Forum avocaţi > Divort

Custodie copil cu mama romanca si tata olandez

16-11-2015
Vizitator
Vrem sa ne separam, avem un copil de 5luni, cu cetatenie olandeza, deci recunoscut de tata. Tatăl detine o casa in olanda, eu n am nimic in Romania trecut pe numele meu. Mama fiind, momentan nu am un loc de munca. La fiecare cearta, concubinul îmi arata usa si mi zice sa plec, dar ca nu plec si cu copilul. Ma interesează ce sanse am ca sa castig copilul si unde ar fi indicat sa ne judecam? Am toate actele necesare ca sa pot calatori cu minorul, daca decid sa nu ma mai întorc in olanda si sa intentez proces din Romania ar fi o idee buna? Pot castiga?
Răspunde
 16-11-2015
Bucuresti
0769076154
office.avocatcostacheandreea@gmail.com
blog-de-ale-avocaturii-si-nu-numai.blogspot.
Buna ziua,

In cazul dvs este indicat sa contactati un avocat pentru a stabili o intalnire la care sa va prezentati cu toate inscrisurile pe care le aveti pt a va comunica posibilitatile legale de actiune. Tinand cont ca minorul este cetatean olandez este foarte posibil ca dpdv al competentei instantele din Romania sa isi decline competenta in favoarea celor din Olanda.

Cu respect,
Avocat Costache Andreea
tel: 0769076154
email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com
L-V: 10-17:30

Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc).
Răspunde
 16-11-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Da, aveți șanse de câștig dacă veniți în România.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 14-12-2015

Cazul dvs. este extrem de complicat.
Probabilitatea sa va judecati in Olanda este foarte mare.
Nu incercati sa faceti nimic pana nu consultati in mod confidential un avocat.

Daca plecati cu copilul poate initia procedura de rapire internationala de copii si sa va ia copilul.
Are sanse la asa ceva.

Trebuie actionat dupa o strategie foarte elaborata si facute niste calcule foarte precise.
Este indicat ca minorul sa aiba dubla cetatenie pentru a va putea judeca in Romania.
E bine sa va grabiti sa rezolvati acest aspect deoarece timpul trece si copilul creste si acest lucru este in defavoarea dvs.

Trebuie si sa aveti unde sa locuiti stabil in Romania deoarece se va face o ancheta sociala.
Pana nu rezolvati aceste aspecte sunteti perdanta in proces.

Acestea sunt aspectele preliminare.
Restul detaliilor insa sunt mult mai complicate decat puteti percepe dvs...

Procesul dvs. este cu grad foarte ridicat de dificultate.

Daca doriti asistenta si reprezentare juridica in procesul de divort ne puteti contacta la datele de mai jos.
Răspunde
 20-08-2021
Vizitator
Buna ziua.Si fata mea trece acum prin aceeasi necazuri.Tinand cont ca au trecut deja cateva ani,as vrea sa va rog sa imi spuneti,cum ati rezolvat aceasta problema?Are vreo sanatate sa isi ja copilasul?Va multumesc din suflet pentru raspuns
Răspunde
 20-08-2021

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Angela Neag a scris pe 20-08-2021:
Buna ziua.Si fata mea trece acum prin aceeasi necazuri.Tinand cont ca au trecut deja cateva ani,as vrea sa va rog sa imi spuneti,cum ati rezolvat aceasta problema?Are vreo sanatate sa isi ja copilasul?Va multumesc din suflet pentru raspuns

Daca doriti un raspuns pertinent, va trebui sa ne furnizati mai multe detalii referitoare la situatia fiicei dvs.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.