|
20-06-2017 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Ionut a scris pe 19-06-2017: As dori sa stiu daca il pot deschide din nou procesul la bucuresti la inceput trebuia sa fie la bucuresti cum eu sunt din piatra neamt iar sotia fiind din iasi trebuia sa fie facut la bucuresti dar am renuntat si am fost de acord sa fie la iasi din pacate am gresit ca fosta soacra are relati cu ceva procurori la iasi si nu cred ca e normal sa vad copilu doar in prezenta mamei doar nu mam purtat urat nici cu ea nici cu copilu , nu sunt un alcoolic si tot odata sa fac in ficare zi strada piatra neamt iasi sa vad cateva ore copilu Instanta competenta pentru solutionarea cererii de stabilire a programului de vizitare este cea pe a carei raza teritoriala domiciliaza minorul. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
21-06-2017 |
 | Stefan Mihaela Vizitator |
| Buna ziua,sant casatorita de 2ani,am o comoara de 2ani si 5 luni,si am parasit domiciliul unde stateam cu sotul si socrii,apartamentul fiind al socrilor,din cauza tensiunilor din partea soacrei,a sotului,mentionez ca ma batut sotul cu copilul in brate,mi a dat pumni in spate,socrul sa repezit la mine si a tipat in fata baiatului ca sant pe proprietatea lui si ca nu am voie sa intreb nimic decat cand vrea muschiul lui,din aceasta cauza am plecat cu baiatul la mama,nu vreau sa mi traumatizeze copilul cu tipete,acum stau la mama mea,ce pot sa fac sa nu imi ia baiatul?Sotul ma amenintat ca mi l ia. | |
|
|
|
21-06-2017 |
 | Stefan Mihaela Vizitator |
| Buna ziua,sant casatorita de 2ani,am o comoara de 2ani si 5 luni,si am parasit domiciliul unde stateam cu sotul si socrii,apartamentul fiind al socrilor,din cauza tensiunilor din partea soacrei,a sotului,mentionez ca ma batut sotul cu copilul in brate,mi a dat pumni in spate,socrul sa repezit la mine si a tipat in fata baiatului ca sant pe proprietatea lui si ca nu am voie sa intreb nimic decat cand vrea muschiul lui,din aceasta cauza am plecat cu baiatul la mama,nu vreau sa mi traumatizeze copilul cu tipete,acum stau la mama mea,ce pot sa fac sa nu imi ia baiatul?Sotul ma amenintat ca mi l ia. | |
|
|
|
21-06-2017 |
| Stefan Mihaela a scris pe 21-06-2017: Buna ziua,sant casatorita de 2ani,am o comoara de 2ani si 5 luni,si am parasit domiciliul unde stateam cu sotul si socrii,apartamentul fiind al socrilor,din cauza tensiunilor din partea soacrei,a sotului,mentionez ca ma batut sotul cu copilul in brate,mi a dat pumni in spate,socrul sa repezit la mine si a tipat in fata baiatului ca sant pe proprietatea lui si ca nu am voie sa intreb nimic decat cand vrea muschiul lui,din aceasta cauza am plecat cu baiatul la mama,nu vreau sa mi traumatizeze copilul cu tipete,acum stau la mama mea,ce pot sa fac sa nu imi ia baiatul?Sotul ma amenintat ca mi l ia. Buna ziua, Avand in vedere varsta minorului, la acest moment, este greu de presupus ca ar putea sa va ia copilul. Depuneti si o plangere penala impotriva sotului si socrului pentru bataile primite. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
24-06-2017 |
| Stefan Mihaela a scris pe 21-06-2017: Buna ziua,sant casatorita de 2ani,am o comoara de 2ani si 5 luni,si am parasit domiciliul unde stateam cu sotul si socrii,apartamentul fiind al socrilor,din cauza tensiunilor din partea soacrei,a sotului,mentionez ca ma batut sotul cu copilul in brate,mi a dat pumni in spate,socrul sa repezit la mine si a tipat in fata baiatului ca sant pe proprietatea lui si ca nu am voie sa intreb nimic decat cand vrea muschiul lui,din aceasta cauza am plecat cu baiatul la mama,nu vreau sa mi traumatizeze copilul cu tipete,acum stau la mama mea,ce pot sa fac sa nu imi ia baiatul?Sotul ma amenintat ca mi l ia. Sunt simple amenințări ale soțului cele referitoare la faptul că vă ia copilul. Dacă dvs asigurați copilului minime condiții de creștere, educare și supraveghere etc nu veți avea nici o problemă însă va trebui să faceți apărări serioase. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-08-2017 |
 | Georgyana Vizitator |
| Am si eu o mare problema... soțul m-a inselat de multe ori... l am iertat si l am crezut de multe ori cum ca ar fi doar bârfe... dovezi am doar de anul trecut cand a ajuns la politie pt declarații ca l au pocnit niște țigani , si de acum cand l am prins dezbrăcat complet in casa unui prieten a lui, insa fara amanta din păcate... acum m am decis- umilința e prea mare, mai ales ca se pare ca nu ii mai pare rau cu nimic... in trecut se tăvălea pe jos sa il iert, lua măsuri sa se schimbe sa fie totul roz macar pt o perioada... problema ar fi următoarea: ne am căsătorit legal anul trecut deși avem 7 ani împreuna. Sunt gravida in multe luni-deci nu pot face nimic decat sa ma rog pt sănătatea pruncului. Eu mai am o fetița dintr o alta relație,cand am rămas văduva, acum 7 ani - fetița are 11 deci creste alături de el ca tata de la 6 ani... el are o fetița din alta relație in care a fost părăsit si el si fetița... are custodie exclusiva , câștigată in tribunal- eu cresc aceasta fetița de 5 ani( de la 2 ani) si avem un băiețel împreuna dinainte de cununie care are acum 4 ani. Copiii sunt înscriși la școala la domiciliul mamei mele... pentru ca noi aici eram deciși sa stam pana avem casa noastra... el insa sta mai mult departe de copii pe motivul ca avem animale la tara in satul lui natal, unde insa sta mai mult beat decat treaz...Acolo nu sunt chiar condiții sa cresti 4 copii mai ales ca nu am ajutor... aici e mama mea care ma ajuta enorm- școala, teme, mâncare si chiar financiar. Întrebarea mea este: el tot amenință de cand am plecat de la tara ca l am prins in acea ipostaza, ca vine si ia copiii ... ori pe toti , ori pe cei mai mici... Eu sunt conștienta ca la fata cea mare nu are drept legal, insa la cea mica fiind a lui in acte si la băiat?! Ce șanse am eu sa cresc toti copiii fara sa ii despart? Ce șanse am sa nu își poată lua nici fetița lui pt ca e crescută de mine si suferă enorm dupa mine si dupa frații ei... au crescut foarte uniti...nu rezista nici 2 zile departe unul de altul... plâng unul dupa celalalt toti 3. Ce pot face sa il împiedic sa provoace trauma cu o despărțire a copiilor, sa imi îmbolnăvească copiii? Si daca renunț la aceasta relație eu vreau sa cresc toti copiii împreuna. | |
|
|
|
17-08-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Georgyana a scris pe 16-08-2017: Am si eu o mare problema... soțul m-a inselat de multe ori... l am iertat si l am crezut de multe ori cum ca ar fi doar bârfe... dovezi am doar de anul trecut cand a ajuns la politie pt declarații ca l au pocnit niște țigani , si de acum cand l am prins dezbrăcat complet in casa unui prieten a lui, insa fara amanta din păcate... acum m am decis- umilința e prea mare, mai ales ca se pare ca nu ii mai pare rau cu nimic... in trecut se tăvălea pe jos sa il iert, lua măsuri sa se schimbe sa fie totul roz macar pt o perioada... problema ar fi următoarea: ne am căsătorit legal anul trecut deși avem 7 ani împreuna. Sunt gravida in multe luni-deci nu pot face nimic decat sa ma rog pt sănătatea pruncului. Eu mai am o fetița dintr o alta relație,cand am rămas văduva, acum 7 ani - fetița are 11 deci creste alături de el ca tata de la 6 ani... el are o fetița din alta relație in care a fost părăsit si el si fetița... are custodie exclusiva , câștigată in tribunal- eu cresc aceasta fetița de 5 ani( de la 2 ani) si avem un băiețel împreuna dinainte de cununie care are acum 4 ani. Copiii sunt înscriși la școala la domiciliul mamei mele... pentru ca noi aici eram deciși sa stam pana avem casa noastra... el insa sta mai mult departe de copii pe motivul ca avem animale la tara in satul lui natal, unde insa sta mai mult beat decat treaz...Acolo nu sunt chiar condiții sa cresti 4 copii mai ales ca nu am ajutor... aici e mama mea care ma ajuta enorm- școala, teme, mâncare si chiar financiar. Întrebarea mea este: el tot amenință de cand am plecat de la tara ca l am prins in acea ipostaza, ca vine si ia copiii ... ori pe toti , ori pe cei mai mici... Eu sunt conștienta ca la fata cea mare nu are drept legal, insa la cea mica fiind a lui in acte si la băiat?! Ce șanse am eu sa cresc toti copiii fara sa ii despart? Ce șanse am sa nu își poată lua nici fetița lui pt ca e crescută de mine si suferă enorm dupa mine si dupa frații ei... au crescut foarte uniti...nu rezista nici 2 zile departe unul de altul... plâng unul dupa celalalt toti 3. Ce pot face sa il împiedic sa provoace trauma cu o despărțire a copiilor, sa imi îmbolnăvească copiii? Si daca renunț la aceasta relație eu vreau sa cresc toti copiii împreuna. Buna ziua, Daca v-ati decis ca nu mai puteti convietui impreuna, va trebui sa introduceti cerere de divort la instanta de la ultimul domiciliu comun. Din pacate, dvs. nu aveti niciun drept asupra fetitei lui. Nicio instanta nu va va lasa copilul dvs., decat cu acordul lui expres, chiar daca ati crescut-o pana acum. In ceea ce priveste ceilalti doi copii pe care ii aveti impreuna cu el, nu are cum sa ii ia de la dvs. daca nu exista motive temeinice ca nu va puteti ocupa de cresterea lor. Nu are voie sa ii ia decat in baza unei hotarari judecatoresti, iar instanta nu va lua copii din locuinta dvs. daca au conditii decente de trai si dvs. va ocupati de cresterea lor si mai ales, daca tatal are indeletnicirile de care vorbiti dvs. Luati legatua cu un avocat din orasul dvs. (sau din orasul in care se afla instanta cea mai apropiata/competenta) pentru ca veti avea nevoie de pregatire temeinica in aceasta situatie. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
23-02-2018 |
 | Dobrescu andreea Vizitator |
| Buna ziua! Doresc sa vorbesc urgent cu dumneavoastra. Astept un mesaj pe e-mail. Va multumesc! | |
|
|
|
23-02-2018 |
| De regula, consultatii nu iau legatura ei cu dvs ci dvs alegeti dintre cei inscrisi si sunati in functie si de ce problema aveti si de specializarea fiecarui avocat. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
26-02-2018 |
 | M.M Vizitator |
| Buna ziua,suntem impreuna de 6 ani si casatorita de 3ani avem impreuna o fetita de aproape 5 ani si o alta fetita a mea din alta relatie,sotul a intentat divort pe motiv ca nu ma supun lui,cel care ne a intretinut toti acesti ani,vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac eu in aceasta situatie daca noi locuim in casa lui proprietate,eu fiind din iasi,acolo o am pe mama(are ap. proprietate) si tot acolo am si contractul de munca.poate sa mi ia fetita?multumesc | |
|
|
|
26-02-2018 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| M.M a scris pe 26-02-2018: Buna ziua,suntem impreuna de 6 ani si casatorita de 3ani avem impreuna o fetita de aproape 5 ani si o alta fetita a mea din alta relatie,sotul a intentat divort pe motiv ca nu ma supun lui,cel care ne a intretinut toti acesti ani,vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac eu in aceasta situatie daca noi locuim in casa lui proprietate,eu fiind din iasi,acolo o am pe mama(are ap. proprietate) si tot acolo am si contractul de munca.poate sa mi ia fetita?multumesc Buna ziua, Daca dvs. aveti posibilitatea de a va ocupa de cresterea si de educarea fetiteti, nu cred ca tatal va avea castig de cauza. Trebuie doar sa aveti unde sa locuiti (chiar si la rude sau prieteni care sunt de acord sa locuiti la ei, nu trebuie neaparat sa fie proprietatea dvs.), sa aveti un venit din munca si sa va puteti efectiv ingriji de fetita. Pentru a nu risca sa pierdeti procesul de divort, ar fi bine sa va angajati un avocat. Altfel, va trebui sa aveti grija sa indepliniti toate actele de procedura in termenele prevazute de instanta (intampinare, cerere reconventionala pentru stabilirea domiciliului fetitei etc). | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
26-02-2018 |
| M.M a scris pe 26-02-2018: Buna ziua,suntem impreuna de 6 ani si casatorita de 3ani avem impreuna o fetita de aproape 5 ani si o alta fetita a mea din alta relatie,sotul a intentat divort pe motiv ca nu ma supun lui,cel care ne a intretinut toti acesti ani,vroiam sa va intreb ce trebuie sa fac eu in aceasta situatie daca noi locuim in casa lui proprietate,eu fiind din iasi,acolo o am pe mama(are ap. proprietate) si tot acolo am si contractul de munca.poate sa mi ia fetita?multumesc Având în vedere că aveți locuință unde să stați, serviciu și ajutor din partea mamei la creșterea copilului, instanța va stabili locuința copilului la dvs. Dacă nu mai există alte aspecte în cauză eu zic că nu trebuie să vă faceți probleme. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
28-02-2018 |
 | M.M Vizitator |
| |
|
|
28-02-2018 |
| Dobrescu Andreea a scris pe 23-02-2018: Buna ziua! Doresc sa vorbesc urgent cu dumneavoastra. Astept un mesaj pe e-mail. Va multumesc! Aveți datele de contact pe forum și puteți transmite mesaje oricărui avocat doriți. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
10-04-2018 |
 | Mihai Vizitator |
| Buna seara. Sunt căsătorit de 9 ani,eu și soția avem o fetița de 4 anișori. Eu locuiesc cu chirie in Bucuresti,dar parinti mei au casa la tara,și au o situație cât de cât buna. Eu și soția suntem despărțiți din cauza unei neînțelegeri ,am prins-o ca vb cu altul pe Facebook și se întâlnea cu el la locul de munca,problema e ca nu mai am dovezile. După toate acestea,am decis sa ma mut singur cu chirie,pt ca nu am suportat acea idee. Precizez ca sunt despărțit de ea de aproape un an. In acest timp am întâlnit o fata cu care sunt și in momentul actual. Doar ca exsoția nu îmi da fata sa o plimb,sa o iau la tara pt ca e foarte fericita,exsotia ma amenințat ca tunde fata,ca a pus actuala iubita mâna pe copil și a pieptănato, ca ii da foc la lucrușoarele care i le-am cumpărat,tot timpul face fata sa plângă și o pune la 1 noaptea sa ma sune. Fetița plânge sa ma duc sa o iau de acolo de la exsotia. Ma doare ca plânge și nu o pot lua,deoarece ma amenință,și a fost in stare sa vina la tara la parinti cu niște prieteni de ai ei,sa intre in curte peste mine. Va rog datimi un sfat ceva. Mulțumesc. | |
|
|
|
10-04-2018 |
| Nu se intelege exact din mesajul dvs daca sunteti divorțat sau nu si daca exista sau nu stabilit un program de vizitare. Reveniți cu aceste detalii. De principiu ceea ce face mama este un abuz emoțional asupra copilului si e nevoie de consiliere psihologică atat pt ra cat si pt copil. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-04-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Mihai a scris pe 10-04-2018: Buna seara. Sunt căsătorit de 9 ani,eu și soția avem o fetița de 4 anișori. Eu locuiesc cu chirie in Bucuresti,dar parinti mei au casa la tara,și au o situație cât de cât buna. Eu și soția suntem despărțiți din cauza unei neînțelegeri ,am prins-o ca vb cu altul pe Facebook și se întâlnea cu el la locul de munca,problema e ca nu mai am dovezile. După toate acestea,am decis sa ma mut singur cu chirie,pt ca nu am suportat acea idee. Precizez ca sunt despărțit de ea de aproape un an. In acest timp am întâlnit o fata cu care sunt și in momentul actual. Doar ca exsoția nu îmi da fata sa o plimb,sa o iau la tara pt ca e foarte fericita,exsotia ma amenințat ca tunde fata,ca a pus actuala iubita mâna pe copil și a pieptănato, ca ii da foc la lucrușoarele care i le-am cumpărat,tot timpul face fata sa plângă și o pune la 1 noaptea sa ma sune. Fetița plânge sa ma duc sa o iau de acolo de la exsotia. Ma doare ca plânge și nu o pot lua,deoarece ma amenință,și a fost in stare sa vina la tara la parinti cu niște prieteni de ai ei,sa intre in curte peste mine. Va rog datimi un sfat ceva. Mulțumesc. Atat timp cat nu aveti o hotarare care sa stabileasca domiciliul copilului la unul din parinti, oricare parinte poate creste copilul. Fata de abuzurile la care este supusa minora, va trebui sa formulati o sesizare la DGASPC si sa solicitati prin ordonanta presedentiala stabilirea domiciliului copilului la dvs pana la finalizarea actiunii de divort. De asemenea, va trebui sa formulati actiune de divort, in care sa solicitati exercitarea exclusiva sau in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorei la dvs si obligarea mamei la plata pensiei de intretinere. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
08-07-2018 |
 | Dana Vizitator |
| Buna ziua,sunt casatorita de 13 ani si as vrea sa divortez.Nu avem copii,in schimb avem bunuri comune dobandite in timpul casniciei:2 apartamente,2 spatii comerciale si o suma de bani care sunt intr-un cont pe numele lui.Eu nu sunt angajata legal ,deoarece abia ne-am deschis o firma de tunning auto si urma sa fiu angajata pe firma.As vrea sa stiu daca divortez bunurile comune si banii se impart(banii fiind intr-un cont pe numele lui)? | |
|
|
|
08-07-2018 |
| Tot ceea ce a fost dobândit in timpul căsătoriei si este pe numele ambilor sau doar a unui sot se vor împărți. Daca sunt bunuri pe firma nu. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
15-07-2018 |
 | Miky Vizitator |
| Buna ziua Intentionez sa divortez deoarece eu si sotul nu ne mai intelegem. Avem doar 2 ani de casnicie si 12 de relatie. Avem si o fetita de un an. Problema este urmatoarea:avem o firma care este pe numele meu insa nu am o locuinta pe numele meu. In acelasi bloc in care locuim noi sta si mama mea si acolo ma voi muta cu fetita. Care ar fi procedurile de urmat? As vrea sa stiu ce sanse am sa obtin custodia fetitei. Nu ma intereseaza sa primeasca pensie sau partajul(locuinta este pe numele lui) deci nu am nicio dovada ca am contribuit la ea financiar. Multumesc anticipat. | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |