Forum avocaţi > Divort

Partaj bunuri , sotul nu vrea

10-11-2016

Am divortat de sotul meu de trei ani , copilul minor a ramas la mine in Spania unde am domiciliu .
In Bucuresti detin o casa cu teren 1000mp , un apartament si o masina pe care fostul sot meu aflat in tara le foloseste cum vrea , nu vrea sa faca partajul si nici sa plateasca lunar pensia alimentara la copil o plateste cand are chef si cat vrea , desi lucreaza la JANDARMERIA BUCURESTI si am trimis hotararea la el la lucru nimeni nu a facut poprire lasand sa depuna el cand are chef pensia si cat vrea
Doresc sa stiu cum pot rezolva aceata situatie neplacuta tinand cont ca serviciul si scoala baiatului nu imi permit sa vin des in BUCURESTI
Răspunde
 10-11-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Pt plata pensiei atat pt 3 ani anteriori cat si poprire pt veniturile viitoare tb sa va adresati unui executor judecatoresc.

Pt partaj formulati actiune in instanta. Puteti lua in considerare si solicitarea contravalorii lipsei de folosinta a bunurilor.

Nefiind in tara va tb sa va angajati un avocat care sa va reprezinte si la care sa aveti un domiciliu procesual ales pt comunicari. Contractul se va putea incheia si la distanta.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 10-11-2016
Vizitator
Buna seara! De 2 ani nu ma mai inteleg cu sotul,avem un copil impreuna major o casa construita impreuna si o masina el nuvrea sa paraseasca locuinta ,dar eu vreau ca totul sa ramana in posesia copilului ce pot face,dar daca renunt eu pot fi despagubita pentru tot si mai mult timp de3 ani am trimis bani in tara pe numele lui printr/o anumita banca ii pot recupera.
in ultima perioada isi cearta f mult copilul desi e major si o face sa planga a aduso aproape in pragul depresiei .Ce pot face in calitate de mama .Va multumesc !
Răspunde
 11-11-2016

Avocat Petrescu C.
0721727157
Buna ziua,
Va trebui sa deschideti proces de partaj de bunuri comune.
In posesia copilului vor putea ramane bunurile numai dupa ce veti face partajul.

Avocat Baroul Bucuresti cu o experienta de peste 16 ani in domeniu.
Telefon contact: 0721727157 (doar pentru programari)
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 11-11-2016
Vizitator
cat este onorariul daca ar fi sa lucrez cu dumneavoastra si un timp estimativ de incheiere a partajului
Răspunde
 11-11-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Fiecare avocat are propriile onorarii stabilite in functie de vechime, experienta, specializari dar si in functie de complexitatea cauzei, numarul de termene estimate, munca efectiva in dosar etc. In plus, ele sunt si confidentiale.Deci va trebui sa contactati personal avocatul si sa discutati/ negociati.

La fel pt durata, e greu de estimat. In Bucuresti de ex dureaza mai mult caci instantele sunt mai incarcate. Depinde mult si de pozitia adversarului, de cererile acestuia, de probele care se vor face etc. In orice caz, durata depaseste de cele mai multe ori 1 an.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 27-09-2022
Vizitator
Buna ziua,daca am deschis actiunea de partaj ,am cerut esalonarea taxei de timbru,s-a aprobat iar acum nu imi mai doresc partajul,vreau sa renunt la actiune,pârâtul inca nu a primit citatia,ma mai obliga sa platesc acea taxa de timbru daca renunt la proces?Mulțumesc!
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.