Forum avocaţi > Divort

Nu mai pot, vreau sa divortez

02-03-2016

Buna ziua.
M-am casatorit in august anul trecut.
Cu putin inainte de casatorie am observat unele semne, dar mai clar a fost dupa casatorie. Am observat ca sotia mea are depresie. Cu un an inainte de casatorie vorbea cu altcineva, ala a rupt logodna si a lasat-o. Atunci ea a intrat intr-un fel de stare de depresie. A luat si medicamente pentru asta.
Eu am intrebat-o clar la inceput "Ai sau nu depresie? Ai luat candva medicamente pentru asa ceva? Ti-ai revenit dupa relatia dininte?" Mi-a raspuns ca nu are depresie, ca nu a luat medicamente si ca si-a revenit.
Inainte cu putin de casatorie, eram deja logoditi(daca nu as fi rupt tot), a ajuns sa se simta rau si atunci din discutie in discutie mi-a zis ca a luat tratament pt depresie.
....
Eu la inceput ii spusesem ca nu as vrea sa am sotie cu depresie, i-am dat si 2 exemple care mergeau rau, unul a ajuns la divort. Dar ea chiar daca a vazut atitudinea mea nu a zis nimic.
...
Dupa casatorie am observat ce inseamna depresia. Nu reuseste sa faca nimic. Se simte tot timpul rau. O doare capul. Se trezeste foarte greu dimineata. Daca nu are de mers nicaieri doarme pana la 11-12. Nu e capabila sa lucreze nicaieri...nimic...chiar nimic.
I-am platit un curs de manichiura, i-am cumparat o gramade de chesti pt munca. o gramada de bani, dar nu munceste nimic, ca ea nu stie nu poate...etc...
Eu la doctori nu vreau sa merg pentru asa ceva, tine de atitudinea mea, de modul meu de a fi crescut. Sunt o persoana foarte buna, am o reptuatie foarte buna in societate si printre prieteni, dar nu suport minciuna. EA m-a mintit ca nu are nimic, dar in realitate le are pe toate cele negative. M-a mintit!!! :(((
Am ajuns sa fiu plictisit de viata stand alaturi de o astfel de persoana, care niciodata nu are chef de nimic. Eu sunt foarte energic, mi-ar palcea sa merg sa dreg, sa studiez ceva in plus, sa cresc in viata din toate domenile, sa am o adevarata familie, imi doresc mult un copil candva.
Dar alaturi de ea nu pot realiza nimic din astea, ea va fi la fel si peste un an si peste 10. In 26 de ani nu a realizat nimic, muncea daor in un pic in curatenie si statea cu parinti. (ce orb am fost ca n-am vazut asta, din pacate m-am uitat dar la fizic).
Concluzia: eu nu mai pot sa stau cu ea, in lunile urmatoare vreau sa divortez, altfel simt ca viata mea merge tot mai in jos, de cand sunt cu ea doar in jos am mers. Sunt constient ca imi voi strica reputatia in fata prietenilor, ca ma vor judeca, dar eu nu mai rezist.

Intrebare: Pot sa bag divort? Poate fi acestea motive de divort? Sau ma resemnez si duc o viata de nimic pentru tot restul vietii?
Daca divortez va trebui oare sa-i platesc ceva, dupa nici un an de casatorie, si avand in vedere ca eu am adus tot venitul in casa? Eu nu vreau sa ii dau nimic!
Am facut o greseala luand-o, adevarat, dar vreau sa repar aceasta greseala, vreau sa imi resetez viata. Si se merg inainte, sa pot sa evoluez tot mai mult. Si sa pot in viitor sa imi gasesc o sotie cu adevarat buna(acum ma voi folosi de experienta inainte de a lua decizi pripite) si cu care sa realizez ce imi doresc.
Apropo am 25 de ani! Inca mai vreau sa fac multe in viata(neaparat o facultate)!
Va rog stimati avocati sa imi spuneti ce pot sa fac!
Va multumesc anticipat de raspuns si va urez o zi buna!
Răspunde
 02-03-2016

BUCURESTI
0766321314
avocatib@yahoo.com
https://www.google.ro/amp/s/m.stirileprotv.ro
Facebook
Daca a trecut 1 an de la incheierea casatoriei puteti divorta prin acordul partilor. Indiferent cand introduceti actiunea de divort puteti parasi domicilul conjugal. Nu va tine nimeni legat cu forta. Atentie - daca foloseste actele medicale in divort puteti fi obligat la plata unei intretineri catre ea. Colegii dvs sau prietenii cunosc aspect din casatoria dvs? Uitati-va pe actele medicale ale ei si vedeti de cand dateaza dinainte de casatoirie sau dupa casatorie este diacnosticul? Faceti copii de pe acte. Cereti ajutorul familiei dvs sa va sustina. "Sangele apa nu se face."

Avocat IRINA BUDA in cadrul Baroului Bucuresti de peste 20 ani. Drept de a reprezenta si pune concluzii inclusiv la Inalta Curte de Casatie si Justitie Adresa mail avocatib@yahoo.com Doar pt. programari tel 0766321314 (L-V intre orele 8 - 18)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-03-2016

Mulțumesc.
Nu a fost niciodată la doctor. Nu exista nici un act medical pt asta.
Dar mama ei știe sigur ca are ceva probleme, mama ei are depresie, se știe.
Si prietena ei știe ca are probleme.
Răspunde
 02-03-2016

Este o persoana fara curaj, fara motivatie, si sigur i-a fost rusine sa mearga la doctor inainte. Deci nu exista nicio dovada medicala ca ar avea depresie, poate nu are, dar e fara nicio putere, nu poate face nimic, doarme mult si de abia face ceva prin casa. Ea nu mi-a zis ca e asa.

Dar din ce mi-ati scris as putea intelege ca daca instanta intelege ca ea ar fi bolnava atunci m-ar putea pune pe mine sa ii platesc ceva? Ar fi mai bine sa nu zic nimic despre asta? Sa zic doar ca nu ne intelgem in nimic si ca ea e una care nu vrea sa lucreze nimic, ar vrea doar sa stea si sa o intretin eu.
Care ar fi motivul cel mai bun pentru divort, ca sa nu ma trezesc ca tre sa ii platesc ceva pensie sau despagubiri?
Multumesc din nou anticipat pentru raspuns!
PS: inca nu avem un an de casatorie, doar in august va fi un an.
Răspunde
 03-03-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Cel mai bine ar fi sa divortati prin acord, insa daca acest lucru nu este posibil, formulati actiunea de divort in instanta.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-03-2016

Aveți dreptul de a divorta dar procesul este destul de complicat.
Mergeți la avocat dacă vreți sa divorțați deoarece este mult de analizat ca sa puteți divorta.
Aveți o problema serioasa cu lipsa motivelor de divort.
Răspunde
 04-03-2016

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
Puteți să divorțați fără probleme însă trebuie să dovediți cu martori faptul că relația nu mai poate continua.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-11-2024
Vizitator
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte fericită din viața mea datorită ajutorului pe care mi l-a oferit Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit de 6 ani și a fost atât de îngrozitor pentru că soțul meu chiar mă înșela și căuta să divorțeze, dar când am dat peste e-mailul Dr.saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fostul și ajuta la repararea relatiei. și face oamenii fericiți în relațiile lor. I-am explicat situația mea și apoi i-am cerut ajutorul, dar spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și iată că acum sărbătoresc pentru că soțul meu s-a schimbat total definitiv. Întotdeauna vrea să fie lângă mine și nu poate face nimic fără cadoul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce sărbătoare grozavă. Voi continua să mărturisesc pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. AI NEVOIE DE AJUTOR ATUNCI CONTACTATI ACUM DOCTORUL SAGURU PRIN EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com El este singurul raspuns la problema ta si te face sa te simti fericit in relatia ta. și este, de asemenea, perfect în
1 Vraja de IUBIRE
2 CÂȘTIGĂ EX-ÎNAPOI
3 FRUCLE PANTECULUI
PROMOVARE 4 VRAJI
5 PROTECȚIA VRAJILOR
6 Vraja de afaceri
7 Vraja de MUNCĂ BUNĂ
8 Vraja de loterie și Vraja de caz de instanță
Răspunde
 13-03-2025
Vizitator
SALUT TUTUROR SUNT AGNES SCHULZ DIN BERLIN, VREAU SĂ DAU MĂRTUIREA UNUI VORGITOR CARE MI-A READUS SOȚUL MEU DUPĂ 2 ANI DE SEPARARE, SE NUMELE ESTE DOCTOR OGUNDELE, ÎL PUTEȚI CONTACTA ȘI PE EMAILUL LUI DE EMAIL:COMUNICARE@GOLUȚIE. NUMĂRUL LUI PERSONAL PE +27638836445. AJUTĂ-MĂ ÎI MULȚUMESC CĂ MI-A READUCIT SOȚUL ÎN 24 DE ORE.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.