Forum avocaţi > Divort

Intretinere minori

01-11-2013

m-am mutat in ungaria,cu copii mei,si sotul meu(fostul ah nu scap de acest cuvant),a facut recurs la plata pensiei alimentare,care a fost stabilita la 6oo lei pt ambii copii.am plecat el a avut termenul de 15 zile sa faca recurs si a facut.am rezolvat cu divortul,cu copii ,au ramas la mine,pensia alimentara tot,a fost de acord la tribunal,a mai ramas partajul dar altadata.ma si miram cum de a fost de acord asa repede.ca sa ma sune mama ca el a facut recurs,la pensia alimentara,specificand ca el nu intretine pe nimeni.ce e de facut in cazul asta?????sa las copii la scoala in ungaria,sa imi iau avocat si iar din nou la lupta?era prea frumos sa se termine asa usor.......va multumesc!

L.G.
Răspunde
 04-11-2013
Vizitator
Nu ai motive de îngrijorare pentru faptul ca a atacat sentinta civila. Pensia de întretinere este obligat sa o plateasca, dar în functie de veniturile pe care le realizeaza. Nu consider ca trebuie sa iti angajezi un avocat pentru un proces avand ca obiect stabilire pensie de intretinere.
Răspunde
 04-11-2013

recursul facut de catre sot,motivare:

''precizez faptul ca minorii au parasit tara,cu 2 ani in urma,impreuna cu parata,mama acestora,iar pensia la care sunt obligat sa o achit nu are cum sa fie folosita la intretinerea minorilor.ancheta psihologica s-a facut fara ca eu sa fiu prezent ,nu s-a precizat ca parata cu minorii sunt plecati in ungaria,pensia alimentara la care sunt obligat ,va fi intrebuintata de alte persoane.pentru acest lucru solicit admiterea recursului si respingerea cererii pt obligatia mea la pensia alimentara,deoarece minorii nu locuiesc la domniciliul unde s-a facut ancheta psihosociala,ci in ungaria cu mama acestora.''

-minciuna(pot dovedii)nu am plecat in urma cu 2 ani cu copii ci in septembrie anul asta!el a dat declaratie la notar ca sa pot lua copii in ungaria in vara,nicidecum acum 2 ani(fara el nici nu puteam scoate copii din tara)
-ii este frica ca alte persoane cheltuie banii lui(exact ce v-am spus mai sus adica de mama)mama are imputernicire de la mine la tot prin ambasada.
-la ancheta nu a fost ca era teapan de beat,simplu,martor fiind politistul care l-a chemat.
-deci in recurs minte,facand recurs se poate intampla ceva?
va multumesc, multa stima.

L.G.
Răspunde
 11-11-2013
Cluj-Napoca, Alba Iulia
0744771378
av.ioanabalc@yahoo.com
http://www.clujavocat.ro/
Toate aceste argumente si dovezi trebuie aduse in discutie in fata instantei. Trebuie sa va aparati, sa raspundeti la acuzatii printr-o intampinare. Ar fi bine sa fiti sustinuta de un avocat, pentru ca atunci nu e necesara prezenta fizica a dumneavoastra in instanta, puteti ramane in Ungaria linistita cu copiii.
Unde e procesul?

Av. Ioana Bâlc
BAROUL CLUJ
Facebook: Avocat Cluj
www.clujavocat.ro
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.