|
17-12-2016 |
 | Ioana Vizitator |
| Buna ziua! Sant casatorita a doua oara si am un baietel de un an si 6luni,sotul nu a facut partajul cu fosta sotie,ei au un apartament unde locuim noi acum,din 2008sotul sa ocupat singur de toate cheltuielile apartamentului,ei au divortat an 2011,fosta sotie a venit si vrea sa vanda apartamentul.Ce putem face sa ramanem cu apartamentul?Ea lucreaza an italia din 2008 | |
|
|
|
17-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Solicitati in actiunea de partaj atribuirea apartamentului in natura catre sot, cu obligarea acestuia la plata sultei aferente cotei ce-i revine fostei sotii. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
17-12-2016 |
| Apartamentul este bun comun si el va trebui impartit intre fostii soti. Ramane de stabilit in instanta procentul de contributie al fiecaruia daca nu se inteleg intre ei. Variante de partaj sunt fie vanzarea si impartirea bunului, fie atribuirea catre sot si plata sultei catre fosta sotie. Analizati care varianta este cea mai oportuna pt dvs. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
22-12-2016 |
 | Ioana Vizitator |
| Are dreptul fosta sotie sa intre si casa si sa ia lucruri daca anca nu sa facut partajul,si si-a schimbat numele si domiciliu.Ami spune ca nu am dreptul sa locuiesc an apartament desi ei sant divortati din 2011 si noi santem casatoriti si avem un baietel de un an si 6 luni.Pot chema politia an caz ca vine si sparge usa?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Multumesc | |
|
|
|
22-12-2016 |
 | Av. Bratulescu Adela ✓ Bucuresti 0746938774 adela_bratulescu@yahoo.com Facebook |
| Fosta sotie nu poate intra in imobil fara acordul proprietarului, iar in caz ca sparge usa sau intra cu forta, chemati organele de politie si deuneti plangere penala impotriva acesteia pentru savarsirea infractiunii de violare de domiciliu. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
02-01-2017 |
 | Anca Manzat Vizitator |
| Bună seara,eu am divorțat de soț,in ianuarie este ultima înfățișare,el este plecat în străinătate de 14 ani,a fost anunțat de divorț dar nu sa prezentat,in curând se termina divorțul dar urmează partajul sigurul lucru care i-l interesează pe el,avem.un apartament împreună,el vrea să primească el tot ,pt ca zice el ,ca doar el a lucrat! Dar eu am crescut 2 copii si asta nu se numește munca!? Vreau sa îmi deschid o mică afacere,intrebarea mea este,va beneficia și el de asta dacă încă sunt pe numele lui? | |
|
|
|
02-01-2017 |
| De la rămânerea definitivă a divorțului nu mai sunt probleme cu veniturile. Vor fi ale dvs proprii. Si munca femeii in gospodarie si pt cresterea copiilor se va cuantifica in stabilirea cotelor de contributie. | Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient | |
|
|
|
|
03-01-2017 |
| Buna ziua! Din momentul in care instanta se pronunta asupra divortului, veniturile obtinute personal de dvs vor fi doar ale dvs., fostul sot neavand dreptul asupra acestora. | In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos. Avocat Roxana Dumitru, tel. contact 0762.633.618, mail avroxana_dumitru@yahoo.com | |
|
|
|
|
03-01-2017 |
 | Anca Manzat Vizitator |
| Bună ziua. Eu m-am mutat în alt județ de când am băgat divorțul pt ca fostul soț nu mi-a mai dat voie să locuiesc în locuința noastră. Acum v-a urma partajul,este posibil să îmi iau un avocat din județul de unde locuiesc momentan? Sau trebuie avocat din județul în care este domiciliul? Multumesc. | |
|
|
|
04-01-2017 |
| Anca Manzat a scris pe 03-01-2017: Bună ziua. Eu m-am mutat în alt județ de când am băgat divorțul pt ca fostul soț nu mi-a mai dat voie să locuiesc în locuința noastră. Acum v-a urma partajul,este posibil să îmi iau un avocat din județul de unde locuiesc momentan? Sau trebuie avocat din județul în care este domiciliul? Multumesc. Va puteti angaja un avocat din orice judet al tarii, avocatii avand drept de practica pe tot teritoriul Romaniei. | Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil Telefon: 0746938774 E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com | |
|
|
|
|
04-01-2017 |
 | Avocat Vasile Alexandra ✓ Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3 0729974369 (Doar pt. programări) cabinetavocatvasile@yahoo.com
|
| Anca Manzat a scris pe 03-01-2017: Bună ziua. Eu m-am mutat în alt județ de când am băgat divorțul pt ca fostul soț nu mi-a mai dat voie să locuiesc în locuința noastră. Acum v-a urma partajul,este posibil să îmi iau un avocat din județul de unde locuiesc momentan? Sau trebuie avocat din județul în care este domiciliul? Multumesc. Buna ziua, Puteti contracta serviciile unui avocat din orice judet, insa va trebui sa tineti cont ca probabil va trebui sa suportati cheltuielile de transport ocazionate de deplasarea avocatului. | Avocat Alexandra Vasile tel. 0729974369 Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3 | |
|
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |