Forum avocaţi > Divort

Divort si custodie 2 copii

25-10-2013
Vizitator
Buna ziua.M-am casatorit in 2011 desi eram insarcinata in 4 luni din alta relatie dar sotul a fost de acord de la inceput ,in octombrie 2011 am nascut doi gemeni in italia deoarece amandoi lucram si locuiam acolo in 2012 am venit in romania de comun acord si am lasat cei doi bebe de 8 luni la sora mea in grija si noi am mers inapoi in italia la serviciu ,dupa o vreme el nu a mai avut de serviciu si in 2013 in martie s-a intors in romaqnia si s-a apucat de construit o casa ,eu ii trimeteam bani si lui si surorii pt copii.Toate bune pana in august cand am aflat ca el a plecat in danemarca la serviciu fara sa ma anunte si daca i-am reprosat a inceput sa ma ameninte cu divortul si ca vine si ia copii ca eu as fi abandonat copii ceea ce nu este adevarat deoarece eu pot proba ca trimit copiilor tot ce le trebuie.Ma ameninta ca imi ia copii ca va cere ADN ,doar ca sa faca rau.dESI AM CONTRIBUIT IN MARE PARTE LA CONSTRUCTIA ACELEI CASE CARE S-A RIDICAT IN CURTEA SOCRILOR MEI eu nu doresc nimic decat sa ma lase in pace cu copii,ma ameninta ca nu imi va da pensie ca nu sunt copii lui ca va dem prin ADN .Ma intereseaza daca copii vor ramane cu acelas nume sau se va schimba.Mentionez ca aceasta casatorie s-a facut in Botosani si eu sunt din Constanta.Si altcv,eu muncesc in italia si concediul l-am luat in iulie cand am venit la el si copii in tara eu nu pot veni decat o saptamana.Nu stiu caci ma tem sa nu ia copii cat sunt in divort ca sa imi faca rau caci el insista sa vin in decembrie dar ma si ameninta ca imi taie capul.Ce pot face ca si copiii mei sa fie protejati la sora mea care ii creste de un an jumate ca noi sa ridicam o casa dar daca nu se poate asta e ,eu renunt la munca mea vreau doar liniste cu ai mei copii.Daca ma puteti sfatui va multumesc anticipat,astept raspunsul domniilor voastre.
Răspunde
 27-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Probabil ca liniste nu veti avea niciodata din partea unui asemenea specimen de om ... :(

Dar, cu siguranta, va fi mai bine atat pentru dvs. cat si pentru copii sa creasca cat mai departe de el.

Va trebui sa introduceti actiune de divort, sa solicitati incredintarea minorilor... eu cred ca aveti foarte mari sanse sa ii obtineti!

Dupa rezolvarea acestei probleme, puteti sa faceti formele legale pentru ca minorii sa fie dati in plasament surorii dvs. pe perioada in care munciti in strainatate; astfel "specimentul de om" nu o sa va mai poate acuza de ceva rau fata de copii.

In ceea ce priveste investitiile facute in casa aflata in curtea socrilor, puteti deschide o actiune de partaj sau de creanta... asta ramane de stabilit in functie de detalii, cu avocatul dvs.

Pentru toate acestea, daca semnati un contract de asistenta juridica cu un avocat, nu va fi necesar sa fiti prezenta in tara decat cel mult o data. Toate le va rezolva avocatul pe care il veti alege.

Daca doriti ma puteti contacta telefonic pentru stabilirea detaliilor.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.