care aveti nevoie de mai mulkte informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2015
Vizitator
Intaleg.dar fata mi-o poate lua?
Răspunde
 02-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Copilul este mic astfel că, în principiu, va rămâne la dvs. Este necesar să dovediți că aveți unde crește copilul și cu ce să-l întrețineți. Dacă nu, solicitați ajutorul direcției de protecția copilului, iar pentru reprezentare angajați un avocat. Dacă nu aveți bani, solicitați un avocat din oficiu, însă asta va demonstra că nu aveți resurse pentru creșterea copilului.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2015

Nu va poate lua fata pe cale judecatoreasca.
Plecati si deschideti divortul.
Faceti si plangere penala la politie.
Cereti la instanta si ordin de protectie.
Răspunde
 02-11-2015
Vizitator
inca nam cum baga actele pt divort numai saptamana viitoare primesc bani,sa raman inca acolo?pana bag actele?
sunt foarte speriata si nu stiu de unde sa incep sau sa fac.
Răspunde
 02-11-2015

Puteti pleca si sa depuneti si plangere penala.
Va fi insa dificil daca nu aveti divortul deschis deoarece politia poate crede ca va veti impaca...
Răspunde
 03-11-2015
Vizitator
Tocmai aseara ma intrebat daca am bagat actele si iam zis ca nu,si a zis sa merg sa bag divort si sa ma mut de aici si o zis sa vedem apoi cui i ramane fata.
Răspunde
 03-11-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Daca sunteti hotarata sa divortati nu mai asteptati, insa mergeti si la IML pt a obtine certificat medico legal

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2015

Fata va ramane dvs. daca aveti serviciu sau venituri si o locuinta stabila unde se va efectua ancheta sociala.
Sa aveti acte pe casa daca nu locuiti la parintii dvs.
Principala preocupare a dvs. trebuie sa fie legata de locuinta unde veti locui cu copila.
Răspunde
 04-11-2015
Vizitator
El poate sa imi puna interdictie sa nu ies cu fata din localitate?
Răspunde
 05-11-2015

Nu poate pune interdictie.
Problema este ca se cam considera ca daca ati schimba locuinta ar putea deschide un alt proces.
Va puteti insa muta in tara si sa mergeti in excursii in Romania fara acordul lui.
Răspunde
 05-11-2015
Vizitator
Astazi am facut plangerea penala maine o depun,iar la legist nu am fost pt ca e la 70 km,iar stam tot aici,divortul inca nu am bagat,sapt viitoare iau bani,cam la cat ies cu divortul?
Si am foaie de la urgenta,sunt foarte confuza,in casa asta numi gasesc locul.
Răspunde
 09-11-2015

Bucuresti
0724246364
consuela_scarlat@yahoo.com
Taxa judiciara este de 200 lei pentru divort, iar daca va angajati avocat, veti stabili direct cu acesta onorariul.
Important este sa va faceti curaj sa plecati, nu mai tot amanati, nu rezolvati nimic asa
Discutati cu un avocat si el va va explicat tot ce trebuie facut

In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos

Av Consuela Scarlat
tel 0724.24.63.64
contact@avocatscarlat.ro
http://avocatscarlat.ro/
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-11-2015

Era bine sa aveți certificat de la IML.
Ajuta mult.

În provincie divorțul e mai ieftin cu avocat angajat.
Depinde unde se va judeca divorțul.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.