Forum avocaţi > Divort

Divort complicat

23-10-2013
Vizitator
sunt casatorita de 32 de ani.Nu ne mai intelegem din cauza alcoolului si a cuvintelor jignitoare pe care mi le adreseaza atunci cand este beat. Cam din 1992 nu mai lucreaza si nici nu a dat un ban in casa. Eu am lucrat pana in anul 2010, apoi am mai lucrat ocazional. toate cheltuielile apartamentului le-am suportat eu. spuneti-mi va rog cum pot obtine apartamentul in cazul unui divort. multumesc
Răspunde
 16-12-2013

apartamentul puteti sa il obtineti ca urmare a partajului, partaj pe care puteti sa il solicitati atat prin cererea de divort cat si prin actiune separata.
In ceea ce priveste obtinerea apartamentului, aici situatia este putin mai complicata pentru ca dvs. trebuie sa faceti dovada contribuției, in masura in care ati avut sau aveti o contribuție mai mare fata de sotul dvs. la dobăndire. Veti fi obligata sa ii dati sotului diferenta din cota daca vi se va atribui dvs apartamentul sub forma de sulta. Si sigur dovada cumpararii apartamentului, daca ati facut imbunatatiri la respectivul apartament, etc. Deci din acest punct de vedere sunt unele aspecte care trebuie lamurite de la inceput.
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.