Forum avocaţi > Divort

Kruk are drept recuperare dupa 5ani?

18-12-2016
Vizitator
Buna seara, sunt mama a doi bebelusi, l-am parasit pe tatal copiilor acum un an si am plecat in gazda, cat am muncit am platit juma din salariu la 2banci facute in 2008 si care m-au gasit in 2015, acum sunt in concediu natal din septembrie si bancile nu imi mai pot lua din indemnizatie si alocatii in schimb am Kruk si Eos care m-au asaltat cu cele 2carduri de credit de la cele 2banci care erau inca in Amiabil si vor k din 2017 sa fac angajament cu ei pt 250ron lunar k sa nu ma dea in judecata...cardurile de credit au fost luate o data cu imprumuturile in iulie 2008 si nu am platit nimic la ele pana anul asta cand m-au obligat la 100-200 ron k sa nu ma dea in judecata. Este legal, nu trebuiau sa fie prescrise? Multumesc!
Răspunde
 19-12-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Ele erau prescrise, dar prin plata facuta de dvs. s-a intrerupt termenul de prescriere.
Nu trebuia sa platiti acei bani.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 24-12-2016
Vizitator
Multumesc pt raspuns! Pai si ii pot recupera sau da in judecata? La cat timp se prescriu pana la urma? Si ce inseamba prescris?
Răspunde
 26-12-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Mai pe româneste v au pacalit: le ati facut plata voluntară si astfel ati întrerupt orice prescripție.

Termenul de prescripție era de 3 ani de la ultima plata facuta catre creditor sau de la data scadentei anticipate a creditelor.

Sfatul meu este sa nu faceti nicio plata, niciun angajament. Așteptați sa vedeti ce fac ei si apoi aveti dreptul sa formulati contestatie la executare in 15 zile de cd primiti ceva OFICIAL si doar de la un executor judecătoresc.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 12-01-2017
Vizitator
Buna seara.am un credit de nevoi personale din 2007.anul acesta se fac 10 ani.am plătit pana in anul 2013 si din motive personale.nu am mai plătit.acum Krukul ma executat silit are voie?eu am facut contestatie dar am primit sechestru pe o masina.primita cadou.ce pot face?
Răspunde
 13-01-2017

Brasov, bld. Grivitei nr. 99, scara D, ap. 3
0729974369 (Doar pt. programări)
cabinetavocatvasile@yahoo.com
Ghiciu Ileana a scris pe 12-01-2017:
Buna seara.am un credit de nevoi personale din 2007.anul acesta se fac 10 ani.am plătit pana in anul 2013 si din motive personale.nu am mai plătit.acum Krukul ma executat silit are voie?eu am facut contestatie dar am primit sechestru pe o masina.primita cadou.ce pot face?

Buna ziua,

Actele de executare silita trebuie atacate printr-o contestatie la executare formulata la Judecatoria de care apartineti, contestatie in cuprinsul careia trebuie sa aratati si sa dovediti ca au trecut mai mult de 3 ani de la data ultimei plati, fiind astfel implinit termenul de prescriptie. Tot in cadrul contestatiei puteti solicita sa se ridice sechestrul instituit pe autoturism.

Avocat Alexandra Vasile
tel. 0729974369
Mail: cabinetavocatvasile@yahoo.com
Adresa: Brasov, bld. Grivitei nr. 99, sc. D, ap. 3
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 13-01-2017
Vizitator
Multumesc pt raspuns.dar daca nu am bani.am o mama bolnava si aproape oarba.se poate face ceva?
Răspunde
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.