Forum avocaţi > Divort

Vreau sa iau copii cu mine in italia

02-11-2013
Vizitator
Buna ziua sunt divortata de 2 ani si am doua fetite una de 6 ani cea mica de 3 ani . cand am divortat am fost deacort de
de incredintare fetita cea mare la tatal ei cea mica a ramas cu mine . acum de un an lucrez in italia si as vrea sami
aduc fetele in italia daca fostul sot este de acord sa le aduc am nevoie de un avocat avand in vedere ca fetita cea mare este incredintata la fostul sot am nevoie de un avocat ?
Multumesc
Răspunde
 04-11-2013
Vizitator
Trebuie ca fostul sot sa mearga la notar pentru o procura in care sa arate ca este de acord ca minora/minorul ce ii este dat spre crestere si educare sa isi stabileasca domiciliul la dumneavoastra in Italia, cu mentionarea adresei unde va locui. De asemenea, în axctul notarial sa mentioneze ca este de acord ca minora sa calatoreasca cu dumneavoastra in afara Romaniei. Nu este un aspect care sa necesite contactarea unui avocat. Pentru pasaportul minorei se impune prezenta parintilor la Serviciul de pasapoarte si a minorei. La plecarea din tara sa aveti certificatul de nastere al minorei, sentinta de divoert si incredintare minora, procura si cazierul dumneavoastra judiciar.
Răspunde
 04-11-2013
Vizitator
Va mltumesc de consiliul dat
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av. Bratulescu Adela

1

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1104

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

2

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 361

Ultimul răspuns

Avocat Petrescu C.

3

Telefon: 0721727157

Doar pt. programări

Locație: Bucuresti

Puncte: 290

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.