Forum avocaţi > Divort

SOT VIOLENT, COPIL MIC DORESC DIVORT CU COPILUL LA MINE

29-12-2016
Vizitator
Buna ziua, sunt casatorita de 3 ani avem un copil de 2 ani si 4 luni. sotul este foarte violent cand are nervi chiar si de fata cu copilul. nu exista zi fara ceruri sau scandal in prezenta copilului. suntem impreuna de 14 ani. nu era asa dar de cand a venit copilul este de nerecunoscut. domiciliul este al lui dinainte de casatorie avem in comun o casa. are si un proces penalpe rol ca inculpat. in fine idee e ca este o viaa de calvar si pentru mine si pentru copilul nostru. nu vreau decat sa scap de el si sa imi cresc copilul linistita. sunt ferm convinsa ca nu mai exista sanse de remediere a situatiei. imi este frica el ma ameninta ca imi ia copilul intrucat eu nu am casa(atatea ani langa el a fost pentru amandoi tot salariu munca tot si acum eu nu am nimic din perspectiva lui . am o plangere penala la politie pentru faptul ca a fost violent si a refuzat sa mergem din nou la spital dupa o internare cu fetita si apoi iar probleme....off sunt atat de confuza si sunt atat de multe. ideea e ca nu este un mediu in care sa imi cresc frumos si sanatos copilul si ma tin cu greu psihic pe linia de plutire. nu as putea sa stau departe de copil nici macar o secunda. ce as putea sa fac? cu ce sa incep? ce sanse am? va multumesc
Răspunde
 30-12-2016

Bucuresti
0721727157 (Doar pt. programări)
av.carmen.petrescu@gmail.com
https://aavocat.net
Facebook
Buna ziua,
trebuie sa fiti tare, in astfel de situatii.
Puteti sa plecati de acasa impreuna cu copilul, daca situatia este atat de grava, si totdeodata sa introduceti actiunea de divort.
In ceea ce priveste casa comuna, aceasta se va clarifica in actiunea de partaj. Este indicat ca, actiunea de partaj sa o formulati dupa pronuntarea divortului.
Ar fi indicat sa contactati un avocat din localitatea dvs. pentru a afla mai multe detalii.
Anumite aspecte, nu pot si nici nu este indicat, sa fie discutate pe forum.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

av.Petrescu C. - Baroul Bucuresti
tel:0721727157*
e-mail: av.carmen.petrescu@gmail.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 30-12-2016

Bucuresti
0762633618
avroxana_dumitru@yahoo.com
https://bucuresti.cylex.ro/firma/cabinet+de+a
Facebook
Buna ziua!
Daca nu mai exista sanse de remediere, primul pas este sa introduceti actiunea de divort cu toate capetele accesorii acesteia.
In ceea ce priveste violenta acestuia pt a fi acoperita intrucat exista posibilitatea sa reactioneze foarte urat cand plecati de acasa cu minora aveti posibilitatea sa introduceti un ordin de protectie pt dvs si copil.
In situatia in care aveti nevoie de mai multe informatii, ne puteti contacta la datele de mai jos.

In cazul in care doriti mai multe informatii, sau asistenta juridica/reprezentare ne puteti contacta la datele de mai jos.

Avocat Roxana Dumitru,
tel. contact 0762.633.618,
mail avroxana_dumitru@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-12-2016

Bucuresti
0746938774
adela_bratulescu@yahoo.com
Facebook
Va primul rand va trebui sa plecati din acel mediu ostil, impreuna cu minorul.
Ulterior, formulati actiunea de divort cu exercitarea in comun sau exclusiva a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorului la dvs si obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere.
Din moment ce exista deja un dosar penal in curs de cercetare, puteti solicita instantei emiterea unui ordin de protectie impotriva sotului violent.
De asemenea, sesizati organele de politie de fiecare data cand va simtiti in pericol sau sunteti victima unei infraciuni.

Av. Bratulescu Adela - Baroul Bucuresti
Asistenta si reprezentare juridica in domeniul dreptului penal si civil
Telefon: 0746938774
E-mail: adela_bratulescu@yahoo.com
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 31-12-2016

Bucuresti
0723639378
av_gabrielagerber@hotmail.com
www.avocat-gerber.ro
Facebook
Din experienta va pot spune ca toata acesta situație tensionată si amenintarile lui se vor opri din momentul cd puneti piciorul in prag si luati masuri pt dvs si copil. Nu exista prea multi tatici care sa isi asume cresterea copilului. In marea majoritate a cazurilor sunt doar vorbe aruncate si presiune psihica pe mama.

Trebuie sa luati legătură cu un avocat care sa va îndrume, sa înțelegeți ce variante aveti la dispoziție, ce costuri, ce durata.

Având plângere penală se poate introduce cerere de emitere a unui ordin de protectie oricand resimtiti o amenințare sau un pericol iminent la adresa dvs sau a copilului.

Trebuie sa stiti si ca sotul violent poate fi evacuat din domiciliu chiar daca imobilul este proprietatea lui exclusiva.

Av.Gabriela GERBER - experienta 20 ani exclusiv in avocatura Baroul Bucuresti

Dedicarea, pasiunea pt aceasta profesie, empatia fata de nevoile clientilor, perfectionarea continua ma determina zi de zi sa caut solutii, sa ofer sprijinul si sa intrebuintez toate resursele, cunostintele si experient
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
 02-01-2017

București
0721393939
albu.avocat@gmail.com
albuavocat.ro
Facebook
În plus de ceea ce s-a spus, în cazul în care nu mai aveți alte opțiuni locative, puteți să vă adresați autorităților pentru a vă caza într-un centru special pentru persoanele aflate în situația dvs.

Cereți o CONSULTAȚIE JURIDICĂ
Avocat Adrian-Nicolae ALBU (28 de ani de experiență).
0721.39.39.39.
Prezentare servicii pe www.albuavocat.ro
Răspunde

Răspuns util?

DA NU
Răspunde
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.

Top avocați activi pe forum

Av.Starjil Marina

1

Telefon: 0742251721Whatsapp

Locație: Prahova

Puncte: 1424

Ultimul răspuns

Av. Bratulescu Adela

2

Telefon: 0746938774

Locație: Bucuresti

Puncte: 1106

Ultimul răspuns

Avocat Adrian-Nicolae ALBU

3

Telefon: 0721393939

Locație: București

Puncte: 364

Ultimul răspuns

Av. Dancu Cosmina

4

Telefon: 0740863366

Locație: Baroul Sibiu

Puncte: 0

Ultimul răspuns

Avocat? Înregistrați-vă, răspundeți pe forum și intrați în clasament.