Întreabă pe forum Conectare
Întreabă pe forum
Forum avocaţi > Divort

Despagubire ocazionata de cumpararea unui apartament in comun,nefiind casatoriti

17-09-2013
Vizitator
Sunt divortata de 5 ani,dar la un an de la divort ne-am mutat din nou impreuna (fara casatorie)si am cumparat in rate un apartament pentru care am garantat cu o casa pe care am construit-o impreuna in timpul casatoriei.Rata la apartament o platim impreuna 450 lei eu si 450 lei el.
Avem doi copii minori pentru care nu am mai solicitat pensie alimentara tinand cont ca locuiam impreuna.
Acum ,el vrea sa imi cedeze apartamentul iar eu sa preiau imprumutul in totalitate si sa platesc rata intreaga lunar.Problema este ca el imi cere sa renunt la pensia alimentara pentru copii .Eu am mai facut inestitii in apartament dintr-un imprumut luat de la CAR pentru care platesc rata lunara.
In cazul asta ,nu stiu daca o sa pot plati lunar rata,tinand cont ca mai am si alte obligatii de plata,plus intretinerea copiilor pentru care el nu vrea sa mai plateasca pensie alimentara.
Cum ma sfatuiti sa procedez?
Răspunde
 17-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Nu puteti renunta la pensia copiilor, deoarece este un drept al acestora si nu al dvs.

Singura modalitate in care puteti proceda, este sa faceti o tranzactie consfintita de instanta prin care sa preluati creditul in continuare si casa.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.