|
28-12-2015 |
 | Ionica Vizitator |
| Buna seara. Sunt mama unui baietel in varsta de 3 ani care a rezultat in urma unei relatii de concubinaj.as dorii sa imi spune-ti cum se procedeaza pana la funalizarea procesului de incredintare minor, daca tatal poate sa vina si sa ia copilul in vizita la el acasa.daca ma poate obliga sa fiu de acord cu acest lucru.precizez ca in prezent copilul locuieste cu mine.eu lucrez, locuiesc intr-un apartament cu trei camere si mai am in intretinere inca un copil.tatal locuieste impreuna cu parintii, sora, sotia si cei trei copii ai sai intr-un apartament cu 3 camere.va multumesc. | |
|
|
|
29-12-2015 |
| Normal si firesc este ca minorul sa pastreze legatura cu tatal sau, sa existe o continuitate a acestor relatii. In concret, modul de derulare a programului de vizita depinde de intelegerea parintilor pana la pronuntarea unei sentinte in acest sens. Cert este ca nu va poate obliga sau nu poate lua copilul pana nu are o sentinta definitiva, dar si pana la pronuntarea acesteia - asa cum v -am spus - este bine ca parintele sa pastreze legatura cu copilul sau. Puteti incerca vizite doar in prezenta dvs sau a unui alt membru al familiei dvs. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
05-01-2016 |
| Buna ziua, Tatal are dreptul de a -si vizita copilul, iar dvs in calitate de mama nu ii puteti refuza acest drept. Cu toate acestea , in cazul in care va deranjeaza modul in care tatal doreste sa il viziteze sau sa il ia acasa pe minor , atunci puteti solicita pe cale de ordonanta presedintiala stabilirea in mod provizoriu a unui program de vizita pana la finalizarea procesului principal. Pentru asistent ain cadrul ordonantei presedintale ne puteti contacta la datele de mai jos. | Cu respect, Avocat Costache Andreea tel: 0769076154 email: office.avocatcostacheandreea@gmail.com L-V: 10-17:30 Asistenta si reprezentare juridica de specialitate la inalte standarde in varii domenii ale dreptului (drept civil, dreptul familiei, drept comercial etc). | |
|
|
|
07-01-2016 |
 | Ionica Vizitator |
| Buna ziua dna. avocat.eu sunt de acord sa isi viziteze copilul.nu doresc sa il duca acasa la el pentru ca tatal lucuieste intr-un apartament cu 3 camere impreuna cu parintii, sotia si cei trei copii si o sora.ma poate obliga sa ia copilul sa il duca acasa la el si sa locuiasca acolo? Precizez ca nu avem inca o decizie data de o instanta.ce pot sa fac in aceasta situatie? Multumesc. | |
|
|
|
08-01-2016 |
| Buna ziua! Nu va poate obliga si nu poate lua copilul pana nu are o sentinta definitiva. Insa, trebuie sa intelegeti ca si tatal trebuie sa pastreze legatura cu copilul sau. Puteti discuta cu acesta sa vada copilul in prezenta dvs, si fara a-l duce la domiciliul tatalui, pana la pronuntarea unei sentinte in instanta. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-01-2016 |
| Daca va intelegeti se poate oricum vreti. Daca nu va intelegeti va veti judeca si va obtine un program de vizita. Poate uza de ordonanta presedintiala care este o cale urgenta de solutionare a procesului. | |
|
|
|
10-01-2016 |
 | Ioana B Vizitator |
| Buna seara am si eu o intrebare in urma cu 4ani am divortat la notar copilul a ramas la tata cu custodia comuna nu prea mi-a placut ideea dar nu aveam alta varianta financiar nu puteam sa platesc chirie si o bona in sfarsit tatal copilului imi zicea ca e mai bine sa stea acolo cu el si cu bunica copilul am acceptat cu greu ideea acum el vrea sa duca copilul in spania cu el.Si eu nu o sa-l mai vad.Copilul isi doreste sa mearga acolo.Ce ma sfatuiti sa fac in situatia aceasta?Multumesc. | |
|
|
|
11-01-2016 |
 | Iulia Vizitator |
| Nu poate sa duca minorul in Spania fara acordul tau. Nici o sansa. Are nevoie de declaratie din partea ta si aia trebuie innoita la un an. Daca ai fi stiut ce inseamna un divort in instanta la sfarsitul caruia obtii tot custodie comuna, ti-ai fi dat seama ca ai facut o alegere foarte buna ca ai divortat la notar ;) | |
|
|
|
11-01-2016 |
| Daca nu ii dati acordul la notar acesta nu poate scoate copilul din tara. Poate deschide un nou proces dar poate sa se intinda destul de mult in timp si sa iasa si cum nu isi doreste el daca v-ati angaja avocat ca sa va aparati corespunzator. Va fi un proces destul de complicat. | |
|
|
|
18-03-2019 |
 | Octavian Vizitator |
| Bună ziua. Am avut proces pentru Custodia copilului și i a dat copilul, mamei. Eu am program de luat copilul la mine acasă. Sunt obligat să duc copilul meu la mama după cele 3zile de stat la mine? Eu am vorbit cu soția ca echitabil și frumos eu să iau copilul de la ea și ea să vină să l ea. Și ea îmi zice că e obligația mea să duc copilul la mama. E foarte ambițioasă și nu vrea să vină să l ea de la mine. Poate să mi creeze probleme? Va mulțumesc. | |
|
|
|
19-03-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Octavian a scris pe 18-03-2019: Bună ziua. Am avut proces pentru Custodia copilului și i a dat copilul, mamei. Eu am program de luat copilul la mine acasă. Sunt obligat să duc copilul meu la mama după cele 3zile de stat la mine? Eu am vorbit cu soția ca echitabil și frumos eu să iau copilul de la ea și ea să vină să l ea. Și ea îmi zice că e obligația mea să duc copilul la mama. E foarte ambițioasă și nu vrea să vină să l ea de la mine. Poate să mi creeze probleme? Va mulțumesc. Ar fi indicat sa va intelegeti asupra acestor aspecte, insa chiar daca in hotarare nu se stipuleaza concret si aveti un program fix de vizita, va trebui sa indepliniti obligatia de a duce minorul la domiciliul mamei in ziua si la ora stabilita in hotarare. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
20-03-2019 |
| Octavian a scris pe 18-03-2019: Bună ziua. Am avut proces pentru Custodia copilului și i a dat copilul, mamei. Eu am program de luat copilul la mine acasă. Sunt obligat să duc copilul meu la mama după cele 3zile de stat la mine? Eu am vorbit cu soția ca echitabil și frumos eu să iau copilul de la ea și ea să vină să l ea. Și ea îmi zice că e obligația mea să duc copilul la mama. E foarte ambițioasă și nu vrea să vină să l ea de la mine. Poate să mi creeze probleme? Va mulțumesc. În hotărâre ar trebui să scrie și despre acest aspect, dar în caz că nu scrie este obligația dvs să preluați copilul de la locuința lui și să-l aduceți înapoi. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |