Forum avocaţi > Divort

Divort cu minor in afara căsătoriei

27-10-2013
Vizitator
Buna ziua! As dori consultanta pentru inaintarea unei cereri de divort cu copil minor (2ani)!! Copil nascut in afara casatoriei!! Eu sunt casnică el liber profesionist in strainatate!!motivul divortului este maltratarea psihica (jigniri, acuzatii, amenintari) precum si consumul excesiv de bauturi alcoolice in urma care nu odată au urmat si maltratarile fizice pe care nu leam declarat de frica lui!! Nu este o decizie de moment ci de mult gandita insa nu vreau sa pierd copilul iar el ma ameninta cu moartea ca nu voi scapa de el niciodata, si ca pot pleca dar fara copil lucru pe care nu il voi accepta niciodata, el face parte din o familie deformata, frati cu antecedente penale, ca si el deasemenea un tata cu probleme alcoolice iar el este mereu plecat in strainatate!!! Eu sunt nascuta in galati si am o familie in sanul caruia copilul ar trai foartr bine!!va rog frumos nu conteaza onorariul stiu ca nu este un proces simplu, nu vreau sa se ajunga la politie insa avand in vedere agresivitatea lui daca va fi nevoie voi urma indeaproape pasii dumneavoastra numai ptr binele copilului!! Nu vreau sai fac nici lui rau stiu ca regreta toate faptele insa 9ani am suportat acuma nu mai pot!!
Răspunde
 27-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Marlena a scris pe 27-10-2013:
Buna ziua! As dori consultanta pentru inaintarea unei cereri de divort cu copil minor (2ani)!! Copil nascut in afara casatoriei!! Eu sunt casnică el liber profesionist in strainatate!!motivul divortului este maltratarea psihica (jigniri, acuzatii, amenintari) precum si consumul excesiv de bauturi alcoolice in urma care nu odată au urmat si maltratarile fizice pe care nu leam declarat de frica lui!! Nu este o decizie de moment ci de mult gandita insa nu vreau sa pierd copilul iar el ma ameninta cu moartea ca nu voi scapa de el niciodata, si ca pot pleca dar fara copil lucru pe care nu il voi accepta niciodata, el face parte din o familie deformata, frati cu antecedente penale, ca si el deasemenea un tata cu probleme alcoolice iar el este mereu plecat in strainatate!!! Eu sunt nascuta in galati si am o familie in sanul caruia copilul ar trai foartr bine!!va rog frumos nu conteaza onorariul stiu ca nu este un proces simplu, nu vreau sa se ajunga la politie insa avand in vedere agresivitatea lui daca va fi nevoie voi urma indeaproape pasii dumneavoastra numai ptr binele copilului!! Nu vreau sai fac nici lui rau stiu ca regreta toate faptele insa 9ani am suportat acuma nu mai pot!!

Va trebui sa depuneti cererea de divort la judecatoria in circumscriptia caruia ati avut ultimul domiciliu comun.
Pentru agresiunile la care sunteti supusa, puteti introduce la instanta si o cerere pentru ordin de restrictie.
Este bine sa contactati un avocat care sa se ocupe de toate aceste probleme. Aveti numarul de telefon pe sait, daca doriti sa ma contactati.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-10-2013

Domiciliu comun in acte nu avem locuim in casa socrului un apt in chirie de la dapp in iasi!! Am incercat sa contactez mai multi av via email insa nu am primit nici un rasp!! Mentionez ca vreau sa depun cererea si sa parasesc actuala locuința ss merg la galati la familia mea!! Imi poatr face rau legal daca rup orice legatura cu el pana se liniștește? Nu vreau sal scot din viata copilului dar imi este frica de reacțiile lui!! Inregistrarile si mesajele telefonice pot fi folosite ca probe in cazul extrem in care el nu se linistestr?
Răspunde
 27-10-2013

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Marlena a scris pe 27-10-2013:
Domiciliu comun in acte nu avem locuim in casa socrului un apt in chirie de la dapp in iasi!! Am incercat sa contactez mai multi av via email insa nu am primit nici un rasp!! Mentionez ca vreau sa depun cererea si sa parasesc actuala locuința ss merg la galati la familia mea!! Imi poatr face rau legal daca rup orice legatura cu el pana se liniștește? Nu vreau sal scot din viata copilului dar imi este frica de reacțiile lui!! Inregistrarile si mesajele telefonice pot fi folosite ca probe in cazul extrem in care el nu se linistestr?

Puteti sa mergeti cu copilul acolo unde considerati ca este bine pentru copil; nu va "poate face rau legal" daca rupeti orice legatura cu el; si DA, pot fi folosite inregistraile si mesajele telefonice in instanta ca probe, mai ales pe ordinul de restrictie.

Un avocat il contactati direct, telefonic si nu pe mail!
De multe ori nu avem timpul necesar pentru a citi mail-urile, dar sa mai si raspunzi unui mail.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.