Forum avocaţi > Divort

Partaj

17-12-2016
Vizitator
Buna ziua! Sant casatorita a doua oara si am un baietel de un an si 6luni,sotul nu a facut partajul cu fosta sotie,ei au un apartament unde locuim noi acum,din 2008sotul sa ocupat singur de toate cheltuielile apartamentului,ei au divortat an 2011,fosta sotie a venit si vrea sa vanda apartamentul.Ce putem face sa ramanem cu apartamentul?Ea lucreaza an italia din 2008
Răspunde
 17-12-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Solicitati in actiunea de partaj atribuirea apartamentului in natura catre sot, cu obligarea acestuia la plata sultei aferente cotei ce-i revine fostei sotii.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 17-12-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Apartamentul este bun comun si el va trebui impartit intre fostii soti.

Ramane de stabilit in instanta procentul de contributie al fiecaruia daca nu se inteleg intre ei.

Variante de partaj sunt fie vanzarea si impartirea bunului, fie atribuirea catre sot si plata sultei catre fosta sotie. Analizati care varianta este cea mai oportuna pt dvs.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 22-12-2016
Vizitator
Are dreptul fosta sotie sa intre si casa si sa ia lucruri daca anca nu sa facut partajul,si si-a schimbat numele si domiciliu.Ami spune ca nu am dreptul sa locuiesc an apartament desi ei sant divortati din 2011 si noi santem casatoriti si avem un baietel de un an si 6 luni.Pot chema politia an caz ca vine si sparge usa?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc
Răspunde
 22-12-2016

Bucuresti
0746938774
Facebook
Fosta sotie nu poate intra in imobil fara acordul proprietarului, iar in caz ca sparge usa sau intra cu forta, chemati organele de politie si deuneti plangere penala impotriva acesteia pentru savarsirea infractiunii de violare de domiciliu.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-01-2017
Vizitator
Bună seara,eu am divorțat de soț,in ianuarie este ultima înfățișare,el este plecat în străinătate de 14 ani,a fost anunțat de divorț dar nu sa prezentat,in curând se termina divorțul dar urmează partajul sigurul lucru care i-l interesează pe el,avem.un apartament împreună,el vrea să primească el tot ,pt ca zice el ,ca doar el a lucrat! Dar eu am crescut 2 copii si asta nu se numește munca!? Vreau sa îmi deschid o mică afacere,intrebarea mea este,va beneficia și el de asta dacă încă sunt pe numele lui?
Răspunde
 02-01-2017

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
De la rămânerea definitivă a divorțului nu mai sunt probleme cu veniturile. Vor fi ale dvs proprii.

Si munca femeii in gospodarie si pt cresterea copiilor se va cuantifica in stabilirea cotelor de contributie.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-01-2017

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!

Din momentul in care instanta se pronunta asupra divortului, veniturile obtinute personal de dvs vor fi doar ale dvs., fostul sot neavand dreptul asupra acestora.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 03-01-2017
Vizitator
Bună ziua. Eu m-am mutat în alt județ de când am băgat divorțul pt ca fostul soț nu mi-a mai dat voie să locuiesc în locuința noastră. Acum v-a urma partajul,este posibil să îmi iau un avocat din județul de unde locuiesc momentan? Sau trebuie avocat din județul în care este domiciliul? Multumesc.
Răspunde
 04-01-2017

Bucuresti
0746938774
Facebook
Anca Manzat a scris pe 03-01-2017:
Bună ziua. Eu m-am mutat în alt județ de când am băgat divorțul pt ca fostul soț nu mi-a mai dat voie să locuiesc în locuința noastră. Acum v-a urma partajul,este posibil să îmi iau un avocat din județul de unde locuiesc momentan? Sau trebuie avocat din județul în care este domiciliul? Multumesc.

Va puteti angaja un avocat din orice judet al tarii, avocatii avand drept de practica pe tot teritoriul Romaniei.

Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 04-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Anca Manzat a scris pe 03-01-2017:
Buna ziua,

Puteti contracta serviciile unui avocat din orice judet, insa va trebui sa tineti cont ca probabil va trebui sa suportati cheltuielile de transport ocazionate de deplasarea avocatului.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.