Ionut a scris pe 31-07-2013: La partaj se impart si ac.imprumuturi neachitate inca? Da. Daca va intelegeti, cel mai ieftin si rapid rezolvati printr-un contract de partaj la notariat - veti avea nevoie si de acordul bancii.
Ionut a scris pe 31-07-2013: Creditul ipotecar pt nevoi personale este pe numele ei dar platit de parintii mei pana la ora actuala.Cum ramane cu acest credit la partaj? La partaj se pot imparti si datoriile asa cum v-am scris mai sus.
Ionut a scris pe 31-07-2013: Sa presupunem ca demonstrez ca apartam a fost cumparat de parintii mei,iar ratele pana acum platite tot de ei.Ce se intampla cu restul de rate ramase? Vor fi platite de cel in sarcina caruia ramane creditul.
Ionut a scris pe 31-07-2013: daca un copil vrea la ea si celalalt la mine,cui ramane apartamentul si ce se intampla cu celalat? Conform noilor legi - noul cod civil - instanta va dispune exercitarea autoritatii parintestii de catre ambii parinti, ceea ce puteti obtine si la notariat. Cel mai bine va intelegeti de comun acord si mergeti sa divorati prin notar. In prezent se acorda doar in conditii exceptionala autoritatea parinteasca exclusiva unui singur parinte ("incredintarea" cum se spunea inainte de noul cod civil). |