|
07-08-2016 |
 | Eduard25 Vizitator |
| Buna ziua.Sunt casatorita de 10 ani ,in urma casatoriei a rezultat un copil de 3 ani.Datorita neantelegerilor am cazut de comun acord sa divortam,insa sotul doreste copilul.eu deasemenea.EU voi locui la parinti fiind singurul copil,lucrez pot sa-mi intretin copilul ,pot obtine custodia copilului ? | |
|
|
|
07-08-2016 |
| Da, teoretic puteti. Oricum in cazul dvs. va trebui sa divortati numai prin depunerea unei cereri la judecatorie. Se va face o ancheta sociala privind domiciliul minorului, iar instanta va da o hotarare in interesul acestuia. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti tel:0721727157* e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com | |
|
|
|
|
08-08-2016 |
| Aveți toate șansele ca locuința copilului să fie stabilită la dvs, mai ales având în vedere vârsta copilului. Dacă stați la părinții dvs înseamnă că puteți asigura locuința copilului, inclusiv supravegherea acestuia. Faptul că aveți un venit obținut din muncă este cu atât mai bine. | Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență). 0721.39.39.39. Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro | |
|
|
|
|
08-08-2016 |
| Exercitarea autoritatii parintesti se va face in comun, iar locuinta va fi ceea ce va decide instanta. De principiu, la varsta asta prezenta constanta a mamei este importanta din punct de vedere psihologic pt dezvoltarea emotionala echilibrata a copilului, dupa cum si prezenta tatalui este importanta in cadrul unui program de vizitare cat mai larg. Conteaza foarte mult modul cum se va pune problema, probele care se vor face, istoricul ingrijirii minorului, persoanele care i au fost apropiate. E f bine pt el ca ambii parinti doresc sa i fie alaturi, cel mai indicat ar fi sa gasiti o cale de a comunica si coopera spre binele lui. Numai ca din pacate in foarte multe cazuri pozitia tatalui este de razboi cu mama si de a incerca sa demonstreze interesul si implicarea in fata instantei pt ca apoi sa fie foarte putin prezent in viata copilului. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
10-08-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Va trebui sa solicitati in instanta exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere catre copil. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
10-08-2016 |
 | Adela florina
|
| Buna ziua.Am avut o relatie cu un baiat ,a rezultat un baiat.m-am mutat la el vu o luna inainte sa nasc,dar el fiind dirijat de mama si sora lui ce sa faca,nu ne-am mai inteles si sm fost nevoita sa plec cu copilul datorita certurilor dintre mine si soacra,la care el asista ,dar niciodata nu a intervenit in favoarea mea.copilul are 2 luni.m-am intors acasa la mami,unde nu prea am conditii ca la el.pot sa spun chiar ca nu am inca camera mea singura.el ma tot ameninta ca imi ia copilul,datorita conditiilor mele.ii posibi asta?sunt sanse mari pt el?imi este foarte frica sa nu il pierd pe bebe.inca doua aspecte,nu il alaptez si nici nu suntem casatoriti.multumesc | |
|
|
|
10-08-2016 |
| Un bebeluș la o astfel de varsta nu se ia de langa mama lui decat daca aceasta pune in pericol grav cresterea, sănătatea sau dezvoltarea lui. Asta nu inseamna ca tatal nu poate cere sau ca pe viitor cd minorul va mai creste o astfel de cerere nu ar putea fi admisibila. Cert este ca pe viitor va tb sa ai o locuinta stabilă, condiții normale, decente si venituri cu care sa il intretii. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
10-08-2016 |
 | Adela florina
|
| Da,aici la mami unde stau acum renovam,si cel tarziu pana la anul,o sa am conditiile necesare.va multumesc,sunt mai linistita acum | |
|
|
|
10-08-2016 |
 | Adela florina
|
| Inca ceva,el tot ma ameninta si mi-l cere sa il dau lui acasa,cateva ore,fara mine.eu nu vreau sa fac asta.i-am chemat familia la mine oricand daca vor sa il vada,dar singur fara mine nu vreau sa il dau pe bebe.fac bine,sau are el dreptate!? | |
|
|
|
01-09-2016 |
 | Deny Vizitator |
| Sunt casatorita de 2ani si am un copil tot de 2ani....nu ma mai inteleg cu sotu ...el este plecat din tara munceste...eu impreuna cu copilul locuiesc la parinti ....inca nu muncesc ...dar ma ajuta parintii cu bani pt cresterea copilului....sotul vrea sa divortam si vrea sami ia copilul... | |
|
|
|
01-09-2016 |
 | Deny Vizitator |
| Buna ziua ...am un copil de 2ani...sotu este plecat din tara nu ne mai intelegem ...mia cerut divortul ..motivul e ca ne-am certat odata mai tare si nu ma mai vrea....si mia spus ca vrea sami ia di copilul...eu impreuna cu copilu locuim la patintii mei acasa ...nu muncesc deocamdata .dar ma ajuta mama mea ff mult material nu ne lipseste nimik ...credeti ca poate sa ami ia copilul daca nu muncesc? | |
|
|
|
02-09-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Deny a scris pe 01-09-2016: Buna ziua ...am un copil de 2ani...sotu este plecat din tara nu ne mai intelegem ...mia cerut divortul ..motivul e ca ne-am certat odata mai tare si nu ma mai vrea....si mia spus ca vrea sami ia di copilul...eu impreuna cu copilu locuim la patintii mei acasa ...nu muncesc deocamdata .dar ma ajuta mama mea ff mult material nu ne lipseste nimik ...credeti ca poate sa ami ia copilul daca nu muncesc? Daca dvs. v-ati ocupat pana in prezent de cresterea si educarea minorului, tatal are sanse mici sa va poata lua copilul. Va trebui sa formulati in instanta actiunea de divort cu exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere catre minor. Sfatul meu este sa va cautati un loc de munca, macar part-time, pentru a putea demonstra in fata instantei ca realizai venituri. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
07-06-2017 |
 | Florina Vizitator |
| Buna seara.m-ar interesa ce program se face pt un copil de un an.are dreptul să-l ia tatal lui acasă la el singur,tinand cont de faptul că nu l-a căutat nimeni din partea lui în acest an și nu il cunoaște doar pe el? | |
|
|
|
08-06-2017 |
| Florina a scris pe 07-06-2017: Buna seara.m-ar interesa ce program se face pt un copil de un an.are dreptul să-l ia tatal lui acasă la el singur,tinand cont de faptul că nu l-a căutat nimeni din partea lui în acest an și nu il cunoaște doar pe el? Tatal minorului are dreptul legal de a mentine legatura cu fiul sau, insa raportat la varsta copilului si in functie de circumstantele spetei dvs., puteti solicita ca tatal sa viziteze minorul numai in prezenta dvs. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |