recursul facut de catre sot,motivare: ''precizez faptul ca minorii au parasit tara,cu 2 ani in urma,impreuna cu parata,mama acestora,iar pensia la care sunt obligat sa o achit nu are cum sa fie folosita la intretinerea minorilor.ancheta psihologica s-a facut fara ca eu sa fiu prezent ,nu s-a precizat ca parata cu minorii sunt plecati in ungaria,pensia alimentara la care sunt obligat ,va fi intrebuintata de alte persoane.pentru acest lucru solicit admiterea recursului si respingerea cererii pt obligatia mea la pensia alimentara,deoarece minorii nu locuiesc la domniciliul unde s-a facut ancheta psihosociala,ci in ungaria cu mama acestora.'' -minciuna(pot dovedii)nu am plecat in urma cu 2 ani cu copii ci in septembrie anul asta!el a dat declaratie la notar ca sa pot lua copii in ungaria in vara,nicidecum acum 2 ani(fara el nici nu puteam scoate copii din tara) -ii este frica ca alte persoane cheltuie banii lui(exact ce v-am spus mai sus adica de mama)mama are imputernicire de la mine la tot prin ambasada. -la ancheta nu a fost ca era teapan de beat,simplu,martor fiind politistul care l-a chemat. -deci in recurs minte,facand recurs se poate intampla ceva? va multumesc, multa stima. |
L.G. |
|