Forum avocaţi > Divort

Custodie pierdută

14-10-2013
Vizitator
Am fost căsătorită timp de 12 ani, din acest mariaj a rezultat un copil acum are vârsta de 12 ani.

Relația cu soțul meu a fost un dezastru in timpul căsătoriei, acesta obisnuia sa piardă noptile cu prietenii,lipsea noaptea de acasa, venea sub influența alcoolului, obisnuia sa ma lovească,si se întâmpla frecvent, aceste lucruri se întâmplau in prezenta minorului.

Nu am putut sa mai suport comportamentul sau si am decis in 2009 sa părăsesc domiciliul plecând la mama mea împreuna cu, copilul la acel moment mama mea nu a fost de acord cu decizia mea spunându-mi sa ma întorc înapoi la sot,dezamăgirea si lipsa de suport din partea nimănui neavând unde sa merg cu, copilul m-a făcut la acel moment sa iau alta decizie acea de a pleca din romania in Anglia. Am considerat ca voi lupta singura pentru copilul meu.

Anul 2012 trecut in Septembrie am început procesul pentru divort si am cerut custodia copilului
Țin sa precizez ca eu in tot acest timp am avut grija sa trimit bani,haine, si tot felul de gageturi noi apărute,
Fostul Soț nu are servici iar concubina sa nici atât.procesul s-a finalizat anul acesta defavorabil pentru mine mai exact pe data 09/10/13 soluția fiind:
Rezidenta copilului la tata la mine poate veni doar in vizita stabilite, plus pretenții finaciare destul de mari pentru unul care nu are un servici.

Sunt disperata va rog sa ma ajutati ce pot face pe mai departe si ce șanse am.

multumesc
Simona
Răspunde
 16-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Daca mai sunteti in termen formulati apel.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 16-10-2013
Vizitator
Car3men a scris pe 15-10-2013:
Daca mai sunteti in termen formulati apel.

Multumesc frumos!!!
Răspunde
 05-04-2015
Vizitator
Divortul definitiv dar pt custodie sa putut face apel a facyt apel fostul sot . am cost plecata 3 luni in cehia printro firma de recrutare so au zis sa FAC o declarative LA notar cum can nam copii pt a putea pleca mai usor cu CE ma afecteaza declaratia pt a avea din nou custodian copiilor. Acum e facut apel LA hotarare copii sung LA mine EU nu mai plec. Va rog sa ma ajutati
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.