|
03-07-2016 |
 | Vasile Vizitator |
| Buna ziua!Am divortat de soția mea cu care am un copil si cu care am facut o casa acum doi ani.Eu am plecat de acasă si mi-am refăcut viața iar in casa i-am lăsat pe ei cu gândul ca,casa sa-i rămână copilului pe cand o creste mare,iar ea sa stea acolo cu condiția doar daca sta cu copilul,daca vrea sa își refacă viața sa părăsească locuința deoarece cat am fost casatoriti doar eu am lucrat si am făcut casa aia pe proprietatea părinților mei.Acum ea si-a găsit pe cineva cu care vrea sa se casatoreasca si pe care vrea sa-l ducă sa stea cu ei acolo fără acordul meu si fără sa avem facut partajul.Ce pot sa fac daca trece peste cuvântul meu,si se duce cu el acolo?eu nu sunt de acord sub nici o forma ca altul sa stea in munca mea. Multumesc frumos! | |
|
|
|
03-07-2016 |
| Buna ziua, Este evident ca in acest caz, trebuie sa faceti partajul. Nu puteti sa-i interziceti, pana la pronuntarea hotararii de partaj, pe cine sa aduca in casa. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
03-07-2016 |
| Faceti partajului, solicitați atribuirea catre dvs si evacuarea fostei. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
04-07-2016 |
 | Avocat Andreea Marca ✓ Bacău 0745412603 (Doar pt. programări) andreea_marca@yahoo.com
|
| Nu puteți sa interziceți fostei soții sa își refacă viața , nici sa puneți condiții în sensul că, aceasta sa locuiască singura . În urma partajului, fie veți primi o sultă ( suma de bani) raportat la cota ce va revine, ori veți da d-voastră o sultă, dacă instanța va aprecia ca imobilul trebuie sa va revină d-voastră. Un aspect foarte important este că, viitorul soț NU va avea niciun drept asupra imobilului , fiind bun dobândit înainte de căsătoria lor. | Avocat Andreea Marca - Baroul Bacău Tel. 0745412603* email: andreea_marca@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-07-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| In cazul dvs. va trebui sa formulati in instanta o actiune de partaj. Daca imobilul v-a revenit dvs. prin mostenire, atunci acesta este bun propriu al dvs. si nu va fi inclus in masa partajabila. Daca ati actizitionat imobilul impreuna cu sotia in timpul casatoriei, in mod normal va revine o cota de 50% din imobil, insa daca aveti inscrisuri doveditoare cu privire la provenienta banilor si puteti dovedi ca ati contribuit intro cota mai mare, puteti solicita acest lucru in fata instantei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-08-2017 |
 | Anca.albu Vizitator |
| Sunt Anca,Am o casa facuta inpreuna cu sotul meu di 1992 avem autorizatie si proiect pe unele la amindoi,acum 2 ani in 2015 am divortiat,el acum 3 luni in mai 2017 a murit,eu nu am facut partajul, avem 2 copii majori, vrem sa dezbatem mostenirea la casa,ce trebuie sa facem si daca eu am drepturi la casa?? | |
|
|
|
02-08-2017 |
 | Av. Nelson D. Vizitator |
| La mostenire nu mai aveti drept deoarece erati divortati la data decesului, deci este impropriu sa spuneti ca "vreti" sa dezbateti mostenirea pentru ca doar copiii pot face asta. Insa ca fosta sotie puteti avea pretentii la partaj daca intr-adevar este construita in timpul casatoriei casa. | |
|
|
|
02-08-2017 |
| Anca.albu a scris pe 02-08-2017: Sunt Anca,Am o casa facuta inpreuna cu sotul meu di 1992 avem autorizatie si proiect pe unele la amindoi,acum 2 ani in 2015 am divortiat,el acum 3 luni in mai 2017 a murit,eu nu am facut partajul, avem 2 copii majori, vrem sa dezbatem mostenirea la casa,ce trebuie sa facem si daca eu am drepturi la casa?? Buna ziua, Aveti drepturi la casa in virtutea faptului ca aceasta casa este bun comun. Nu aveti dreptul la mostenire. Va trebui sa faceti partajul si apoi dezbaterea mostenirii. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |