Forum avocaţi > Divort

Divort

02-11-2015

Buna seara, am un sot cu care nu ma inteleg deloc, am 55 ani si sunt asistent maternal. Ca sa imi pot reinnoi atestatul ii dau lunar prin procura 2 mil, saptamana trecuta a mers la directia copilului si mi-a adus injurii sa nu ma mai lase sa lucrez, el nu contribuie deloc financiar in casa, m-a agresat fizic si verbal in repetate randuri, ca sa pot divorta de el ce trebuie sa fac? La cine sa apelez si cam cat m-ar costa? Multumesc !
Răspunde
 03-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Apelați la un avocat și formulați acțiune de divorț. Onorariile le stabilește fiecare avocat în parte în funcție de circumstanțele cauzei. Aveți copii, ce vârstă au?

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

Puteti introduce o actiunede divort impotriva sotului si astfel instanta va putea desface casatoria dintre parti. Caracterul violent al sotului reprezinta un motiv pertinent pt incetarea casatoriei.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 03-11-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Daca sunteti hotarata trebuie sa introduceti actiunea de divort la instanta de care apartineti dvs. Daca doriti puteti apela la un avocat pt a va redacta actiunea cu toate capetele accesorii, in situatia in care este nevoie.Onorariile pt divort difera de la caz la caz, nu ati specificat daca aveti copii, etc

In situatia in care aveti nevoie de mai mukte informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-11-2015

Trebuie deschis proces de divort.
Trebuie redactata actiunea si martori pregatiti pentru audiere.
Daca aveti urme scoateti de la IML certificat medico-legal.

Costurile depind de la avocat la avocat in functie de priceperea sa si in raport de dificultatea procesului, dar diferentele la bani nu cred ca sunt semnificative daca procesul nu va fi unul de durata.Daca nu aveti minori pe care sa va judecati si daca avocatul este dibaci in 2 termene se poate finaliza procesul cu conditia sa nu isi angajeze el avocat care sa stie cum sa tergiverseze procesul.De fel barbatii nu isi angajeaza avocat si ati putea avea noroc...
Cert este faptul ca aveti sanse sa divortati dar trebuie sa va dovediti sustinerile in instanta.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
 03-11-2015

Am 2 copii majori casatoriti, ei au dreptul la locuinta? Sotul de 3ani vine numai iarna in apartament pe cheltuiala mea si a ficei mele care locuieste cu sotul in apartament si bebelusul lor, respectiv nepoata mea.
Răspunde
 03-11-2015

Daca locuiti in proprietate comuna sa nu deschideti si partajul ca va nenorociti.
Fiind majori nu aveti probleme la divort.
Răspunde
 04-11-2015

Din ce motive m-as nenoroci daca as deschide partajul? Mai avem doua terenuri din care unul cu casa mostenire si un apartament.
Răspunde
 04-11-2015

Ii veti datora jumatate din bani si va vinde la licitatie imobilul daca nu aveti bani sa ii dati.
Daca locuiti acolo este absurd sa deschideti partaj deoarece aveti interesul sa nu datorati bani...
Plus taxa de timbru care va costa mult.
Nu mai vorbesc si de avocat ca in caz de proces lung va usuca ca nu cred ca veti gasi avocat sa va vina pe cativa lei la proces.

Casa mostenire apartine numai celui care este mostenitor.
Celalalt sot nu are drept decat daca exista testament.
Adica casa mostenita nici nu intra la partajul dintre soti.

Incercati sa va informati temeinic inainte de a deschide o procedura judiciara.

Eu v-am dat doar cateva repere dar o discutie pe aceasta tema poate dura chiar si mai mult de o ora ca sa intelegeti detaliile si chichitele.
Incercati sa platiti avocat pentru consultatie daca vreti sa aflati exact ce ar fi si cum ar fi deoarece altfel va avantati intr-un proces care nici nu veti cunoaste daca il veti finaliza macar din varii motive...
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.