Forum avocaţi > Divort

Custodia copiilor primita de o mama denaturata

1  2  Final
 24-12-2015
Vizitator
Buna ziua! Va rog frumos daca se poate sa imi dati si mie un sfat.

Am doi copii o fetita de 11 ani si un baiat de 9 ani...In urma procesului de divort sotia a primit custodia ambiilor copii iar eu voi fii nevoit sa le achit aloatia lunara .. Procesul s-a desfasurat pe o perioada de 1 an copiilul doreste sa stea la mine si de cand ne-am despartit acesta este la mine .. Are marturii false impotriva mea si multe calomnii nefondate , nedemonstrate are doar probe verbale sustinute de mama acesteia.
Motivul divortului a fost ca aceasta m-a inselat cu un cioban plus altii.
Aeasta nu s-a ingrijit de copii demonstrand prin desfasuratorul de la orange unde s-a putut observa cum aceasta de la ora 6 dimineata pana la ora 00 sau chiar ora 1 noaptea vorbea la telefon cu el ... ore in sir si de cateva zeci de ori pe zi... O astfel de mama nu merita ustodia copiilor.
As dorii sa fac recurs sa iau costodia copilului si sa mi dea toate cheltuielile deoarece acest proces s-a produs strict din culpa ei.,.
V-as fi recunoscator pentru sfatul dumneavostra ... Va Multumesc anticipat!!!
Răspunde
 24-12-2015

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Faptul ca v-a inselat pe dvs. nu este un motiv pentru a determina o instanta sa banuiasca ca aceasta nu ar putea fi o mama buna pentru copii.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 26-12-2015

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Există o custodie exclusivă a mamei sau există custodie comună cu stabilirea locuinței la mamă? Fiți mai explicit.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 28-12-2015

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Nu sunt motive pt o custodie exclusiva, o sotie infidela nefiind automat o mama denaturata.

Pt a schimba hotararea de stabilire a locuintei copiilor la dvs tb sa deschideti un nou dosar in care sa aduceti probe noi fata de dosarul vechi prin care sa convingeti instanta ca este in interesul copiilor sa locuiasca la dvs, ca le puteti asigura conditii optime de locuit, ca are cine ii supraveghea, cine ii hrani, cine se ocupa de lectiile lor, cine ii duce/aduce de la scoala etc.Minorii vor fi ascultati si se va tine cont si de opinia lor.

In noul dosar nu veti putea obtine insa cheltuielile facute in celalalt dosar deja solutionat.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 29-12-2015

În România nu se ia în seama dacă mama instala soțul.
Doar dacă s-ar prostitua ați avea șanse.
Răspunde
 12-01-2016
Vizitator
copilu pe toata durata procesului o fost in intretinerea mea si nu doreste in continuare la locuinta mamei din care pe durata procesului fiind audiat copilu de ancheta sociala si la tribunal s-a dovedit ca nu doreste sa locuiasca cu mama lui judecatoare io incalcat drepturiile minorului eu ca tata nu pot obliga minorul sa locuiasca la mama nici nu pot sa explic ca lo incredintat judecatoarea la mama
Răspunde
 12-01-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Vă întreb din nou, există o custodie comună cu locuința la mamă sau o custodie exclusivă?

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nelu a scris pe 12-01-2016:
copilu pe toata durata procesului o fost in intretinerea mea si nu doreste in continuare la locuinta mamei din care pe durata procesului fiind audiat copilu de ancheta sociala si la tribunal s-a dovedit ca nu doreste sa locuiasca cu mama lui judecatoare io incalcat drepturiile minorului eu ca tata nu pot obliga minorul sa locuiasca la mama nici nu pot sa explic ca lo incredintat judecatoarea la mama

In acest caz, va trebui sa deschideti o noua actiune prin care sa solicitati stabilirea domiciliului minorului la dvs.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 15-01-2016
Vizitator
avem custodie comuna numai ca obliga pe minor in varsta de 10 ani sa locuiasca la mama desi din probele administrate pe durata procesului{{{{{{{{{(ancheta sociala la domicilul partilor audierea minorului in instanta )}}}}}}} a rezultat ca minorul doreste sa locuiasca cu tatal sau cum sa ii explic minorului sa il alung practic de la locuinta mea
Răspunde
 09-01-2017
Vizitator
Ce as putea face sa imi iau fica sub intretinere? Fata are 3 luni. Iar mama este prea denaturata de 4 luni suntem despartit. Iar de 2 luni lipseste aproape in fiecare seara de acasa. Posteaza pe saituri de socializare poze numai in cluburi la ore tarzi..pana acum nu ma dat in judecata petru pensie alimetara.. eu mam ocupat de copil cum am putut sa nu ai lipseasca nimic.. de aproape o saptamana nu imi mai da voie sa imi vad fetita imi interzice.. ce as putea face va rog ajutatima cu un sfat
Răspunde
 09-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
E cam greu să obțineți ca locuința copilului să fie stabilită la dvs deoarece fetița este foarte mică.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-01-2017

Bucuresti
0736423312 (Doar pt. programări)
av.ralucaifrim@yahoo.com
Bogdan a scris pe 09-01-2017:
Ce as putea face sa imi iau fica sub intretinere? Fata are 3 luni. Iar mama este prea denaturata de 4 luni suntem despartit. Iar de 2 luni lipseste aproape in fiecare seara de acasa. Posteaza pe saituri de socializare poze numai in cluburi la ore tarzi..pana acum nu ma dat in judecata petru pensie alimetara.. eu mam ocupat de copil cum am putut sa nu ai lipseasca nimic.. de aproape o saptamana nu imi mai da voie sa imi vad fetita imi interzice.. ce as putea face va rog ajutatima cu un sfat

Trebuie sa formulati o cerere in instanta.
Spuneti ca de 4 luni sunteti despartiti. Sunteti divortati (aveti sentinta de divort?) sau sunteti despartiti doar in fapt? Intr-o sentinta de divort trebuia sa se stabileasca domiciliul fetitei, custodie, vizite etc.

Av. Raluca Ifrim - Baroul Bucuresti (17 ani experienta)
tel: 0736.423.312
Doar pentru programari
e-mail: av.ralucaifrim@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 21-10-2017
Vizitator
Buna ziua !! Sunt mama a două fetițe ,una este la primul soț și cea doua este la mn cu al 2lea soț .fata ce mica e la mn am stat cu un bărbat în concubinaj după ce m-am despărțit de primul și avem o fetiță de 2 ani și 5 luni eu m-am despărțit de el acum 7 luni dar când am plecat a rămas fata la el și ma dat în judecată pt gustodie eu după 5 luni am incercat sa ne împăcăm dar el este un om foarte violent și nu am putut sa mai continui cu el așa că am plecat cu fata cu tot și procesul încă nu sa terminat ,el mă acuza de prostituție și alte ilegalitati ,ce șanse sunt sa locuiască fata la el .va rog să îmi dați un răspuns și martori mincinoși cum se pedepsesc ?
Răspunde
 21-10-2017
Vizitator
La compagna di mio figlio ha avuto una bambina oggi due anni, non sono sposati ma mio figlio l'ha riconosciuta dando il nome. Per un stupido litigio la ragazza 20 anni e tornata a casa sua e non vuole far vedere la bambina a mio figlio, la bambina è ammalata e ha bisogno di cure, cosa può fare mio figlio per vedere almeno saltuariamente la bimba e per accertarsi che viene curata come da programma fatto in ospedale. Abitiamo in Romania a Bacau ( 30 Km. di distanza uno dall'altra ) e siamo Romeni.
Io sono la mamma del ragazzo sono disperata , lavoro come badante a Milano, mi potete aiutare ?
Răspunde
 22-10-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Ana Maria Dumitrașcu a scris pe 21-10-2017:
Buna ziua !! Sunt mama a două fetițe ,una este la primul soț și cea doua este la mn cu al 2lea soț .fata ce mica e la mn am stat cu un bărbat în concubinaj după ce m-am despărțit de primul și avem o fetiță de 2 ani și 5 luni eu m-am despărțit de el acum 7 luni dar când am plecat a rămas fata la el și ma dat în judecată pt gustodie eu după 5 luni am incercat sa ne împăcăm dar el este un om foarte violent și nu am putut sa mai continui cu el așa că am plecat cu fata cu tot și procesul încă nu sa terminat ,el mă acuza de prostituție și alte ilegalitati ,ce șanse sunt sa locuiască fata la el .va rog să îmi dați un răspuns și martori mincinoși cum se pedepsesc ?

In situatia in care dispuneti de conditii decente pentru a va putea creste copilul, solicitati stabilirea domiciliului minorei la dvs. si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.
Referitor la violentele fizice la care ati fost supusa, aveti posibilitaea legala sa formulati o plangere penala impotriva concubinului, in termen de 90 de zile de la comiterea infractiunii, iar in legatura cu martorii, puteti sesiza organele de politie cu privire la savarsrea infractiunii de marturie mincinoasa de catre acestia, aducand dovezi in acest sens.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 08-11-2017
Vizitator
Ora estimata: 9:00
Complet: C1
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamantul Radu Marian - Raimond, în contradictoriu cu pârâta Dumitraşcu Roxana Ana - Maria. Stabileşte locuinţa minorei Radu Mădălina - Antonia la domiciliul reclamantului Radu Marian - Raimond. Autoritatea părintească faţă de minora Radu Mădălina - Antonia va fi exercitată exclusiv de reclamantul Radu Marian - Raimond. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Orşova. Pronunţată în şedinţă publică la 08.11.2017.
Document: Hotarâre 89/2017 08.11.2017 Îmi puteți spune va rog mai exact ce înseamnă?
Răspunde
 09-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Înseamnă că minorei i s-a stabilit locuința la tată și că tatăl exercita in mod exclusiv autoritatea părintească, adică are custodie exclusivă.
Mama rămâne cu dreptul de a supraveghea modalitatea de creștere a copilului de către tată.
Din hotărâre lipsește obligația de plată a întreținerii de către mamă.
Daca mama vrea program de vizitare trebuie sa-l ceară.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2017

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Roxana Maria a scris pe 08-11-2017:
Ora estimata: 9:00
Complet: C1
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea formulată de reclamantul Radu Marian - Raimond, în contradictoriu cu pârâta Dumitraşcu Roxana Ana - Maria. Stabileşte locuinţa minorei Radu Mădălina - Antonia la domiciliul reclamantului Radu Marian - Raimond. Autoritatea părintească faţă de minora Radu Mădălina - Antonia va fi exercitată exclusiv de reclamantul Radu Marian - Raimond. Ia act că nu se solicită cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în 30 de zile de la comunicare. Apelul se depune la Judecătoria Orşova. Pronunţată în şedinţă publică la 08.11.2017.
Document: Hotarâre 89/2017 08.11.2017 Îmi puteți spune va rog mai exact ce înseamnă?

Minorei i-a fost stabilita locuinta la tata, iar autoritatea parinteasca se va exercita exclusiv de catre acesta.
Cu alte cuvinte, tatal este singurul care va lua decizii cu privire la cresterea si educarea minorei. Mama nu a fost obligata la plata pensiei de intretinere catre minora si nici nu a solicitat stabilirea unui program de vizita.
Daca va nemultumeste hotararea instantei, puteti promova apel in termenul legal.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 09-11-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Aeasta nu s-a ingrijit de copii demonstrand prin desfasuratorul de la orange unde s-a putut observa cum aceasta de la ora 6 dimineata pana la ora 00 sau chiar ora 1 noaptea vorbea la telefon cu el ... ore in sir si de cateva zeci de ori pe zi... O astfel de mama nu merita ustodia copiilor.

Acesta este motivul principal pentru cererea dvs privind exercitarea autorității părintești în mod exclusiv (custodia exclusivă). La instanța de fond ar fi trebuit să faceți probe suplimentare asupra acestui aspect.

0721.39.39.39.
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 23-01-2018
Vizitator
Buna seara an urma unei relații de concubinaj de 7 ani a rezultat un băiețel care are acum 3 ani jumătate an septembrie 2016 mama a părăsit copilul și domiciliu plecând după altul de atunci nu a mai dat un semn de viață nici chear un telefon antrebarea mea ce șanse am sa iau custodie permanentă eu mi-am refăcut viața iar copilul ai zice mama la concubina mea menționez că când a plecat băiatul avea 2 ani și 4 luni eu neavând nici un act de al ei copie buletin nu am avut posibilitatea sal anscriu la grădiniță solicit un răspuns va mulțumesc
Răspunde
Răspunde 1  2  Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.