Forum avocaţi > Divort

Se pot folosi in instanta ca probe corespondenta de pe mail?

14-11-2015
Vizitator
As vrea sa stiu daca se poate folosi corespondenta pe mail in instanta. Si daca ea trebuie autentificata la notar
Răspunde
 14-11-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Da, se poate. Nu trebuie autentificata la notar.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-11-2015

De putut se poate folosi ca si proba corespondenta dupa e-mail dar este indicat sa aveti mai multe probe care sa se coroboreze.In justitie asa trebuie procedat.

De autentificat nu se pot autentifica la notar e-mailurile.

Ce anume doriti sa dovediti?
Răspunde
 15-11-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Daca corespondenta pe mail cuprinde aspecte relevante pt obiectul procesului da, o puteti folosi, dar trebuie sa mai existe probe care sa fie coroborate intre ele.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 18-11-2015
Vizitator
Buna ziua. Doresc un raspuns la problema mea. Sunt angajata la ajofm din 1991 ,in 2010 am fost disponibilizata conf art.65(reducere de activitate),dupa cateva zile am fost chemeta la director si am fost obligata sa-mi scriu demisia, dupa cateva zile am fost reangajata pe perioada determinata de 3 ani pe o functie inferioara si cu un salariu mai mic.In 2013iulie mi-a expirat contractul si am ramas fara saevici ,iar in noiembrie 2013 am fost depistata cu cancer la sansi in ianuarie 2014 am inceput tratamentul. Intre timp am fost iar angajata pe perioada determinata.Itrebarea mea este daca mi-asputea redobandi locul de munca cu functia si drepturile banesiti pe care le-am avut. Multumesc si astept raspuns.
Răspunde
 18-11-2015
Vizitator
Buna ziua. Prietenul meu a facut o rata ceva(nici el nu mai tine minte) acum 9 ani...in 2006...la cetelem. Dupa un timp nu a mai platit si dosarul l-a preluat renumitii EOS KSI. Din 2006 pana in prezent a mai primit cateva scrisori de amenintare dar nu s-a intamplat nimic pana ieri cand a primit un telefon de la patron ca este obligat sa ii puna proprire de 30% pe salariu,altfel i se blocheaza nu stiu ce conturi patronului. As avea 2 intrebari: 1.Datoriile nu se prescriu dupa 3 ani? De ce au asteptat 9 ani sa ii puna proprire pe salariu? si 2. Poate sa oblige patronul in vreun fel sa ii puna proprire pe salariu a vreunui angajat? V-az ramane recunoscatoare daca mj-ati putea raspunde. Va multumesc anticipat!
Răspunde
 18-11-2015

Bucuresti
Facebook
Corina a scris pe 18-11-2015:
Buna ziua. Prietenul meu a facut o rata ceva(nici el nu mai tine minte) acum 9 ani...in 2006...la cetelem. Dupa un timp nu a mai platit si dosarul l-a preluat renumitii EOS KSI. Din 2006 pana in prezent a mai primit cateva scrisori de amenintare dar nu s-a intamplat nimic pana ieri cand a primit un telefon de la patron ca este obligat sa ii puna proprire de 30% pe salariu,altfel i se blocheaza nu stiu ce conturi patronului. As avea 2 intrebari: 1.Datoriile nu se prescriu dupa 3 ani? De ce au asteptat 9 ani sa ii puna proprire pe salariu? si 2. Poate sa oblige patronul in vreun fel sa ii puna proprire pe salariu a vreunui angajat? V-az ramane recunoscatoare daca mj-ati putea raspunde. Va multumesc anticipat!

1. Datoriile se prescriu dupa 3 ani care se calculeaza de la ultimul act de executare... inteleg ca nu au stat degeaba si i-au tot trimis somatii. Acestea au intrerupt termenul de prescriere.
2. Da, poate. Daca patronul refuza, atunci i se va pune poprire pe conturile lui si va primi si amenda.

Incercati o contestatie la executare.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 25-11-2015
Vizitator
Sunt in spania vreau sa dau divort de sotul meuam un copil de 24 ani si fara bunuri de impartit cum il fac de aici din spania divortu eu nu pot sa viu in rominia sotul meu este in rominia si as vrea sa deschid procesul in rominia dar in lipsa mea ca nu pot sa viu din cauza munci cum fac
Răspunde
 25-11-2015
Vizitator
Divort de sotul meu din rominia eu sunt in spania nu ma pot prezenta ca muncesc un copil de 24ani in comun si fara bunuri fe impartit
Răspunde
 25-11-2015

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Fiind vorba despre o actiune strict personala, actiunea de divort este singura ce trebuie depusa personal de reclamant.

Acxtiunea se poate depune totusi si prin mandatar cu procura autentica, insotita de inscrisuri doveditoare ale situatiei de exceptie ce justifica depunerea cererii prin mandatar.
Personal am avut dosare in care am reprezentat clientul prin procura in actiuni ce au avut ca obiect desfacerea casatoriei.
In situatia in care doriti mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Felicia Gherghisan a scris pe 25-11-2015:
Sunt in spania vreau sa dau divort de sotul meuam un copil de 24 ani si fara bunuri de impartit cum il fac de aici din spania divortu eu nu pot sa viu in rominia sotul meu este in rominia si as vrea sa deschid procesul in rominia dar in lipsa mea ca nu pot sa viu din cauza munci cum fac

Puteți divorța în România printr-un avocat pe care să îl mandatați ăn acest sens.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-11-2015

Bucuresti
Facebook
Felicia Gherghisan a scris pe 25-11-2015:
Divort de sotul meu din rominia eu sunt in spania nu ma pot prezenta ca muncesc un copil de 24ani in comun si fara bunuri fe impartit

Da, puteti divorta, chiar daca sunteti in Spania.
Dar, in acest caz va trebuie, obligatoriu, un avocat care sa se prezinte la proces. Nu puteti solicita judecarea divortului in lipsa.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-08-2018
Vizitator
Buna ziua am o intrebare am nascut acum 4 luni in Brussels am fost la camion Brussels ca sa îi fac passport la bebe si acolo mea spus ca trebuie mai intai ca sa ii fac passport român si dupa pot sa ii fac passport in Brussels .
Am omis sa scriu sotul meu este din pakistan si ne -am cãsãtoritã tot in pakistan dar nu avem casatoria inregistrata in Romania doar in Pakistan si in Brussels .

Intrebarea mea este: ce documente in trebuie pentru intregistratrea bebe in Romania si pot intra in Romania cu copilu fara indentitate .

Va rog foarte mult sa imi dati un raspuns multumesc mult
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.