|
10-02-2016 |
 | Diana dumitru Vizitator |
| Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine care este procedura prin care se obtine pensia alimentara pentru copilul major care isi continua studiile. Mentionez ca fostul sot de la pronuntarea divortului din 2002 nu s-a mai interesat de copilul nostru dar i-a platit pensia alimentara pana la 18 ani deoarece este cadrul MAI si i-a fost comunicata hotararea de plata la biroul financiar si i s-a platit automat. Esti obligat sa realizezi o procedura prealabila de a merge la notar sau mediator, care sunt actele necesare? Cu multumiri si deosebit respect Diana. Astept raspuns cat se poate de repede | |
|
|
|
10-02-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Trebuie să introduceți la Judecatoria competenta o cerere prin care solicitați instantei de judecata sa dispună obligarea fostului d-voastră soț la plata pensiei de întreținere către fiul major, motivat de faptul că, acesta se află în continuarea studiilor. În dovedire, depuneți alături de acțiune și o dovada în acest sens. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-02-2016 |
| Cererea de obligare la plata pensiei de întreținere trebuie introdusă direct de către fiul major și nu de către dvs. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Fiul dvs., fiind major, va trebui sa depuna cererea de obligare a tatalui la plata pensiei de intretinere pana la finalizarea studiilor,dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
| Fiul dvs va trebui sa faca cererea facand dovada ca isi continua studiile si indicand locul de munca al tatalui. Actiunea este scutita de taxa de timbru. Este competenta judecatoria de la domiciliul baiatului. Apoi sentinta va trebui pusa in executare de un executor daca se refuza plata de buna voie a obligatiilor pt ca in prezent instantele nu mai emit din oficiu acea adresa de infiintare a popririi. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
11-02-2016 |
| Buna ziua! Intrucat este major, baiatul dvs va trebui sa introduca cererea de chemare in judecata in numele lui (in calitate de reclamant), chemanadu-l pe tatal sau ( in calitate de parat), cerere prin care va solicita obligarea paratului la plata pensiei de intretinere pana la finalizarea studiilor. Va trebui sa depuna in instanta dovada de la facultate ca urmeaza studiile. Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
23-10-2018 |
 | Dragos_20
|
| Numele meu este Constantin Mihai Dragos elev in clasa a XII a sunt nascut la data de 14.04.2000 in Oras Panciu Jud.Vrancea, fiul lui Mihail si Mariana. In anul 2008 parintii mei au divortat iar eu am fost incredintat spre crestere si educare tatalui meu Mihail iar Mariana a fost obligata la plata pensiei de intretinere in valoare de 100 de lei sau 50 € la doua luni, desi la momentul divort si pana in prezent Mariana obtinea venituri pe teritoriul statului Italian, fiind intr o relatie cu un cetatean Italian.Acum as dori o marire de pensie de intretinere la veniturile ei, obtinute in Italia avand in vedere ca relatia noastra a fost si este una foarte distanta si fara cale de comunicare. Nu am adresa ei exacta ,nu stiu ce venituri are dar nici starea ei civila. CARE SUNT PASII LEGALI PENTRU A OBTINE O PENSIE DE INTRETINERE LA VENITURILE EI DIN ITALIA. VA MULTUMESC. | |
|
|
|
23-10-2018 |
| Dragos_20 a scris pe 23-10-2018: Numele meu este Constantin Mihai Dragos elev in clasa a XII a sunt nascut la data de 14.04.2000 in Oras Panciu Jud.Vrancea, fiul lui Mihail si Mariana. In anul 2008 parintii mei au divortat iar eu am fost incredintat spre crestere si educare tatalui meu Mihail iar Mariana a fost obligata la plata pensiei de intretinere in valoare de 100 de lei sau 50 € la doua luni, desi la momentul divort si pana in prezent Mariana obtinea venituri pe teritoriul statului Italian, fiind intr o relatie cu un cetatean Italian.Acum as dori o marire de pensie de intretinere la veniturile ei, obtinute in Italia avand in vedere ca relatia noastra a fost si este una foarte distanta si fara cale de comunicare. Nu am adresa ei exacta ,nu stiu ce venituri are dar nici starea ei civila. CARE SUNT PASII LEGALI PENTRU A OBTINE O PENSIE DE INTRETINERE LA VENITURILE EI DIN ITALIA. VA MULTUMESC. Sunteți în continuarea studiilor și nu aveți venituri proprii ? | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
24-10-2018 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Dragos_20 a scris pe 23-10-2018: Numele meu este Constantin Mihai Dragos elev in clasa a XII a sunt nascut la data de 14.04.2000 in Oras Panciu Jud.Vrancea, fiul lui Mihail si Mariana. In anul 2008 parintii mei au divortat iar eu am fost incredintat spre crestere si educare tatalui meu Mihail iar Mariana a fost obligata la plata pensiei de intretinere in valoare de 100 de lei sau 50 € la doua luni, desi la momentul divort si pana in prezent Mariana obtinea venituri pe teritoriul statului Italian, fiind intr o relatie cu un cetatean Italian.Acum as dori o marire de pensie de intretinere la veniturile ei, obtinute in Italia avand in vedere ca relatia noastra a fost si este una foarte distanta si fara cale de comunicare. Nu am adresa ei exacta ,nu stiu ce venituri are dar nici starea ei civila. CARE SUNT PASII LEGALI PENTRU A OBTINE O PENSIE DE INTRETINERE LA VENITURILE EI DIN ITALIA. VA MULTUMESC. Va trebui sa formulati o actiune in instanta, prin care sa solicitati obligarea mamei la plata pensiei de intretinere pana la momentul finalizarii studiilor, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani. Daca sunteti unicul copil, pensia se va stabili in cuantum de 1/4 din venitul net/lunar realizat de catre mama. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |