|
25-01-2016 |
 | Cristian Vizitator |
| Buna ziua..In urma divortului,minorul a ramas in grija mamei in locuinta parintilor ei adoptivi.Custodia este exercitata in comun.Programul de vizitare este f mic si anume in prima si a treia saptamana a lunii,intre orele 15-18,in weekend sambata si duminica,la domiciliul mamei.Motivarea acestui program la momentul respectiv,a fost ca ,copilul este sugar(este considerat sugar pana la varsta de 2 ani).Acum copilul are 2 ani si jumatate.Ma inteleg perfect cu el.Am fost la toate vizitele si am platit pensie alimentara in fiecare luna.I am asigurat tot ce este necesar,haine,imbracaminte,mancare..In afara acestor ore de vizitare ,mama refuza sa ma primeasca de sarbatori sau la zilele lui de nastere si onomastica..la fiecare sfarsit de vizita copilul plange si imi cere sa nu plec..Deasemenea mama ma minte in legatura cu starea lui de sanantate si refuza orice discutie sau sfat in ceea ce priveste cresterea si educarea copilului.Mentionez ca am un loc de munca ,am domiciliu propriu..Ea nu are loc de munca si locuieste cu parintii.Doresc sa stiu care sunt sansele,ca in urma unui proces ,sa obtin un alt program,chiar la mine acasa..Va multumesc anticipat pt raspuns | |
|
|
|
25-01-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Buna ziua! Va trebui sa introduceti in instanta o actiune pentru modificarea programului de vizita al minorului. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
25-01-2016 |
| Aveti posibilitatea de a solicita modificarea programului de vizita, avand in vedere schimbarea conditiilor, apropierea de minor si varsta acestuia. Cat de extins va fi programul depinde de dovedirea in instanta a gradului de afectiune si de implicare proba ce urmeaza a fi facuta cu martori, inscrisuri, eventual o ancheta la domiciliul dvs. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
26-01-2016 |
| Se poate cere. În baza argumentației și a probatoriului aveți șanse de câștig. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
26-01-2016 |
| E greu de spus ce sanse ati avea dar puteti incerca. Depinde si cum va aprecia instanta daca mama nu va fi de acord cu noul program de vizita. Faptul ca ati respectat programul de vizita ar trebui sa va ajute dar instanta poate aprecia ca inca e prea mic copilul... | |
|
|
|
28-01-2016 |
 | Consuela Scarlat ✓ Bucuresti 0724246364 consuela_scarlat@yahoo.com
|
| Pana nu incercati, nu aveti de unde sti ce solutie va da instanta Asadar, curaj! | In cazul in care doriti asistenta juridica/ reprezentare in acest demers, ne puteti contacta la datele de mai jos Av Consuela Scarlat tel 0724.24.63.64 contact@avocatscarlat.ro http://avocatscarlat.ro/ | |
|
|
|
|
30-01-2016 |
| Modificarea programului de vizita existent cu un alt program este dreptul dumneavoastra , insa instanta va aprecia intotdeauna in functie de interesul superior al minorului. In functie de optica instantei de judecata un program de vizita minor mai cuprinzator decat cel prezent poate fi privit ca fiind oportun sau nu pentru minor. In principiu relatiile dintre parinti si copii lor minori trebuiesc incurajate si consolidate. Pentru consultanta juridica ma puteti contacta la numarul de telefon afisat mai jos. | |
|
|
|
07-11-2018 |
 | Dani Vizitator |
| Buna ziua! Am fetita in custodia tatalui si am facuto proces pt modificarea programului de vizita.Am cerului d-nului avocat ca imi doresc in vacanta de vara sa pot lua fetita in Italia,la care avocatul meu a raspuns ca nu o sa fie posibil.Din ce cauza? | |
|
|
|
07-11-2018 |
| D nul avocat ar fi tb sa va explice. Dacă nu avem de la dvs suficiente detalii nu va putem sfătui. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
08-11-2018 |
| Dani a scris pe 07-11-2018: Buna ziua! Am fetita in custodia tatalui si am facuto proces pt modificarea programului de vizita.Am cerului d-nului avocat ca imi doresc in vacanta de vara sa pot lua fetita in Italia,la care avocatul meu a raspuns ca nu o sa fie posibil.Din ce cauza? Instanța poate stabili ca programul de vizitare pe o perioadp din vacanța de vară să se desfășoare în Italia, dar trebuie ca acest lucru să fie considerat în interesul copilului. Instanța va verifica toate aspectele și este posibil să nu decidă fără efectuarea unei anchete sociale la locuința dvs din Italia. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
01-01-2019 |
 | Alexandru Vizitator |
| Buna ziua. După ce vârstă nu se ia în considerare programul de vizitare a copilului. Am un program de vizitare fără ridicare din domiciliu. Copilul a împlinit 13 ani. Și nu mai vrea sa fim numai "închis" când îl vizitez. Vrea să ieșim și noi împreună sau sa facem ceva. Am divorțat de mama ei de 8 ani. Ia nu lasa,am incercat cu vorbă. Răspunsul ei: să respectăm programul de vizitare așa cum e. Dar până când? | |
|
|
|
01-01-2019 |
| Alexandru a scris pe 01-01-2019: Buna ziua. După ce vârstă nu se ia în considerare programul de vizitare a copilului. Am un program de vizitare fără ridicare din domiciliu. Copilul a împlinit 13 ani. Și nu mai vrea sa fim numai "închis" când îl vizitez. Vrea să ieșim și noi împreună sau sa facem ceva. Am divorțat de mama ei de 8 ani. Ia nu lasa,am incercat cu vorbă. Răspunsul ei: să respectăm programul de vizitare așa cum e. Dar până când? Programul de vizitare se poate modifica oricând dacă aspectele avute în vedere de către instanță la stabilirea lui s-au schimbat. În cazul dvs este clar că acele aspecte s-au schimbat de mult timp având în vedere vârsta copilului. Solicitați instanței de judecată modificarea programului de vizitare. Având în vedere că ați divorțat când era în vigoare vechiul cod civil, copilul fiind încredințat mamei, puteți să solicitați și ca autoritatea părintească să fie exercitată în comun de ambii părinți. Deoarece copilul are peste 10 ani ascultarea lui este obligatorie. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
02-01-2019 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Alexandru a scris pe 01-01-2019: Buna ziua. După ce vârstă nu se ia în considerare programul de vizitare a copilului. Am un program de vizitare fără ridicare din domiciliu. Copilul a împlinit 13 ani. Și nu mai vrea sa fim numai "închis" când îl vizitez. Vrea să ieșim și noi împreună sau sa facem ceva. Am divorțat de mama ei de 8 ani. Ia nu lasa,am incercat cu vorbă. Răspunsul ei: să respectăm programul de vizitare așa cum e. Dar până când? Va trebui sa formulati la instanta de tutela o actiune pentru modificarea programului de vizita si sa solicitati stabilirea unui program extins de vizita ( in vacante, in weekenduri, etc). | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
14-03-2019 |
 | Tania Dobrescu Vizitator |
| Buna ziua ! Va rog ajutați mă și pe mine cu o întrebare.Am o căsnicie de 20 de ani în care soțul meu a avut o relație cu o doamna la fel de căsătorită din care a ieșit o sarcina cu soțul meu (soțul doamnei nu poate face copii) soțul meu vrea sa recunoască copilului dar întrebarea mea este care vor fii condițiile de vizita la bebeluși . Mulțumesc! | |
|
|
|
15-03-2019 |
| Tania Dobrescu a scris pe 14-03-2019: Buna ziua ! Va rog ajutați mă și pe mine cu o întrebare.Am o căsnicie de 20 de ani în care soțul meu a avut o relație cu o doamna la fel de căsătorită din care a ieșit o sarcina cu soțul meu (soțul doamnei nu poate face copii) soțul meu vrea sa recunoască copilului dar întrebarea mea este care vor fii condițiile de vizita la bebeluși . Mulțumesc! Conditiile vor fi cele agreate de cei 2 parinti si - in caz de neintelegere - cele dispune de o instanta de judecata care va tine seama de circumstantele concrete ale cauzei si de probe. Minorul insa va avea ca tata in certificatul de nastere pe sotul mamei caci - in baza prevederilor legale - acesta este prezumat a fi tatal. Pt ca filiatia sa fe corect stabilita e nevoie de o actiune de tagada a a paternitatii de catre sotul mamei sau mama si ulterior recunoasterea copilului de catre tatal sau natural. Numai astfel va avea drept de vizita dar si celelelte obligatii, in speta plata unei pensii de intretinere. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
16-03-2019 |
| Tania Dobrescu a scris pe 14-03-2019: Buna ziua ! Va rog ajutați mă și pe mine cu o întrebare.Am o căsnicie de 20 de ani în care soțul meu a avut o relație cu o doamna la fel de căsătorită din care a ieșit o sarcina cu soțul meu (soțul doamnei nu poate face copii) soțul meu vrea sa recunoască copilului dar întrebarea mea este care vor fii condițiile de vizita la bebeluși . Mulțumesc! Soțului dvs nu i se va putea stabili un drept legal de vizită la copil deoarece în acte copilul va avea ca tată pe soțul doamnei. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
16-03-2019 |
 | Tania Dobrescu Vizitator |
| După o căsnicie de 20 de ani soțul meu a avut i relație cu o doamna in care a reieșit cu un copil .Doamna este și ea căsătorită dar după cele aflate soțul ei a băgat divorț ,Soțul meu dorește după nașterea copilului să facă testul de paternitate și să recunoască copilul dacă este al lui.Va rog spuneți mi și mie care este programul de vizita la un copil sugar Mulțumesc!! | |
|
|
|
16-03-2019 |
| Tania Dobrescu a scris pe 16-03-2019: După o căsnicie de 20 de ani soțul meu a avut i relație cu o doamna in care a reieșit cu un copil .Doamna este și ea căsătorită dar după cele aflate soțul ei a băgat divorț ,Soțul meu dorește după nașterea copilului să facă testul de paternitate și să recunoască copilul dacă este al lui.Va rog spuneți mi și mie care este programul de vizita la un copil sugar Mulțumesc!! Nu exista un program de vizita standard si de regula parintii stabilesc programul de comun acord. Raportat la varsta minorului, tatal poate solicita un program de vizita la domiciliul mamei de cateva ori pe luna, deoarece este putin probabil sa i se admita sa ia copilul la domiciliul dansului, insa poate solicita modificarea acestui program in momentul in care copilul va creste. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |