Forum avocaţi > Divort

Doresc sa lupt pentru a avea custodia copilului meu

16-09-2013
Constanta
0730448407
mititescuanamaria@yahoo.com
Buna ziua,

Am divortat acum un an dupa ce sotul meu adulterin si care a plecat de acasa a intentat divort! Fiind un om prea bun eu am fost de acord sa incheiem casatoria din culpa comuna neaducand in discutie faptul ca el ma inselase si plecase de acasa! El s-a folosit de faptul ca eu muncesc in strainatate si am picat cam eu de vina...amuzant intru cat eu am plecat ptr familie la munca(el neavand un servici in viata lui)!Acestea sunt greselile mele...Numai ca d-na judecator a acordat custodie comuna ,copilul avand domiciliul la mine ,cu mine si parintii mei!
Intru cat fostul meu sot nu a platit deloc pensie alimentara pana acum(si e dator la plata ei din martie 2011 cand a introdus actiunea),nu-l cauta pe copil,nu-l suna,in mom. cand baietelul l-a intrebat de ce nu l-a sunat 4 luni raspunsul tatalui a fost:"Tu de ce nu m-ai sunat de ziua mea?"-eu am plans pentru ca nu mi-a venit sa cred...Nu l-a interesat prima zi de clasa 0 anul trecut,nu l-a interesat prima zi de clasa1 anul acesta,nu-l intereseaza daca baietelul a mancat sau are cu ce se imbraca...De altfel nimeni din familia aceea nu ne mai cunoaste...eu nu vreau nimic dar copilul meu cu ce o fi gresit sa-i fie sufletelul facut praf de un om bun de nimic?Pentru toate aceste motive,pentru faptul ca a plecat de acasa in 2011 cu o zi innainte de ziua onomastica a fiului meu Andrei -cand puiutul meu nu avea nici 6 anisori-,pentru ca nu stie cand e 1Iunie,Paste,Craciun,Sf Andrei...si mai ales pentru ca eu imi ador copilul si muncesc 13 ore pe zi in picioare ca agent vanzari in Anglia ca sa-i pot oferi o copilarie frumoasa si o educatie de care sa fiu mandra; ptr toate astea eu imi doresc sa existe o posibilitate de a-i lua custodia pe care nu o merita!!!
Va rog din suflet,ajutati-ma!

:)
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.